EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
42
kliks
40
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord metalen.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord METALEN

Geplaatst op: dinsdag 9 juli 2019

Palladium doet het uitstekend/Zilver als buitengewone koopkans?

Het witte edelmetaal was zelfs het best presterende van alle edelMETALEN in juni 2019. Plus 15 procent en sinds het begin van 2019 zelfs plus 24 procent voor PALL, het beurssymbool voor palladium. Seekingalpha verwacht dat juli eveneens een prima maand zal blijken. Juli is namelijk historisch een positieve periode voor palladium. Plus het deficiet in de voorraad is nog steeds van kracht. Zelfs al vertragen de autoverkopen momenteel, dan is dat vooral op het gebied van dieselwagens. Te zeer vervuilend en veel minder in trek fiscaal. Ook worden in China in juli 2020 strengere normen voor voertuigen van kracht en wordt daar nu reeds op vooruit gelopen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 25 juni 2019

Dit is het koersdoel voor goud…

Niet alleen de aandelenmarkten kenden een fantastische beursweek. Voor de edelMETALEN was deze week misschien nog wel mooier. Zo wist de goudprijs bijvoorbeeld opwaarts uit te breken. En deze uitbraak kan een kantelpunt zijn voor de goudmarkt.

De goudprijs wist tijdens de afgelopen handelsweek te profiteren van het gewijzigde monetaire beleid van de Amerikaanse centrale bank. De grootste stijging vond echter tijdens de handelssessie van donderdag plaats. Toen wist het gele edelmetaal met ruim 3% in waarde te stijgen. En een dergelijke stijging hebben we de afgelopen tijd niet eerder gezien.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 14 juni 2019

Zeldzame AardMETALEN: China’s geheime wapen

Of: hoe China de handelsoorlog door de VS begonnen kan winnen. Op één been. Met de vingers in de neus. Niet alléén omdat het land heel diepe (en gevulde) zakken heeft. Terwijl Noord-Amerika platzak is. Niet alléén omdat China de dollar een enorme klap kan toedienen. Door te stoppen met het kopen van US Treasuries, Amerikaanse staatsobligaties. Check, is al gebeurd! Of zelfs er te vérkopen, wat het proces nog zou versnellen. Maar ook door het haast oneindige bezit aan zeldzame aardMETALEN. Rare Earth Metals. Die zijn namelijk onontbeerlijk voor een moderne economie. Ze voor zich houden, niét meer aan de VS verkopen dus. Mijnheer de President: u weet niet half hoe machtig deze door u gekozen (economische) vijand wel is…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 14 juni 2019

Chinese overheid koopt voor de zesde maand op rij goud bij

Dat de Chinezen gek zijn op edelMETALEN, dat zullen de meeste mensen wel weten. De handelsoorlog met de Amerikanen heeft echter geleid tot een nog grotere koopdrang naar edelMETALEN. En de Chinezen zijn in het bijzonder erg geïnteresseerd in goud.

Tot verbazing van velen wisten de Chinezen en de Amerikanen ruim een maand geleden niet tot een handelsakkoord te komen. Volgens Trump was dit volledig te wijten aan de Chinezen die zich volgens hem niet aan de afspraak hebben gehouden. De kans op een langdurige handelsoorlog tussen de VS en China lijkt met de dag groter te worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 13 juni 2019

Waarschuwen de edelMETALEN voor een beurscrash?

Niet alleen de aandelenmarkten kenden een fantastische handelsweek, ook de edelMETALEN wisten goede zaken te doen. Zo wist de goudprijs op weekbasis met bijna 3% in waarde te stijgen. En dat was voor het gele edelmetaal de tweede riante winstweek op rij. Mogelijk betekent de stijging bij de edelMETALEN echter weinig goed nieuws voor de toekomst van de aandelenmarkten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs