EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord olie.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord OLIE

Geplaatst op: donderdag 23 april 2020

De COVID19 OLIE crash

‘Explaining the COVID19 Oil Crash’, titelt Visualcapitalist. Op 20 april 2020 ging de futures OLIE prijs voor de eerste keer in de geschiedenis in negatief. Wat wil zeggen dat producenten traders betalen om hun OLIE over te nemen. Er gaat wel meer in ‘negatief’ in deze vreemde tijden. De rente bijvoorbeeld. De aandelenbeurzen. Het BNP van China in het eerste kwartaal 2020. Verwacht wordt dat dit ook het geval zal zijn voor Japan en de VS, in veel extremere mate dan nog. Maar wat is er in de OLIEmarkt gebeurd? Het was en is: de perfecte storm. De fundamenten zijn helemaal weggeslagen. Er is een demand shock door de economische teruggang, getriggerd door het Coronavirus. En een supply shock. Teveel goedkope OLIE opgepompt op het allerslechtste moment, vanwege een dispuut tussen Saoedi Arabië en Rusland. Plus: laat dit alles nu net gebeuren terwijl de opslagtanks van de wereld zo goed als vol zitten… Een bijkomend enorm probleem voor de OLIEproducerende landen, die een (veel) hogere OLIEprijs nodig hebben voor hun inkomsten! Denk aan genoemde Saoedi Arabië en Rusland, maar ook aan de VAE, Irak, Iran, Koeweit, Azerbeidjan, Kazakhstan…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 23 april 2020

OLIEhandelaren zoeken schepen, wagons en grotten voor opslag

OLIEhandelaren speuren de wereld af naar schepen, treinwagons, grotten en pijpleidingen om OLIE en OLIEproducten op te slaan nu de vraag enorm is gekelderd, maar het aanbod niet in dezelfde mate is teruggebracht. De conventionele opslag op het land zit aan het plafond.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 21 april 2020

Een vat OLIE en 40 dollar toe? Bizarre tijden op OLIEmarkt

Iedereen die maandagavond tijd en ruimte over had om OLIE op te slaan in de Verenigde Staten kon daarmee 40 dollar (ongeveer 36,80 euro) verdienen met wat gratis vaten OLIE toe. Handelaren in de VS waren zo wanhopig om van hun contracten af te komen dat ze geld gaven om er maar vanaf te zijn.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 21 april 2020

Het zwarte goud is plots niks meer waard: hoe kan dat nu?

Economie OLIE is het zwarte goud, maar plots is dat niets meer waard. In de VS betalen handelaars zelfs nog 40 dollar (37 euro) bij aan wie een vat ruwe OLIE wil ‘kopen’. Hoe kan het dat de OLIEprijs voor het eerst ooit onder nul zakte? OLIEstaten wilden even armworstelen, maar dat hadden ze beter niet gedaan vlak voor dat virus de wereldeconomie lam legde.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 21 april 2020

OLIEprijzen verder onder druk na negatieve prijs Amerikaanse OLIE

OLIEprijzen stonden dinsdag verder onder druk nadat maandagavond de prijs voor een vat Amerikaanse OLIE met levering op deze dinsdag zelfs negatief werd.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs