EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord olie.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord OLIE

Geplaatst op: woensdag 23 mei 2018

Stijgende OLIEprijzen kunnen het moeilijk krijgen de komende maanden

De OLIEprijzen zijn de afgelopen weken fors gestegen door een combinatie van geopolitieke gebeurtenissen, maar of die stijging zal blijven duren is twijfelachtig. Verschillende marktkenners verwachten dat het momentum gaat afzwakken de komende 12 maanden waarbij de OLIEprijs horizontaal zal bewegen in een kanaal tussen de 55 en 75 dollar per vat.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 19 mei 2018

OLIEtransporteurs vermijden OLIE uit Iran

Europese raffinaderijen hebben nu al moeite om OLIE uit Iran te krijgen, omdat OLIEtankers deze route beginnen te ontwijken. Verschillende Europese bedrijven die de tankerschepen bezitten zijn terughoudend geworden met het vervoer van Iraanse OLIE, omdat ze vrezen voor sancties van de Amerikaanse regering.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 16 mei 2018

Zuid-Korea en Japan willen OLIE uit Iran blijven kopen

Zuid-Korea en Japan willen als bondgenoten van de Verenigde Staten een uitzondering op de nieuwe sancties tegen Iran, omdat deze sancties het op termijn onmogelijk maken om OLIE uit dat land te importeren. Met de nieuwe Amerikaanse sancties hebben andere landen zes maanden de tijd om alle lopende contracten met Iran te verbreken en andere leveranciers voor OLIE te zoeken.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 16 mei 2018

EU overweegt OLIE uit Iran in euro af te rekenen

De Europese Unie zou overwegen een overstap te maken van de dollar naar de euro voor import van OLIE uit Iran. Dat gerucht is afkomstig van een diplomatieke bron die een anonieme verklaring deed tegenover de Russische nieuwssite Sputnik. We hebben het gerucht nog niet kunnen bevestigen, maar het zou wel mogelijk zijn in het kader van de nieuwe Amerikaanse sancties. Daarmee wordt Iran namelijk afgesloten van het internationale betalingsverkeer in dollars.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 15 mei 2018

Heeft de OLIEprijs nog ruimte naar boven toe?

De OLIEprijs was zonder twijfel de absolute winnaar van de afgelopen week. Het ‘zwarte goud’ wist enkele procenten in waarde te stijgen als gevolg van de beslissing van Trump om het nucleaire akkoord met Iran te verbreken. Beschikt de OLIEprijs over nog meer potentieel?

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs