EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
71
kliks
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
19
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord staatsobligaties.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord STAATSOBLIGATIES

Geplaatst op: vrijdag 2 december 2016

Meer dan $1,7 biljoen verdampt uit obligaties

In november verdampte er meer dan $1,7 miljard aan waarde uit de obligatiemarkt, waarmee een einde lijkt te komen aan een lange opwaartse trend in STAATSOBLIGATIES. De Bloomberg Barclays Global Aggregate Total Return Index verloor de afgelopen maand 4% van haar waarde, de grootste maandelijkse daling sinds 1990.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 30 november 2016

ECB bereid meer Italiaanse obligaties te kopen

De ECB zou bereid zijn meer Italiaanse STAATSOBLIGATIES op te kopen als de uitkomst van het referendum op 4 december voor grote onrust zorgt, zo schrijft Reuters op basis van verschillende bronnen bij de centrale bank.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 29 november 2016

Analyse: Hoe werkt QE?

Quantitative Easing (QE) wordt vaak in verband gebracht met ‘geld drukken’ en ‘inflatiegevaar’. Ook zouden de banken flink meeprofiteren van de monetaire verruiming. Maar kloppen deze diep gewortelde overtuigingen wel? In 2009 begonnen zowel de Federal Reserve en de Bank of England met monetaire stimulering, door middel van het structureel opkopen van STAATSOBLIGATIES. Toch is de inflatie niet uit de hand gelopen en is ook de omloopsnelheid van het geld niet explosief toegenomen. Hoe valt dat te verklaren? Marketupdate duikt in de materie en maakt het monetaire stimuleringsprogramma van de Bank of England inzichtelijk.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 28 november 2016

Tegenlicht: Waar blijft die 80 miljard van de ECB?

De ECB koopt maandelijks voor €80 miljard aan STAATSOBLIGATIES en bedrijfsleningen om de economie te stimuleren. Maar waar blijft al dat geld? En wie profiteert er eigenlijk van? Tegenlicht ging op onderzoek uit en maakte een reportage over het grootste stimuleringsprogramma sinds de invoering van de euro.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: zondag 20 november 2016

Bank of Japan kiest voor lage rente

De centrale bank van Japan is nog niet klaar met experimenteren, vorige week liet de Bank of Japan weten dat het bereid is om onbeperkt STAATSOBLIGATIES op te kopen om ervoor te zorgen dat de rente op een laag pitje blijft staan, zeker nu de rentes wereldwijd terug aan het stijgen zijn.

Wereldwijd zie je dat de rentes aan het stijgen zijn, dat komt door het nieuwe beleid dat president Donald Trump wilt voeren in de V.S.A. maar de hoge rentes zijn voornamelijk het gevolg van de hoge waarschijnlijkheid dat de Federal Reserve de rente in december zal verhogen.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs