Nieuws / Artikelen met het woord

wereldoorlog

193 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 18 juli 2017

De ergste crisis waar u nooit van gehoord hebt

“Meer dan 20 miljoen mensen in 4 landen (Jemen, Somalië, Zuid-Soedan en Nigeria) dreigen de volgende maanden de hongerdood te sterven, in wat de Verenigde Naties de ergste humanitaire crisis sinds de Tweede WERELDOORLOG noemen. Maar een globale respons tegen de hongersnood ontbreekt, zowel van overheden als privé-burgers.”

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: donderdag 6 juli 2017

Hackersgroep Anonymous waarschuwt voor plotselinge Derde WERELDOORLOG

‘De strijd zal zeer waarschijnlijk heftig, wreed en snel zijn, en wereldwijd grote verwoestingen aanrichten’

Gaat deze geschifte dictator inderdaad WO-3 ontketenen? Volgens Anonymous is dat zeer waarschijnlijk.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 30 juni 2017

Derde WERELDOORLOG mogelijkheid volgens Jack Ma

Jack Ma, de rijkste man van Azië, denkt dat nieuwe technologieën meer dan een bedreiging voor onze banen kunnen zijn. Zo zou AI voor een nieuwe WERELDOORLOG kunnen zorgen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 14 mei 2017

Anonymous waarschuwt voor WERELDOORLOG 3

Anonymous, de anonieme hackersgroep die vooral op Twitter van zich laat horen, waarschuwt voor een nieuwe WERELDOORLOG. Maar deze oorlog zal niet zoals alle andere oorlogen zijn, zegt Anonymous. Deze keer zal het snel en efficiënt gebeuren, maar met enorme gevolgen voor de economie en het politieke landschap.

Volgens Anonymous lopen de spanningen tussen de VS en Noord-Korea te hoog op. Er zijn sterke signalen dat een nieuwe WERELDOORLOG op til is, maar die niet in de media bekendgemaakt worden, laat Anonymous weten. De betrokken landen, Noord-Korea – Zuid-Korea en de Verenigde Staten, bewegen zich strategisch naar een nieuwe oorlog.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 10 mei 2017

Anonymous: “Bereid je voor op wat komen gaat”

Het hackerscollectief Anonymous heeft in een videoboodschap gewaarschuwd voor een Derde WERELDOORLOG. Die zou worden ingezet op het Koreaanse schiereiland. “Bereid je voor op wat komen gaat,” waarschuwt de groep in een video die het op zijn YouTube-kanaal heeft gepubliceerd (zie onder). De groep maakt gewag van een ”globaal vernietigend conflict, zowel voor het milieu als op economisch vlak”.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$