EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
44
kliks
42
kliks
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
21
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord zilver.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord ZILVER

Geplaatst op: woensdag 14 november 2018

Dit edelmetaal (niet goud of ZILVER) was nog nooit zo goedkoop als vandaag

Wanneer we het hebben over edelmetalen, denkt men steeds aan goud en ZILVER. Maar er zijn nog meer edelmetalen. Een daarvan was nog nooit zo goedkoop als vandaag. Er zijn nog maar weinig activa die vandaag goedkoop zijn vanuit historisch perspectief. En dat maakt platina juist vandaag zo interessant.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 12 november 2018

Technische analyse ZILVER | Week 46 - 2018

Vorige week werd nog relatief goed geƫindigd zodat de verwachting was dat afgelopen week nieuwe kansen zouden ontstaan voor een doorbraak van de magenta lijn. Helaas pakte het voor de stieren heel anders uit.

De candle van vorige week vrijdag die de magentalijn doorboorde bleek meteen het hoogtepunt te zijn van de snelle opleving. In plaats van een mooi vervolg omhoog ontstond er op maandag voldoende tegengas van de beren om de koers weer omlaag te sturen zodat er weer meer afstand ontstond tot de magenta lijn.

[...]

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: donderdag 8 november 2018

ZILVERprijs kan steun verwachten uit 3 groeisectoren

De ZILVERprijs zit al jaren in de hoek waar de klappen vallen. Maar de beste remedie voor lage grondstofprijzen zijn lage grondstofprijzen. Vroeg of laat ontstaat er terug een onevenwicht waardoor de prijsdruk weer gaat stijgen. Een toenemende vraag vanuit 3 groeisectoren kan daar bij helpen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 7 november 2018

Uraniumaandelen: tijd voor een jarenlange rit omhoog ?

Uraniumaandelen hebben er een verschrikkelijke 7 jaren opzitten. Ze presteerden zelfs slechter dan goud- en ZILVERaandelen. Wie de financiƫle markten volgt, weet voldoende. Het was een regelrechte ramp waar maar geen einde aan leek te komen. Maar zelfs de meest verguisde aandelen komen ooit terug tot leven. En dan wordt het interessant.

Uraniumaandelen zijn natuurlijk nauw verbonden met de prijs van uranium. Sinds de ramp in Fukushima zitten uranium futures in een neerwaartse trend die begon rond $75 en eindigde onder $20.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 5 november 2018

Technische analyse ZILVER (Roy) | Week 45 - 2018

Vorige week werd aangegeven dat de stieren snel voor een doorbraak moesten zorgen van de magenta lijn, de neklijn van een omgekeerd hoofd-schouderpatroon. Dat leek er helaas niet van te komen, in tegendeel zelfs, de positieve flow leek weg te vloeien uit de grafiek.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs