EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord zilver.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord ZILVER

Geplaatst op: donderdag 3 januari 2019

Technische analyse ZILVER | Laatste editie 2018

In de laatste volle handelsweek van 2018 kwam het vuurwerk alsnog om de hoek kijken. Vorige week werd nog aangegeven dat de magenta lijn een steeds groter obstakel werd dat overwonnen moest worden zodat het er alle schijn van had dat de beren de strijd in hun voordeel zouden beslechten.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: donderdag 3 januari 2019

2019 wordt een superjaar voor...

Op deze tweede dag van het nieuwe jaar is het misschien een goed idee om u te vertellen wat volgens mij de beste belegging van 2019 zal zijn.

Voor mij is dat goud en ZILVER. Met kop en schouders. Het vierde kwartaal van 2018 gaf ons al een voorproefje voor wat 2019 gaat brengen.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: donderdag 3 januari 2019

Goudprijs weet te profiteren van volatiliteit op de financiële markten

De goud- en ZILVERprijs kenden een uitstekende laatste maand van het jaar. Terwijl aandelen in de uitverkoop gingen, wisten de edelmetalen aan terrein te winnen. En dat is helemaal niet zo vreemd, want juist in onzekere tijden vluchten beleggers naar veilige havens. En die trend kan dit jaar een vervolg gaan krijgen.

Tijdens de eerste handelsdag van het jaar werden beleggers direct geconfronteerd met teleurstellende macrocijfers uit Azië. De cijfers over de Chinese industriële productie maakten duidelijk dat er sprake is van een krimp. Daarnaast vertraagde de groei in Singapore tot 1,6% op jaarbasis in het laatste kwartaal van 2018. Dat was beduidend minder dan de voorspelling van 3,6%. Aangezien Singapore een van de meest exportafhankelijke naties is, zijn de vooruitzichten van Singapore nauw verbonden met de wereldwijde handel en groei.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 27 december 2018

ZILVER gaat in 2019 schitteren!

ZILVER heeft er nog niet eerder in de geschiedenis zo slecht voorgestaan als we dat vergelijken met goud. De ratio ligt momenteel rond de 85. Dat is een historisch dieptepunt als we naar de waardering voor ZILVER kijken. Qua sentiment kan het dus haast niet slechter. Waarom ben ik dan ineens zo positief over ZILVER?

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: donderdag 20 december 2018

Wordt het jaar 2019 hét jaar van de ZILVERmijnaandelen?

De goud- en ZILVERprijs moesten tijdens de laatste handelsdag van de week veel waarde inleveren. Deze daling werd hoofdzakelijk veroorzaakt door de sterkere dollar. En normaliter betekent een sterkere dollar slecht nieuws voor de goud- en ZILVERsector. Toch beschikken de edelmetalen over behoorlijk wat potentieel.

De beweeglijkheid van de afgelopen twee maanden heeft er voor weten te zorgen dat de goud- en ZILVERprijs in waarde zijn gestegen. Deze stijging is echter nog niet voldoende om het jaarverlies weg te poetsen. Zowel de goud- als de ZILVERprijs noteert onder het slot van 2017.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs