EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord India.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord INDIA

Geplaatst op: woensdag 3 juni 2020

Zwitserland exporteerde recordhoeveelheid goud naar de VS

Zwitserland exporteerde in april een recordhoeveelheid van 111,7 ton goud naar de Verenigde Staten. Tegelijkertijd daalde de export van goud naar traditionele afzetmarkten als China en INDIA, zo blijkt uit nieuwe cijfers van de Zwitserse douane. Normaal gesproken exporteert Zwitserland vrijwel geen goud naar de VS, maar door een run op edelmetalen is de vraag in de VS sterk toegenomen. Zo importeerde het land in maart ook al meer dan 43 ton goud via Zwitserland.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: woensdag 29 april 2020

Google, Amazon en Apple: groter dan de overheid?/Data is het goud van de 21ste eeuw

Bezitten deze mastodonten in de praktijk reeds zo goed als monopolies, dan lijken ze anno 2020 zelfs met overheden in competitie te gaan. Too big to handle? Too big to fail? In ieder geval dreigt naar verluid Amazon de INDIAse overheid af. Als die geen antitrust wetgeving schrapt, zou de Amerikaanse gigant ‘‘irreparable’ losses‘ kunnen aanrichten. In de VS zelf wordt Amazon ook beschuldigd van bepaalde wanpraktijken. ‘US senator Josh Hawley is demanding a criminal antitrust probe of Amazon as the e-commerce behemoth’s powers grow to rival the government’s own. Google and Apple, too, are now ordering governments around.’ Hier kunt u zijn officiële verzoek zelf lezen (pdf). Het bedrijf van de rijkste man ter wereld zou data gebruiken om de concurrentie (third party sellers) een hak te zetten. Naar reële monopolievorming toewerkend. De EU heeft eveneens reeds een onderzoek ingesteld.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 16 maart 2020

Voor het eerst meer besmettingen buiten China/Bloedrode beurzen

Het aantal besmettingen ligt op maandag 16 maart 2020 hoger buiten China dan binnen dat land. Idem voor het aantal overlijdens. Waar het Coronavirus oorspronkelijk ontstond einde december 2019. ‘According to the Johns Hopkins university tracker, worldwide infections have grown to more than 86,000, while cases inside China, stood at 80,860 as of Monday. Deaths outside China have risen to more than 3,241, according to Johns Hopkins, while deaths inside China stand at 3,208 as of Monday (excluding four in Hong Kong and one in Taiwan).’ De onverwachte en aanzienlijke renteknip vanwege de Federal Reserve slaagt er niet in de beursgemoederen te bedaren. Toch alvast niet in Pakistan en INDIA, die op moment van schrijven open zijn. Er is zelfs opnieuw sprake van paniekverkopen. De Europese aandelen indexen staan eveneens diep in het rood…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 6 februari 2020

INDIA kiest voor Russisch S-400 luchtafweersysteem

Rusland levert eind volgend jaar de eerste S-400 luchtafweersystemen aan INDIA. Dat meldt het Russische persbureau RIA Novosti. In 2018 sloot INDIA al een deal van $5 miljard voor het Russische luchtafweersysteem, dat tot de meest geavanceerde ter wereld behoort. Het is in staat op grote afstand raketten en gevechtsvliegtuigen te onderscheppen.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: woensdag 22 januari 2020

Wankel INDIA als pijler van Wereldbankvoorspelling

De Wereldbankvoorspellingen in de Global Economic Prospects zijn gebaseerd op onder meer economisch herstel van een emerging market als INDIA. Eén dingetje alleen: INDIA herstelt niet. In tegendeel! De INDIAse problemen worden nog veel groter en de INDIAse economie gaat nog veel minder groeien dan in 2019.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs