EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord zilver.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord ZILVER

Geplaatst op: donderdag 20 december 2018

Wordt het jaar 2019 hét jaar van de ZILVERmijnaandelen?

De goud- en ZILVERprijs moesten tijdens de laatste handelsdag van de week veel waarde inleveren. Deze daling werd hoofdzakelijk veroorzaakt door de sterkere dollar. En normaliter betekent een sterkere dollar slecht nieuws voor de goud- en ZILVERsector. Toch beschikken de edelmetalen over behoorlijk wat potentieel.

De beweeglijkheid van de afgelopen twee maanden heeft er voor weten te zorgen dat de goud- en ZILVERprijs in waarde zijn gestegen. Deze stijging is echter nog niet voldoende om het jaarverlies weg te poetsen. Zowel de goud- als de ZILVERprijs noteert onder het slot van 2017.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 18 december 2018

Is de tijd van goudaandelen aangebroken?

De goud- en ZILVERprijs wisten tijdens de afgelopen weken goede zaken te doen. Door de toegenomen onrust op de financiële markten vluchten steeds meer beleggers richting de veilige havens. En de edelmetalen bewijzen al decennia lang dat ze goed kunnen fungeren als veilige havens.

Sinds het jaar 2011 is langzaam maar zeker de populariteit van de edelmetalen in verval geraakt. En dat heeft alles te maken met de tegenvallende koersbewegingen. Vanaf het jaar 2000 wisten de edelmetalen ruim 10 jaar lang de show te stelen, maar daar kwam in 2011 een abrupt einde aan. Veel goud- en ZILVERbeleggers hebben inmiddels zelfs de handdoek in de ring gegooid.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 18 december 2018

Technische analyse ZILVER | week 51 - 2018

Na de verrassend goed verlopen vorige week was het de vraag of de stieren de positieve flow konden vasthouden. Vorige week vrijdag werd op een zeer positieve noot afgesloten waarmee werd gezorgd voor een mooie buffer ten opzichte van het 50 d. MA. Op maandag waren de ogen daarom vooral gericht op de beren, zouden zij de opmars proberen te frustreren op waren de stieren gewoonweg te sterk?

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 17 december 2018

Lange, prachtige periode voor goud en ZILVER

Terwijl het sentiment op de beurs én op de obligatiemarkt steeds slechter wordt, worden beleggers steeds positiever over goud.

Onderstaande grafiek laat zien dat de koerstrend sinds begin oktober stijgend is én dat de goudprijs deze week door een nieuwe weerstand brak.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 17 december 2018

ABN Amro verwacht hogere ZILVERprijs

Volgens de ABN Amro is er een grote kans dat de ZILVERprijs de komende twee jaar zal stijgen. In een nieuw rapport schrijft analiste Georgette Boele dat het edelmetaal dit jaar hard is afgestraft, maar dat de toekomst er gunstig uitziet. Ze verwacht dat de vraag naar ZILVER in belangrijke afzetmarkten als China en India zal toenemen.

[...]

Lees verder op Hollandgold.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs