EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord zilver.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord ZILVER

Geplaatst op: maandag 20 januari 2020

Is platina weer interessant voor een belegging?

Als we het over edelmetalen hebben dan wordt er vaak gedacht aan goud en ZILVER. Het is correct dat goud en ZILVER beide edelmetalen zijn, maar platina hoort ook in dit rijtje thuis. En voor beleggers kan een belegging in platina juist nu heel interessant zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 15 januari 2020

Breekt er een nieuwe prijsrally aan binnen de goudmarkt?

Tijdens de afgelopen maanden is het onderhuidse plaatje binnen de goudsector aanzienlijk verbeterd. Toch staan de goud- en ZILVERsector op dit moment nog niet echt in de schijnwerpers. En dat komt met name door de goede prestatie bij de andere aandelen. Toch moeten beleggers deze kansrijke sectoren niet uit het oog verliezen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 12 januari 2020

Podcast: Sander Boon over de waarde van geld

We vinden het tegenwoordig vanzelfsprekend om te betalen met een bankpas of via internetbankieren. Het geldsysteem is gebaseerd op vertrouwen en is door digitalisering van het betalingsverkeer steeds afhankelijker geworden van banken. Dit niet altijd zo geweest, want vroeger was geld nog een marktfenomeen. Munten ontleenden hun waarde aan het gewicht in goud en ZILVER. Bankbiljetten aan het feit dat ze ingewisseld konden worden voor edelmetaal.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 23 december 2019

Breekt er een nieuwe prijsrally aan bij de ZILVERprijs?

De ZILVERprijs weet nu al enkele weken in positieve zin te verrassen. Dat was overigens ook wel hard nodig, want tijdens de afgelopen maanden heeft de ZILVERprijs behoorlijk wat terrein moeten inleveren. In september werd nog bijna de grens van $ 20 bereikt, maar onlangs kwam de ZILVERprijs weer onder de grens van $ 17 terecht. De komende maanden kan de ZILVERprijs weer in positieve zin gaan verrassen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 22 december 2019

Jaaroverzicht edelmetalen 2019

Het jaar loopt bijna ten einde en dat betekent dat het tijd is om terug te blikken op 2019. Het was een goed jaar voor de edelmetalen, want de prijzen van goud, ZILVER, platina en palladium staan allemaal flink hoger dan begin dit jaar. Centrale banken verlaagden de rente opnieuw, waardoor spaargeld tegenwoordig vrijwel niets meer oplevert. Steeds meer spaarders en beleggers zoeken door negatieve rente hun toevlucht in edelmetalen...

Lees verder op GoudStandaard.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs