EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 49 artikelen gevonden met het woord wereldoorlog.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord WERELDOORLOG

Geplaatst op: donderdag 27 oktober 2016

Trump: Beleid van Clinton in Syrie leidt tot een Derde WERELDOORLOG

Volgens Donald Trump zullen de plannen van Clinton in Syrië leiden tot een Derde WERELDOORLOG, omdat de situatie in het Midden-Oosten onder haar leiding verder zal escaleren. Uiteindelijk zal de VS tegenover Rusland en Iran komen te staan, aldus de Republikeinse presidentskandidaat. Reuters sprak met Trump, waarvan een geluidsfragment is vrijgegeven:

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 26 oktober 2016

Rusland bereidt zich voor op een nucleaire oorlog

In alle stilte en ver weg van de westerse media bereidt Rusland zich voor op een nucleaire oorlog. Er zijn steeds meer signalen dat Poetin en de Russische bevolking zich klaar maken voor een 3e WERELDOORLOG terwijl het westen vooral bezig is met zichzelf en andere regio’s in de wereld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 14 oktober 2016

Volgens de Russische televisie is de 3de WERELDOORLOG al begonnen

Sinds voormalig Russisch president Mikael Gorbachev vorige week verklaarde dat de wereld steeds dichter bij de ‘rode zone’ komt en ook de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Frank-Walter Steinmeier de escalatie tussen de Verenigde Staten en Rusland ‘gevaarlijker’ acht dan tijdens de Koude Oorlog, wordt in de Russische pers nu voortdurend gewag gemaakt van een 3de WERELDOORLOG. Beide landen onderbraken op 3 oktober de onderhandelingen over Syrië. Sinds dan verschijnen in de Russische media voortdurend berichten die op een derde globaal conflict wijzen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 7 oktober 2016

Immigratie in Zweden en Noorwegen is onvergelijkbaar, ondanks een 1.630 km lange gemeenschappelijke grens

Zweden en Noorwegen hebben waar het de vluchtelingenpolitiek betreft twee totaal verschillende strategieën gehanteerd. De resultaten zijn dan ook amper vergelijkbaar. Zweden heeft een lange traditie van gastvrijheid inzake immigratie. Tijdens en na de Tweede WERELDOORLOG ving het land via de invloedrijke Zweedse diplomaat Raoul Wallenberg tienduizenden joden op, daarna was het de beurt aan Oost-Europeanen die het communisme wilden ontvluchten, Latijns-Amerikanen die de dictatoriële regimes wilden ontvluchten tot zelfs de Amerikaanse jongeren die niet in Vietnam wilden gaan vechten. Het land transformeerde al snel tot een vluchthaven voor de verschoppelingen van deze aarde. Naar schatting heeft 20% van de bevolking dan ook buitenlandse wortels.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 15 september 2016

Inflatie VS aangejaagd door Fed en loskoppeling goud

De inflatie in de Verenigde Staten was tot de oprichting van de Federal Reserve in 1913 vrijwel nihil, zo blijkt uit de volgende grafiek. Daarna zijn de prijzen bijna ieder jaar gestegen, met uitzondering van de Eerste WERELDOORLOG, de Grote Depressie en de financiële crisis van 2008. Was de inflatie tussen 1774 en 1912 gemiddeld -0,2% per jaar, vanaf 1913 tot en met 2015 was deze gemiddeld 3,3%.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs