EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord olie.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord OLIE

Geplaatst op: donderdag 9 april 2020

De vraag naar OLIE daalt aan het snelste tempo ooit

Er is nog steeds sprake van een steekspel tussen Rusland en Saoedi-Arabië. Binnenkort gaan beide OLIElanden met elkaar om de tafel met als doel om een overeenkomst te bereiken over het terugdringen van de OLIEproductie. Het probleem lijkt echter op dit moment met name aan de vraagkant te zitten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 8 april 2020

Is de lage OLIEprijs slecht voor het klimaat en de energietransitie?

Door de coronacrisis is de vraag naar OLIE sterk teruggelopen. Daar komt een steekspel tussen Rusland en Saoedi-Arabië, die de productie juist hebben opgevoerd, bovenop. Het gevolg daarvan is dat de OLIEprijs is gekelderd. Is die lage OLIEprijs schadelijk voor duurzame energie?

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 6 april 2020

OPEC-vergadering uitgesteld om onenigheid Saoedi-Arabië en Rusland

De digitale bijeenkomst tussen Rusland en OPEC, het samenwerkingsverband tussen veertien OLIE-exporterende landen, is uitgesteld vanwege een oplopende ruzie tussen Saoedi-Arabië en Rusland, meldt Reuters zaterdagmiddag.

De topbijeenkomst tussen OPEC en Rusland zou op maandag 6 april plaatsvinden, maar wordt nu mogelijk naar woensdag 8 of donderdag 9 april verplaatst.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 6 april 2020

Trump: “VS bereid heffingen op OLIE-import in te voeren”

De Amerikaanse president Donald Trump is bereid importheffingen op ruwe OLIE of andere maatregelen in te voeren indien dat nodig is om de energiesector in zijn land te beschermen. Dat zei hij zaterdag op een persconferentie.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 6 april 2020

Vergadering OPEC kan OLIEprijs onder $10 laten zakken

Het huidige optimisme van analisten en de media dat een einde komt aan het aanhoudende geruzie binnen de OPEC+ ruzie over de OLIEprijs is volkomen ongerechtvaardigd. De voortdurende volatiliteit van de OLIEmarkt, de strijd tussen toonaangevende producenten om marktaandeel, de logistieke onmogelijkheid om Amerikaanse productieverlagingen af te dwingen en de voortdurende vraaguitval als gevolg van COVID-19 zijn geen problemen die door een OPEC-bijeenkomst kunnen worden opgelost.

Lees verder op Geotrendlines.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs