Nieuws / Artikelen met het woord

India

790 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Geotrendlines
Geplaatst: woensdag 8 november 2017

Rusland en Iran bouwen pijpleiding naar INDIA

Rusland en Iran hebben afgelopen week besloten dat ze samen gaan bouwen aan een nieuwe pijpleiding voor aardgas van Iran naar INDIA. Deze nieuwe pijpleiding wordt ongeveer 1.200 kilometer lang en moet de belangrijke aardgasvelden in Iran via Pakistan met INDIA verbinden. Het Russische energieconcern Gazprom zal Iran niet alleen helpen met de aanleg van deze nieuwe pijpleiding, ook zal het bedrijf diverse aardgasvelden op Iraanse grondgebied die op de route liggen exploiteren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 30 oktober 2017

INDIA pompt tientallen miljarden Euro’s in financiële sector om ramp te voorkomen

INDIA, één van wereld’s snelst groeiende economieën, maakte deze week bekend dat het tientallen miljarden Euro’s in de banksector zal pompen. Dit om het probleem aan slechte kredieten aan te pakken waardoor de balansen kunnen opgeschoond worden.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 12 september 2017

Grafiek: Tweeduizend jaar economische geschiedenis

De Visual Capitalist heeft een nieuwe versie gemaakt van de grafiek die de afgelopen tweeduizend jaar aan economische geschiedenis laten zien. De grafiek, gebaseerd op data van economisch historicus Angus Maddison, werd bijgewerkt met de nieuwste cijfers van het IMF. Dat levert het volgende overzicht op, waarop te zien is dat China en INDIA vanaf het jaar nul tot en met ongeveer 1800 de grootste economieën ter wereld waren.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 6 september 2017

INDIAse overheid bevriest duizenden bankrekeningen van lege bv's

De INDIAse overheid heeft liefst 209.032 bankrekeningen bevroren van lege bv's. Het besluit maakt deel uit van een campagne tegen illegale transacties en belastingontduiking.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 5 september 2017

Russische Sberbank wil meer goud naar China exporteren

De Russische Sberbank wil volgend jaar meer goud naar China exporteren, zo verklaarde de directeur van de bank Igor Bulantsev tegenover Sputnik. In juli begon de bank met de verkoop van 200 kilo goud via de Shanghai Gold Exchange, maar de verwachting is dat dat volume na verloop van tijd verder zal toenemen. Het edelmetaal wordt geëxporteerd vanuit de Zwitserse afdeling van de bank, die sinds februari dit jaar ook aan INDIA levert.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$