Nieuws / Artikelen met het woord

wereldoorlog

187 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 21 april 2017

Gaat de euro echt verdwijnen? Deze experts denken van wel

Sergi Cutillas is een Spaanse econoom die bijzonder opgetogen was toen Spanje mocht toetreden tot de eurozone. Nu is hij niet meer zo blij en wil hij zijn land uit de wurggreep van Europa halen. En Cutillas is niet alleen. 1 op 4 Europeanen is tegen de euro en sommige experts denken dan ook dat de euro in de toekomst zal verdwijnen.

Volgens een onderzoek van de Europese Unie wil 25% van de Europeanen hun oude munt terug vanonder het stof halen. De euro moest hét symbool worden van de Europese integratie sinds de 2e WERELDOORLOG. Maar de eenheidsmunt ligt langs alle kanten onder vuur.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 17 april 2017

Staan we op de rand van een nieuwe WERELDOORLOG?

Er hangt een grimmige sfeer boven de markten. En ditmaal ligt er net de erbarmelijk financiële toestand aan ten grondslag. Vandaag siddert en beeft de beurs van het nieuwe, geopolitieke geweld dat plots losbarst op diverse fronten. President Trump had eerder nog gezworen dat hij de troepen naar huis zou brengen. Maar nu hij aan de knoppen zit, verandert hij het geweer (letterlijk) van schouder. Eerst viel hij een IS-bolwerk aan in Syrië met een grootscheepse luchtaanval. Enkele dagen later gooide hij de ‘Moeder der Bommen’ op Afghaans grondgebied, naar eigen zeggen om een tunnelnetwerk van Al Qaida te vernietigen. Zou Trump dat toch een oorlogspresident worden?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 17 april 2017

Rusland bereidt zich voor op een nieuwe nucleaire oorlog

Op enkele weken tijd is de kans op een nucleaire oorlog plots fors toegenomen. Op korte tijd ontwaakten enkele conflicten waarbij de kans op een 3e WERELDOORLOG fors zijn gestegen. Volgens de ‘Doomsday Clock’ is het 2,5 minuten voor 12. Geen wonder dat Rusland zich al voorbereidt op een nieuwe nucleaire oorlog.

De ‘Doomsday Clock’ telt af naar 12 uur middernacht, het moment dat een grote, door de mens gecreëerde catastrofe, de wereld zal treffen. Momenteel zijn we 2,5 minuten verwijderd van een nieuwe catastrofe. Enkel in 1953 was de kans groter dan vandaag.

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: woensdag 12 april 2017

Mensheid stevent gestaag op nieuwe WERELDOORLOG af

VS ondanks Trump door met agressief imperialisme - Islam alleen te verslaan als Westen en Rusland gaan samenwerken – China posteert 150.000 man aan grens met Noord Korea, dat opnieuw met kernoorlog dreigt na komst Amerikaanse marine

Ondanks alle gevaarlijke ontwikkelingen denken de meeste mensen nog steeds dat zoiets nooit kan gebeuren.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 6 april 2017

WERELDOORLOG 3 is niet veraf wanneer dit conflict escaleert

Ver hiervandaan broeit een conflict dat kan uitgroeien tot een nieuwe WERELDOORLOG. Er heersten in het verleden al spanningen tussen Japan en China in de Zuid Chinese Zee. Nu komt er nog een conflict bovenop tussen beide landen in de Oost Chinese Zee. Indien internationale allianties betrokken worden in dit conflict, staat een 3e WERELDOORLOG voor de deur. Bij een escalatie heeft dit ongetwijfeld een impact op de financiële markten.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$