EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord olie.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord OLIE

Geplaatst op: dinsdag 21 april 2020

Zonder OLIE gaat het echt niet in de wereld

De extreem lage OLIEprijs van dit moment heeft hele grote consequenties op allerlei andere terreinen, zegt Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 21 april 2020

'Saoedi-Arabië overweegt OLIEproductie verder te verlagen'

Saoedi-Arabië en andere leden van OLIEkartel OPEC overwegen naar verluidt hun OLIEproductie verder te verlagen, meldt The Wall Street Journal (WSJ) dinsdag. De OLIEproducenten zouden reageren op de enorme prijsval van vaten OLIE uit de VS.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 21 april 2020

Is dit hét moment om goud in te wisselen voor OLIE?

Het gele edelmetaal weet al enkele maanden hoge ogen te gooien op de financiële markten. In deze onzekere tijd lijken steeds meer beleggers goud aan de portefeuille toe te voegen. Dat is niet vreemd, want goud fungeert al decennialang als een ‘veilige haven’. De situatie rondom OLIE ziet er overigens een stuk minder rooskleurig uit.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 21 april 2020

Amerikaanse OLIE opnieuw minder waard dan nul dollar

Economie Een vat Amerikaanse OLIE is dinsdag opnieuw minder dan nul dollar waard. Maandag was de OLIEprijs voor het eerst in de geschiedenis negatief geworden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 21 april 2020

Wat is er aan de hand met de OLIEprijs? [update]

De OLIEprijs is vandaag opnieuw fors gedaald door een structureel overschot aan OLIE en een gebrek aan opslagcapaciteit. De prijs van een vat WTI voor levering in mei zakte naar $0 en werd daarna zelfs negatief. Op het moment van schrijven krijgt u zelfs geld toe op dit OLIEcontract. In dit artikel houden we u aan de hand van updates op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Klik hier voor onze uitgebreide analyse van deze bizarre ontwikkelingen op de OLIEmarkt.

Lees verder op Geotrendlines.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs