EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
39
kliks
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
24
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord zilver.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord ZILVER

Geplaatst op: vrijdag 2 maart 2018

Is de ZILVERprijs bezig met een 40-jarig bodempatroon?

Aan het begin van 2016 wisten de goud- en ZILVERsector een stevige bodem neer te zetten. Toch heeft de grote broer van ZILVER – goud – de afgelopen twee jaar een beduidend betere prestatie afgeleverd. Ook tijdens de afgelopen weken heeft de ZILVERprijs het nodige terrein moeten inleveren.

De beleggers onder ons die rond het jaar 2011 in de ZILVERsector zijn ingestapt, zitten vandaag de dag opgescheept met een flink verlies. De ZILVERprijs heeft tijdens de afgelopen jaren namelijk flink waarde moeten inleveren en de meeste ZILVERmijnaandelen zijn nog harder afgestraft. Toch biedt de huidige ZILVERprijs ook kansen voor de zogenoemde ‘koopjesjagers’.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 26 februari 2018

TA ZILVER Analyse Roy | Week 9 - 2018

De ZILVERkoers in de dag-grafiek vertoont nog steeds geen duidelijk patroon. Het 200 d. MA werd weer opgezocht maar kon niet opnieuw (blijvend) worden doorbroken. Wat we in de grafiek kunnen zien is dat na het stevige herstel van december vorig jaar en de top op $17.70 van januari dit jaar het vertrouwen een flinke knauw heeft gekregen.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 26 februari 2018

Grafiek: “ZILVERprijs kan met minimaal 20% stijgen”

De ZILVERprijs kent niet bepaald een goede februarimaand. Het ZILVERen edelmetaal noteert op dit moment enkele procenten onder de slotkoers van de eerste maand van het jaar. Toch is dit niet het moment om de ZILVERsector links te laten liggen. Juist ZILVER zou de komende tijd kunnen gaan ‘outperformen’.

Chris Kimble, van Kimble Charting, onderzocht onlangs de ZILVERsector. Volgens hem zijn er op dit moment maar weinig beleggers geïnteresseerd in een belegging in ZILVER. Dit is overigens niet verwonderlijk, want de ZILVERprijs heeft de afgelopen maanden niet bepaald een indrukwekkende prestatie neergezet. Toch kan daar in de nabije toekomst grote verandering in gaan komen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 16 februari 2018

Een gouden medaille op de Olympische Winterspelen bestaat maar voor één procent uit goud

259 gouden medailles worden er deze maand in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang uitgereikt op de Olympische Winterspelen, maar eigenlijk bevatten die bijna geen goud. Zo'n olympische medaille bestaat namelijk voor bijna 99 procent uit ZILVER.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 12 februari 2018

TA ZILVER Analyse Roy | Week 7 - 2018

Zoals al verwacht dreunde de forse tik van vorige week vrijdag behoorlijk door tot in de afgelopen week, het werd daarmee wederom een beren-week.

Zoals al verwacht dreunde de forse tik van vorige week vrijdag behoorlijk door tot in de afgelopen week, het werd daarmee wederom een beren-week.

Afgelopen maandag gingen de beren door waar ze op vrijdag waren gestopt, druk uitoefenen op de ZILVERkoers. De opening was al lager dan het slot op vrijdag, de low van de vrijdag werd gehaald. Daarna probeerden de stieren wat terug te doen en terug te keren tot aan het 200 d. MA. Het MA werd inderdaad bereikt echter daar standhouden zat er niet in zodat het gewonnen terrein langzaam werd teruggegeven. Het slot kwam toch weer lager tot stand dan vrijdag.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs