EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord zilver.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord ZILVER

Geplaatst op: maandag 30 juli 2018

Edelmetalen goedkoopst sinds twee generaties

Goud, ZILVER en de verwante mijnaandelen staan momenteel even laag genoteeerd als in de jaren ’70. Toentertijd was dat, achteraf gezien, het grootste koopmoment in generaties. Het lijkt opnieuw het uitgelezen moment om een ‘contrarian‘ te zijn, iemand die net het tegenovergestelde doet in beleggen, dan de anderen. Onder andere Warren Buffett, George Soros en Sir John Templeton fortuinen verdienden. Recenter stonden de edelmetalen nog bijna zo laag genoteerd toen de Technologie Bubbel barstte in 1999. Tien jaar later zouden ze op +800% staan.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 24 juli 2018

TA ZILVER Analyse Roy | Week 30 - 2018

Afgelopen week was het zaak om de $15.80 goed in de gaten te houden aangezien hier een dubbele bodem mogelijk was of een neerwaartse doorbraak.

De rode candle van vorige week vrijdag gaf aan dat de beren vastbesloten waren om een doorbraak te forceren om zo het verlaten van de brede handelsrange ($16.10-$16.80) kracht bij te zetten. Op maandag wisten de partijen elkaar nog in evenwicht te houden en hielden de stieren het $15.80 niveau nog met hun vingernagels vast. Dit veranderde op dinsdag toen de beren met een, iets boven, gemiddeld volume de aanval zochten en de stieren overrompelden. De $15 .80 werd gebroken en de koers werd richting de $15.60 weggezet.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: vrijdag 20 juli 2018

Nieuwe studie: Cryptomunten kunnen binnen 10 jaar de nieuwe betaalmiddelen worden

De manier waarop we betalen voor goederen en diensten, verandert doorheen de geschiedenis. Vroeger was er goud en ZILVER. Daarna kwam papier en munten en de laatste 10 à 15 jaar gaat bijna alles digitaal. Cryptomunten kunnen binnen de 10 jaar de volgende transformatie worden en evolueren naar veelgebruikte betaalmiddelen. Dat is althans de conclusie van een uitgebreide studie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 20 juli 2018

Dit decadente ijsje kost maar liefst 1.300 euro

Zin in een ijsje? Dit exemplaar kost maar liefst 1.300 euro. Het is verkrijgbaar in een chic hotel in New York. De ingrediënten? Vanille-ijs, truffel en champagnesaus. Uiteraard wordt het ijsje afgewerkt met goud en ZILVER. En het wordt geserveerd in een kristallen kom.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 16 juli 2018

TA ZILVER Analyse Roy | Week 29 - 2018

Ook de afgelopen week werd uiteindelijk een prooi voor de beren. De lage omzet van vorige week vrijdag leidde inderdaad tot een verrassing en wel tot een stijgingspoging van de stieren. Direct na de opening op maandag ging het gas erop en probeerden de stieren het verlies van de week ervoor goed te maken door een stijging te creëren tot ruim boven de $16.20. Zoals echter al zo vaak gezien de afgelopen tijd konden de stieren het niveau ook nu niet vasthouden zodat beduidend onder het hoogste punt werd afgesloten.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs