EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord olie.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord OLIE

Geplaatst op: woensdag 29 april 2020

Google, Amazon en Apple: groter dan de overheid?/Data is het goud van de 21ste eeuw

Bezitten deze mastodonten in de praktijk reeds zo goed als monopOLIEs, dan lijken ze anno 2020 zelfs met overheden in competitie te gaan. Too big to handle? Too big to fail? In ieder geval dreigt naar verluid Amazon de Indiase overheid af. Als die geen antitrust wetgeving schrapt, zou de Amerikaanse gigant ‘‘irreparable’ losses‘ kunnen aanrichten. In de VS zelf wordt Amazon ook beschuldigd van bepaalde wanpraktijken. ‘US senator Josh Hawley is demanding a criminal antitrust probe of Amazon as the e-commerce behemoth’s powers grow to rival the government’s own. Google and Apple, too, are now ordering governments around.’ Hier kunt u zijn officiële verzoek zelf lezen (pdf). Het bedrijf van de rijkste man ter wereld zou data gebruiken om de concurrentie (third party sellers) een hak te zetten. Naar reële monopOLIEvorming toewerkend. De EU heeft eveneens reeds een onderzoek ingesteld.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 29 april 2020

De huidige beweeglijkheid in de OLIEmarkt hebben we nog nooit eerder gezien

Afgelopen week zal de geschiedenisboeken ingaan als een historische week voor de OLIEmarkt. Zo daalde tijdens de afgelopen week de prijs voor een vat ruwe OLIE onder de 0-grens (contract mei). Met andere woorden kreeg je geld toe bij afname van een vat Amerikaanse OLIE. Dit heeft geleid tot een fors toename in de volatiliteit op de OLIEmarkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 28 april 2020

Hoe de VS in Oklahoma een valkuil creëerde voor haar OLIE-industrie

De waanzinnige uitverkoop van Amerikaanse ruwe OLIE deze week, die zelfs na het aflopen van het futurescontract in mei lijkt voort te duren, zal de wereldwijde OLIEmarkten, maar ook de toekomst van de Amerikaanse OLIE-industrie voor de komende jaren opnieuw vormgeven.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: dinsdag 28 april 2020

OLIEprijzen dalen verder, situatie op markt blijft onveranderd kritiek

Economie De OLIEprijzen, die al rond historisch lage niveaus schommelen, gingen dinsdag opnieuw onderuit na een forse daling een dag eerder. De angst keerde terug dat een prijsdaling tot onder nul weer op de loer ligt. Vorige week werd de OLIEprijs voor het eerst in geschiedenis negatief. Dat betekent dat handelaren moeten betalen om hun OLIE aan iemand kwijt te kunnen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 23 april 2020

OLIEprijs blijft verder dalen: zullen we dit voelen aan de pomp? En vanaf wanneer?

Benzineprijs zakt tot recordlaagte, dieselprijs tot laagste niveau in bijna 4 jaar

Benzineprijs zakt tot recordlaagte, dieselprijs tot laagste niveau in bijna 4 jaar

De OLIEprijzen zetten hun daling ook woensdag voort. De prijs voor een vat BrentOLIE, afkomstig uit de Noordzee en bepalend voor de prijs aan de Belgische pomp, zakte zelfs tot onder de 17 dollar per vat. De Amerikaanse OLIEsoort WTI leek even op te veren, maar kon uiteindelijk die winst niet vasthouden en werd opnieuw wat goedkoper. Wordt tanken nu goedkoper? En zo ja, vanaf wanneer?

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs