EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord zilver.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord ZILVER

Geplaatst op: woensdag 20 juni 2018

De dollar is weer aan het stijgen!

[... ...]

Iemand heeft voor ongelofelijk hoge bedragen short posities ingenomen met als doel de prijs te drukken op het moment dat ZILVER definitief dreigt uit te breken.

Punt is echter dat al die ingenomen short posities ook weer een keer gesloten moeten worden. Dus moeten worden teruggekocht.

Dat kan wel eens een dure grap worden voor degene die al die short posities heeft ingenomen.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: dinsdag 19 juni 2018

Goud- en ZILVERbeleggers: Houd deze grafiek in de gaten…

De goud- en ZILVERprijs moesten beide tijdens de laatste handelsdag van de week veel waarde inleveren. En dat was toch wel zonde, aangezien het feit dat beide edelmetalen bezig waren aan een uitstekende handelsweek. Overigens weet ZILVER het al enkele weken beter te doen dan goud en dat heeft tot een belangrijke trenddraai geleid.

De goud- en ZILVERsector zijn door veel beleggers naar de achtergrond geschoven. Voor het laatst waren edelmetalen tijdens de eerste maanden van 2016 ‘hot’. Niet vreemd, want tijdens de eerste maanden van 2016 waren er exponentiële rendementen te behalen binnen de goud- en ZILVERsector. Daarna is het allemaal weer wat bergafwaarts gegaan met een belegging in de edelmetalen en volgens het grotendeel van de beleggers is de glans van goud en ZILVER er wel af.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 18 juni 2018

Laatste stuiptrekkingen voor de goudmarkt

[...]

Als we het sentiment zo proeven, hebben nog maar weinig beleggers zin in goud, ZILVER of de mijnaandelen. Opmerkelijk, als u de statistieken erop naslaat.

Toch halen de meeste beleggers tegenwoordig hun schouders op, als je ze aanspreekt op goud. Ze hebben meestal geen idee meer van de goudmarkt, simpelweg omdat ze er niet meer inzitten. En dan ontgaat de prijsactie.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 18 juni 2018

ZILVERprijs compleet ingedommeld

De ZILVERprijs is compleet ingedommeld. Er zat de voorbije maanden amper beweging in, en dat is toch redelijk ongewoon. ZILVER is normaal vrij volatiel van aard. Laat je er als belegger niet door in slaap wiegen. Vaak zijn dit soort slaapverwekkende koerspatronen de voorbode van een explosieve beweging. De vraag of die beweging naar boven of onder zal zijn, lijkt inmiddels ook beantwoord:

[grafiek]

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 18 juni 2018

TA ZILVER Analyse Roy | Week 25 - 2018

Het venijn zat afgelopen week overduidelijk weer eens in de staart, de mooie vooruitzichten van de stieren werden met één ferme klap om zeep geholpen.

Eind vorige week wel vermeld dat de bovenkant van de trading-range (rond $16.70) aanzienlijk onder druk lag en dat maar weinig nodig was om een uitbraak te forceren. Deze inschatting bleek inderdaad juist te zijn want op maandag gooiden de stieren nog wat olie op het vuur en werd de uitbraak uit de zone gerealiseerd door een stijging en slot ruim boven de $16.90. Met deze uitbraak werd direct ook het 200 d. MA doorbroken wat een belangrijk koopsignaal opleverde.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs