EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord IMF.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord IMF

Geplaatst op: vrijdag 20 juli 2018

IMF: 'Nederland wordt zwaar getroffen door harde Brexit'

Nederland is een van de landen die het zwaarst zal worden getroffen door een zogenoemde harde Brexit, blijkt vrijdag uit een berekening van het Internationaal Monetair Fonds (IMF).

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 16 juli 2018

Internationaal Monetair Fonds waarschuwt voor escalatie handelsoorlog

Een verdere escalatie van de handelsspanningen in de wereld heeft mogelijk verstrekkende economische gevolgen. Daarvoor waarschuwt het Internationaal Monetair Fonds (IMF) in een update van zijn groeiramingen.

De denktank wijst erop dat de Verenigde Staten met hun importheffingen een grote groep landen in het harnas hebben gejaagd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 21 juni 2018

Het IMF leent 50 miljard dollar aan Argentinië en dat is de grootste lening in de geschiedenis

Het Internationaal Monetair Fonds heeft aangekondigd een kredietlijn van 50 miljard dollar voor Argentinië te hebben goedgekeurd. Het pakket vormt de grootste lening uit de geschiedenis van de instelling. De kredietlijn heeft een looptijd van drie jaar. Door de beslissing krijgen de Argentijnse autoriteiten onmiddellijk de beschikking over 15 miljard dollar.

De helft van dat bedrag zal worden besteed aan de ondersteuning van de begroting. Het resterend bedrag van 35 miljard dollar zal in de looptijd van de kredietlijn geleidelijk beschikbaar worden gesteld, afhankelijk van trimestriële evaluaties van het fonds.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 21 juni 2018

IMF stemt in met miljardenhulp voor Argentinië

De peso is sinds begin mei bijna een derde van zijn waarde verloren. Hierdoor zag de centrale bank van het land zich gedwongen de rente in korte tijd te verhogen tot 40 procent, een van de hoogste rentetarieven ter wereld. De regering van president Mauricio Macri heeft zich verplicht het begrotingstekort sterk terug te dringen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 18 juni 2018

Enorme benzineprijsverhoging in Egypte moet IMF tevreden stellen

Egypte verhoogt de prijzen van brandstof met maximaal 50 procent. Het land komt daarmee tegemoet aan een door het Internationaal Monetair Fonds (IMF) afgedwongen hervormingsplan.

Van het IMF moet Egypte het mes zetten in overheidssubsidies op consumentenproducten. In de begroting van het ministerie van Olie wordt voor 2,8 miljard dollar aan subsidies geschrapt.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs