EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 43 artikelen gevonden met het woord wereldoorlog.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord WERELDOORLOG

Geplaatst op: woensdag 19 februari 2020

Wat is de Fed van plan met de rentecurve?

De Federal Reserve overweegt een nieuw instrument om grip te krijgen op de rente. Deze maand publiceerde de centrale bank zelfs een nieuw rapport over de effecten van deze maatregel, die voor het laatst werd toegepast tijdens de Tweede WERELDOORLOG. De centrale bank nam deze maatregel toen om de financiering van de overheidstekorten in goede banen te leiden. Pas in 1951 slaagde de Fed erin dit beleid te beëindigen. Dat de centrale bank dit zware instrument in vredestijd opnieuw overweegt is een teken aan de wand. Het verschijnen van dit nieuwe rapport van de Fed is duidelijke aanwijzing dat de centrale bank inderdaad gaat doen wat wij een paar weken geleden al schreven in dit insider artikel. Abonnees kregen een uitgebreide analyse van deze nieuwe plannen.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 27 januari 2020

Poetin: ‘Het is tijd voor vredesoverleg tussen wereldmachten”

Het is tijd voor een vredesoverleg tussen de vijf grote wereldmachten die 75 jaar geleden de Verenigde Naties hebben opgericht. Dat zei de Russische president Poetin vorige week tijdens een bijeenkomst in Israël ter herdenking van de Tweede WERELDOORLOG. In zijn toespraak riep hij de regeringsleiders van deze vijf landen op zich te verenigen en de wereldvrede te verdedigen. Deze landen dragen volgens hem een grote verantwoordelijkheid voor het behoud van de wereldwijde beschaving.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: woensdag 8 januari 2020

‘Eerste schot van WERELDOORLOG III afgevuurd!’

‘Gisteren besloten de VS om de topgeneraal van Iran te vermoorden.’ Generaal Soleimani was de nummer twee verantwoordelijke van het islamitische land. Zo startte trendvoorspeller Gerald Celente op 3 januari 2020 het nieuwe jaar. Het is voor trieste, dramatische, gevaarlijke dagen als deze dat Celente al lang geleden waarschuwde. Dat WO III met deze moord begonnen is, lijdt voor de Amerikaan geen twijfel. Hij herinnert ons er nogmaals aan dat de oorlog(en) met Irak ook onder valse voorwendsels zijn gestart. Maar in 2020 is Iran duidelijk aan de beurt. President Trump benoemde het immers als “the number one terrorist state”, moet je nagaan. Foutje, corrigeert Celente, dat is nu net Amerika!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 6 januari 2020

Gerald Celente: VS luiden het eerste schot van WO III

Goud, olie en bitcoin stijgen op één dag flink in waarde. De VS hebben een hoge Iraanse generaal vermoord, aldus Celente, dus het is ook geen wonder. Van provocatie gesproken… Zaterdag 4 janari 2020 is een trieste dag. Een dag die heel wel tot een Derde WERELDOORLOG kan leiden, zegt de trendvoorspeller. Hij noemt de VS ronduit terroristenstaat nummer 1. “The number one terrorist state.” De Amerikaan Gerald Celente is ‘the Founder of the Trends Journal, providing subscribers with research, analysis & trend forecasts no other news source delivers: What’s going on? What does it mean? What’s next? Knowledge is power. Subscribe to the Trends Journal for Truth, Trends, and so much more.’

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 9 december 2019

De laatste keer dat Nederlanders papiergeld konden omwisselen voor goud en zilver

Door het uitbreken van de Eerste WERELDOORLOG eindigde plotsklaps het Belle Epoque, de mooie periode van circa 1870 tot 1914. Hiermee kwam definitief een einde aan de globalisering, aan ongekende economische groei en voorspoed. Het betekende het einde van een gouden tijdperk van vrijhandel, waarin lage invoerrechten en grote technologische innovaties op transport- en communicatiegebied de wereldhandel tot ongekende hoogte hadden opgestuwd.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs