Nieuws / Artikelen met het woord

olie

3425 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 11 december 2017

Venezuela wil financiële blokkade doorbreken met eigen cryptomunt

De Venezolaanse president Nicolás Maduro heeft eigen cryptogeld aangekondigd. De socialistische regeringsleider wil met de introductie van de ‘petro’ de financiële blokkade die is opgeworpen tegen zijn OLIErijke maar door crises geteisterde land doorbreken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 29 november 2017

OLIEprijs stijgt slechts licht ondanks mogelijke oorlog tussen Iran en Saoedi-Arabië

Het zwarte goud, namelijk OLIE is de afgelopen maanden opnieuw een opwaartse trend bezig. Toch is de kans klein dat de hoge prijzen uit het verleden opnieuw bereikt zullen worden, dit ondanks de stijgende spanningen tussen twee grootmachten in de regio, namelijk Iran en Saoedi-Arabië.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 29 november 2017

Venezuela: rijk aan OLIE, failliet in de praktijk

Het Zuid-Amerikaanse Venezuela is reeds enige tijd ondergedompeld in een zware financiële crisis. Ondanks de OLIErijkdom slaagt het land er niet in een gezonde economie uit te bouwen waardoor het ondertussen de status van een paria heeft verworven.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 28 november 2017

'Rusland en OPEC sluiten akkoord over bevriezen OLIEproductie'

Rusland en OLIEkartel OPEC zouden op hoofdlijnen een akkoord hebben bereikt over een langere bevriezing van de OLIEproductie.

De leden van de OPEC en een aantal andere OLIEproducerende landen onder aanvoering van Rusland komen volgende week bijeen in Wenen om over verlenging van de productiebeperking te praten, aldus bronnen van persbureau Bloomberg.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 21 november 2017

Groen licht voor OLIEpijpleiding Keystone

TransCanada heeft toestemming gekregen van de Amerikaanse staat Nebraska voor de aanleg van de omstreden OLIEpijpleiding Keystone XL. Het Canadese pijpleidingenbedrijf zet daarmee een belangrijke volgende stap richting de daadwerkelijke bouw, waar al jaren over wordt gesteggeld.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$