EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord zilver.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord ZILVER

Geplaatst op: donderdag 26 maart 2020

ABN AMRO laat goudbeleggers in de steek

De ABN AMRO laat goudbeleggers in de steek, want de bank sluit alle gewichtsrekeningen voor goud, ZILVER en platina. Ongeveer 2.000 klanten die via de bank edelmetalen op hun rekening hebben staan moeten dat voor 1 april verkopen. Doen ze dat niet, dan verkoopt de ABN AMRO deze posities voor de op dat moment geldende prijs. De bank kan niet garanderen dat dat tegen een gunstige koers plaatsvindt.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: woensdag 18 maart 2020

Goudprijs vertoont op dit moment gelijkenissen met het jaar 2008

Juist in deze onzekere tijd zou je verwachten dat beleggers massaal richting de veilige havens vluchten. Toch weten de veilige havens tot nu toe nog niet te profiteren van de dalende beurskoersen. Zo werden de traditionele ‘veilige havens’ goud en ZILVER tijdens de afgelopen twee weken geconfronteerd met stevige verliezen. Gisteren wist de ZILVERprijs zelfs te dalen naar een meerjarig dieptepunt. Hoe kan dit?

Niet alleen de traditionele veilige havens hebben het op dit moment lastig, ook de ‘moderne’ veilige havens staan onder druk. Zo werd de cryptomarkt tijdens de afgelopen weken ook geconfronteerd met stevige verliezen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 26 februari 2020

De goudmarkt beschikt over een potentieel van minstens 30%

De goud- en ZILVERprijs moesten gisteren verrassend genoeg een pas op de plaats maken. Ondanks het feit dat de wereldwijde beurzen geconfronteerd werden met een nieuwe beursdaling, leverden ook de edelmetalen waarde in. De ZILVERprijs stond op een gegeven moment zelfs 4% lager. Een belangrijke grafiek laat zien dat de goudmarkt beschikt over een potentieel van minstens 30%.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 11 februari 2020

ZILVERmijnaandelen beschikken nog over voldoende potentieel

In het jaar 2011 wist de ZILVERsector een stevige top neer te zetten. Sinds dat moment hebben de ZILVERmijnaandelen aanzienlijk veel terrein moeten inleveren. Het jaar 2016 leek het jaar van de wederopstanding te worden, maar ook die herstelbeweging duurde uiteindelijk maar iets meer dan 6 maanden. Is de ZILVERsector nog wel koopwaardig?

Tijdens het afgelopen jaar wist de goudprijs goede zaken te doen. Zo wist de goudprijs te stijgen tot boven het niveau dat in 2016 bereikt werd. Bij de goudprijs was er daarom ook sprake van een zogenoemde ‘opwaartse uitbraak’. Het kleine broertje van het gele edelmetaal, ZILVER, heeft het een stuk lastiger. Bij de ZILVERprijs is er officieel nog geen sprake van een ‘opwaartse uitbraak’.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 20 januari 2020

Is platina weer interessant voor een belegging?

Als we het over edelmetalen hebben dan wordt er vaak gedacht aan goud en ZILVER. Het is correct dat goud en ZILVER beide edelmetalen zijn, maar platina hoort ook in dit rijtje thuis. En voor beleggers kan een belegging in platina juist nu heel interessant zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs