EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord zilver.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord ZILVER

Geplaatst op: dinsdag 9 juni 2020

goud-ZILVER ratio vertoont ‘bullish’ signalen

De goud-ZILVER ratio is een belangrijk fenomeen op de financiële markten. Het is zelfs een gegeven dat 5000 jaar geleden werd geïntroduceerd. In de tijd van de Egyptenaren bedroeg de regel dat 2,5 delen ZILVER evenveel waard waren dan 1 deel goud. Tegenwoordig is deze ratio compleet veranderd maar uiteraard nog altijd heel relevant. Hoe staat de ratio er nu voor?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 1 juni 2020

Manipulatie, De echte waarde van edelmetalen

174! Dat is de hoeveel keer elke kilo ZILVER die uit de grond wordt gehaald op de wereldwijde financiële markten wordt verhandeld. 174 keer 30 miljoen kilo of 5.22 miljard kilo. 174 jaar aan ZILVERproductie. Elk jaar weer.

[...]

Lees verder op GoldRepublic
Geplaatst op: maandag 1 juni 2020

De ZILVER Bull Market staat nog maar in de kinderschoenen

Door de fantastische beursprestatie heeft ZILVER zichzelf weer in de schijnwerpers gezet. Het ‘kleine broertje’ van goud wist tijdens de afgelopen weken beduidend beter te presteren dan het gele edelmetaal. En uit onderzoek blijkt dat de ZILVER Bull Market nog maar in de kinderschoenen staat. Beleggers zouden juist nu de ZILVERmarkt goed in de gaten moeten houden.

De ZILVERprijs wist tijdens de afgelopen weken enorm goede zaken te doen. Eigenlijk kwam deze prijsstijging als een complete verrassing. Met name de ZILVERmarkt wist sterk te reageren op de ZILVERprijsexplosie. Zo wisten de meeste ZILVERmijnaandelen met tientallen procenten in waarde te stijgen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 20 mei 2020

Moeten we ZILVER verkiezen boven goud?

Goud weet al enkele jaren beter te presteren dan ZILVER. Eigenlijk is die trend al sinds het jaar 2011 van kracht. Tijdens de afgelopen maanden wist de interesse in het gele edelmetaal flink op te laaien. Het ‘kleine broertje’ werd echter door beleggers vaak genegeerd. Mogelijk komt er aan die trend binnenkort een einde.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 15 mei 2020

Ligt de ‘werkelijke’ ZILVERprijs veel hoger?

Goud en ZILVER staan al maanden in de belangstelling. Dat is overigens niet verwonderlijk, want de onzekerheid in de wereld zorgt er voor dat beleggers vluchten naar veilige havens. En de edelmetalen weten al decennialang te fungeren als een ‘veilige haven’. Overigens blijft de ZILVERprijs duidelijk achter op de goudprijs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs