EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord zilver.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord ZILVER

Geplaatst op: maandag 16 september 2019

De echte ZILVERrally moet nog beginnen…

Afgelopen mei werd de ZILVERrally ontketend. De grote broer van ZILVER, goud, liet al enkele maanden een stijgende trend zien en daar heeft ZILVER zich nu bij aangesloten. Tijdens de afgelopen twee weken moesten de edelmetalen echter een pas op de plaats maken. De ademspauze bij de goud- en ZILVERstieren kunnen beleggers gebruiken om alsnog terug te keren naar deze zwaar ondergewaardeerde markt.

De ZILVERprijs is een van de uitblinkers van de afgelopen maanden. Sinds mei dit jaar is de prijs voor ZILVER al tientallen procenten in waarde gestegen. En wij hebben een grafiek gevonden die laat zien dat de echte ZILVERrally mogelijk nog moet beginnen. Wat dat betreft zijn beleggers dus nog niet te laat.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 13 september 2019

Edelmetalen die soms vergeten worden door beleggers

Het zijn palladium en platina. Er is wel heel wat mee te verdienen. Net als met goud en ZILVER, die altijd al meer prominent waren. Alles hangt af wanneer en waar je ze koopt in de economische cyclus. Mike Maloney en Jeff Clark van goldsilver.com praten er uitgebreid en indringend over. Listen and learn:

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 28 augustus 2019

‘Recessie is onvermijdelijk en goud zal blijven stijgen’

Dat is wat Peter Schiff, CEO en eigenaar van Euro Pacific Capital Inc. ons verzekert. ZILVER zal het waarschijnlijk nog beter doen, voegt de Amerikaanse beurshandelaar, investeringsanalist, auteur en econoom er nog aan toe. De reden? Het is vanaf augustus 2019 QE ‘forever’. En hoe meer dollars en andere fiatmunten erbij komen, hoe beter voor deze edelmetalen. Hoewel de goudprijs maandelijks nieuwe hoogtes opzoekt, is het niveau einde augustus nog ver af van het recentste hoogtepunt van $1900 per troy ounce. Aldus Schiff, die trouwens de Kredietcrisis reeds in 2006 voorspelde.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 26 augustus 2019

Dit is het moment om ZILVER boven aandelen te verkiezen

De edelmetalen zijn tot nu toe aan een fantastisch jaar bezig. Eigenlijk sinds de zomer van 2018 zit de goudprijs al in de lift. De ZILVERprijs had aanvankelijk nog last van de nodige ‘opstartproblemen’, maar wist tijdens de laatste weken een inhaalslag te maken. Ten opzichte van aandelen lijkt ZILVER op dit moment behoorlijk interessant te zijn.

De wereldwijde aandelenmarkten noteren nog steeds een mooie plus ten opzichte van de slotstand van 2018. Toch heerst er op dit moment een pessimistische sfeer op de beursvloer. En dat heeft alles te maken met de dalende beweging van de afgelopen weken. Daarnaast blijft de handelsoorlog een hoofdpijndossier voor beleggers.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 6 augustus 2019

Grafiek: Staat ZILVER aan de vooravond van een gigantische prijsstijging?

De edelmetalen wisten tijdens de voorbijgaande weken goede zaken te doen. Zo wist de goudprijs een maand geleden opwaarts uit te breken en ook de ZILVERprijs lijkt aan de vooravond te staan van een opwaartse uitbraak. En die potentiële uitbraak mogen beleggers niet uit het oog verliezen.

Een jaar geleden waren er maar weinig beleggers te vinden die geïnteresseerd waren in edelmetalen. Door de tegenvallende prestaties van de edelmetalen hadden veel beleggers het vertrouwen er in verloren. Tijdens de afgelopen maanden is die trend voorzichtig aan gedraaid. Met name de goudmarkt is voor veel beleggers ineens weer interessant geworden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs