EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bubbel.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord BUBBEL

Geplaatst op: donderdag 27 februari 2020

Is goud nu de ultieme veilige haven?

De goudprijs is de laatste maanden in alle valuta sterk gestegen, zelfs in de dollar. Een zeer sterk teken. Deze prijsstijging vindt plaats terwijl schulddeflatie op de loer ligt. De opgepompte geldBUBBEL dreigt leeg te lopen. Dat verklaart volgens ons de stijging van de goudprijs. Toch wordt doorgaans gesteld dat goud juist een verzekering is tegen inflatie. Hoe zit dat nu? Wie heeft er gelijk? En wat kunnen we verder verwachten van goud?

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 17 februari 2020

Hoogconjunctuur? Nee, het borrelt en het BUBBELt…

Er borrelt wat aan de onderkant en het BUBBELt aan de bovenkant. Let wel, borrels en BUBBELs zijn 2 uitersten. Een borrel is een drupje, druppels vallen naar beneden. Een BUBBEL is een luchtbel die naar boven stijgt. Een mooiere metafoor kan ik niet bedenken in de vergelijking met de hedendaagse maatschappij. Massa versus elite.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 17 februari 2020

Gerald Celente: De MegaBUBBEL verder opblazen

Hij gaat al vlug tekeer tegen domme politici, en slechte van inborst. Media die mekaar napraten en de officiële versies slikken als koek. Waar anderen achteruit blikken, kijkt hij met zijn Trends Journal vooruit. Gerald Celente is geen starre patriot maar een wereldburger, hoewel hij zielsveel van zijn land houdt. Net daarom is hij zo boos; omdat hij het naar de verdoemenis ziet afglijden.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 13 februari 2020

Yves Mersch: ‘ECB veroorzaakt mogelijk BUBBELs’

De ECB veroorzaakt met haar ruime monetaire beleid mogelijk nieuwe financiële BUBBELs, die uiteindelijk een nieuwe crisis kunnen veroorzaken. Dat zei ECB-bestuurslid Yves Mersch maandag tijdens een toespraak in zijn thuisland Luxemburg. Hij waarschuwt dat de kredietwaardigheid van de centrale bank in het geding kan komen door de aanhoudend lage rente. Zeker nu het monetaire beleid langzaam naar het fiscale domein verschuift.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 10 februari 2020

De beurs en aandelen: loterij zonder nieten/Grootste financiële BUBBEL in de geschiedenis

‘Don’t fight the Fed’ is een aloud beursgezegde. Ook een wijsheid? Daar valt over te discussiëren maar het werkt in ieder geval wel. Wanneer oneindig veel fiatgeld in het monetair systeem wordt gepompt zoals eigenlijk reeds jaren het geval is. (‘Oneindig’ mag u gerust letterlijk nemen.) Vanwege the usual suspects: de Federal Reserve of Amerikaanse centrale bank. Maar evengoed de Bank of Japan en de Chinese centrale bank doen vrolijk mee. Deze laatste eigenlijk niet zo vrolijk want het is ‘van moetens’ omwille van het Coronavirus. Maar elk excuus is goed om de financiële markten te ondersteunen. Trouwens; hoe zwak moeten deze wel zijn wanneer ze ‘ondersteuning’ behoeven…

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs