EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
44
kliks
Bron: businessinsider.com
30
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
28
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
Er zijn 43 artikelen gevonden met het woord wereldoorlog.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord WERELDOORLOG

Geplaatst op: dinsdag 20 december 2016

Lijkt Oekraine crisis op vooravond Eerste WERELDOORLOG?

Zijn er overeenkomsten tussen de crisis in Oekraine en de gebeurtenissen die vooraf gingen aan de Eerste WERELDOORLOG? En welke lessen kunnen we trekken uit de geschiedenis? Deze vragen werden onlangs in Café Weltschmerz voorgelegd aan historicus Anton Kruft, voorzitter van de Stichting Studiecentrum Eerste WERELDOORLOG.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 4 november 2016

In Venezuela wordt het geld niet langer geteld, maar gewogen

In Venezuela is de lokale munt bolivar nu zo veel in waarde gedaald dat handelaars de bankbiljetten wegen eerder dan ze te tellen. De situatie is vergelijkbaar met wat in Duitsland gebeurde na de Eerste WERELDOORLOG. Ook in Joegoslavië werd in de jaren 1990 dit gebruik toegepast en meer recent nog in Zimbabwe. Dat de Venezolanen nu geld wegen is het bewijs van een galopperende inflatie, aldus een analist, die er op wijst dat ze niet weten hoe erg het met hun land gesteld is, omdat de overheid weigert cijfers vrij te geven. Geschat wordt dat de inflatie dit jaar ergens tussen de 200% en de 1.500% komt te liggen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 27 oktober 2016

Trump: Beleid van Clinton in Syrie leidt tot een Derde WERELDOORLOG

Volgens Donald Trump zullen de plannen van Clinton in Syrië leiden tot een Derde WERELDOORLOG, omdat de situatie in het Midden-Oosten onder haar leiding verder zal escaleren. Uiteindelijk zal de VS tegenover Rusland en Iran komen te staan, aldus de Republikeinse presidentskandidaat. Reuters sprak met Trump, waarvan een geluidsfragment is vrijgegeven:

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 26 oktober 2016

Rusland bereidt zich voor op een nucleaire oorlog

In alle stilte en ver weg van de westerse media bereidt Rusland zich voor op een nucleaire oorlog. Er zijn steeds meer signalen dat Poetin en de Russische bevolking zich klaar maken voor een 3e WERELDOORLOG terwijl het westen vooral bezig is met zichzelf en andere regio’s in de wereld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 14 oktober 2016

Volgens de Russische televisie is de 3de WERELDOORLOG al begonnen

Sinds voormalig Russisch president Mikael Gorbachev vorige week verklaarde dat de wereld steeds dichter bij de ‘rode zone’ komt en ook de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Frank-Walter Steinmeier de escalatie tussen de Verenigde Staten en Rusland ‘gevaarlijker’ acht dan tijdens de Koude Oorlog, wordt in de Russische pers nu voortdurend gewag gemaakt van een 3de WERELDOORLOG. Beide landen onderbraken op 3 oktober de onderhandelingen over Syrië. Sinds dan verschijnen in de Russische media voortdurend berichten die op een derde globaal conflict wijzen.

Lees verder op Express.be
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs