EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord zilver.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord ZILVER

Geplaatst op: woensdag 18 april 2018

Binnenkort een nieuwe ZILVERrally?

De ZILVERprijs noteert op dit moment haast onveranderd ten opzichte van de slotstand van 2017. In tegenstelling tot goud wist ZILVER de afgelopen weken niet te profiteren van de spanningen in de wereld. Toch is dat geen gegronde reden om ZILVER af te schrijven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 18 april 2018

Goudmijnaandelen zijn gillende koopjes!

Zo zwak als aandelen er de laatste tijd bijliggen, zo sterk presteren de grondstoffen tegenwoordig. En niet toevallig steken de edelmetalen er met kop en schouders bovenuit. Goud (en ZILVER) komen uit een meerjarige consolidatie. We zitten momenteel op het einde van deze overgangsperiode, en de berenmarkt staat nu op het punt om te veranderen in een uitgesproken stierenmarkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 16 april 2018

TA ZILVER Analyse Roy | Week 16 - 2018

Afgelopen week was eindelijk weer eens interessant om van dichtbij te volgen. Nadat vorige week het bodemniveau van de zijwaartse range werd getest zagen we afgelopen week dat de koers richting de bovenzijde van de range ging naar een hoogste stand van $16.89.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: vrijdag 13 april 2018

De stijging is nu definitief ingezet

Gisteren gingen goud en ZILVER opnieuw omhoog en vooral de koersen van goud- en ZILVERaandelen lieten mooie stijgingen zien.

Zekerheden bestaan niet, maar alles duidt erop dat de verwachte forse stijging van goud en ZILVER nu écht aan het beginnen is.

Op onderstaande tweet zien we een belangrijke economische indicator.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 9 april 2018

TA ZILVER Analyse Roy | Week 15 - 2018

De ontwikkeling van de ZILVERkoers blijft zich nog steeds zijwaarts bewegen binnen de eerder aangegeven range van grofweg $16.10 tot $ 16.80. De weerstand aan de bovenzijde wordt vooral gevormd door het 200 d. MA waar we nu 3 testpogingen zien met toppen op $16.95, $16.90 en $16.81. De bodems vallen op $ 16.13 – $16.16 – $ 16.10 en $ 16.15.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs