Nieuws / Artikelen met het woord

India

788 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 12 september 2017

Grafiek: Tweeduizend jaar economische geschiedenis

De Visual Capitalist heeft een nieuwe versie gemaakt van de grafiek die de afgelopen tweeduizend jaar aan economische geschiedenis laten zien. De grafiek, gebaseerd op data van economisch historicus Angus Maddison, werd bijgewerkt met de nieuwste cijfers van het IMF. Dat levert het volgende overzicht op, waarop te zien is dat China en INDIA vanaf het jaar nul tot en met ongeveer 1800 de grootste economieën ter wereld waren.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 6 september 2017

INDIAse overheid bevriest duizenden bankrekeningen van lege bv's

De INDIAse overheid heeft liefst 209.032 bankrekeningen bevroren van lege bv's. Het besluit maakt deel uit van een campagne tegen illegale transacties en belastingontduiking.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 5 september 2017

Russische Sberbank wil meer goud naar China exporteren

De Russische Sberbank wil volgend jaar meer goud naar China exporteren, zo verklaarde de directeur van de bank Igor Bulantsev tegenover Sputnik. In juli begon de bank met de verkoop van 200 kilo goud via de Shanghai Gold Exchange, maar de verwachting is dat dat volume na verloop van tijd verder zal toenemen. Het edelmetaal wordt geëxporteerd vanuit de Zwitserse afdeling van de bank, die sinds februari dit jaar ook aan INDIA levert.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 5 september 2017

Oud-president centrale bank INDIA waarschuwde voor schrappen bankbiljetten

Raghuram Rajan, de voormalig centralebankpresident van INDIA, heeft vorig jaar gewaarschuwd voor het ongeldig verklaren van alle biljetten van 1.000 en 500 roepie.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 1 september 2017

De pensioenen: het gat van 400.000 miljard

De verhoogde levensverwachting heeft een cruciale impact op de wereldwijde pensioenreserves. Dat blijkt uit een rapport van het World Economic Forum (WEF) en consulent Mercer over de pensioenen in de Verenigde Staten, China, Groot-Brittanniƫ, Canada, Japan, Nederland, Australiƫ en INDIA.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$