Nieuws / Artikelen met het woord

India

775 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 19 mei 2017

Regering INDIA snapt niet waarom mensen goud kopen

De regering van INDIA heeft niet begrepen waarom mensen goud kopen, want na drie jaar kunnen we vaststellen dat de programma’s om het bezit van goud te ontmoedigen op een totale mislukking zijn uitgelopen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 15 mei 2017

Megalomane bouwplannen in INDIA voorspellen niets goeds voor de economie

Wanneer het economisch goed gaat denken beleggers en politici dat dat eeuwig zo zal blijven. In een boomende economie extrapoleert men de groeicijfers tot in het oneindige. Er worden allerlei ambitieuze plannen gemaakt gebaseerd op economische cijfers die nooit realiteit zullen worden… en dan gaat het plots mis.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 25 april 2017

INDIA start experiment met 75 cashloze steden

De INDIAse regering is in samenwerking met Price Waterhouse Coopers aan een nieuw experiment begonnen. In 75 steden verspreid over het hele land moet men een periode zonder contant geld leven, als voorbeeld voor de rest van het land waar nog overwegend met contant geld betaald wordt. In deze 75 cashloze steden moet al het betalingsverkeer elektronisch verricht worden. Voorwaarde is dat er nu al in minstens 80% van de gevallen digitaal betaald wordt.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: woensdag 19 april 2017

Russische bank wil INDIA helpen met goud kopen

Sberbank, de grootste bank van Rusland, wil INDIA ondersteunen bij het importeren van goud. Aleksei Kechko, directeur van de INDIAse branch van Sberbank, zei in een interview met Free Press Journal dat beide landen zullen profiteren van een dergelijke samenwerking. Sberbank koopt veel goud van Russische goudmijnen en zoekt een goede afzetmarkt voor het edelmetaal.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 19 april 2017

Amerikanen etaleren vooral hun gebrek aan kennis in dossier Noord-Korea

Donald Trump heeft vorige week bevestigd dat de Verenigde Staten ‘de kwestie Noord-Korea’ willen regelen. In de Franse krant Le Monde schrijft Guy Sorman, een Frane essayist en voormalig adviseur van de Zuid-Koreaanse president Lee Myung-bak (2008-2013), dat de Amerikaanse druk de machthebbers in Noord-Korea onmogelijk van gedachte zal doen veranderen. Voor Pyongyang is het kernwapenprogramma de enige manier om aan de macht te blijven. “ Wanneer een zwakke natie zich tegen een sterke natie moet verdedigen (Israël tegen de Arabische wereld, Pakistan tegen INDIA, Iran tegen de VS) beschermt het bezit van kernwapens de zwakke, welke ook de sympathie of antipathie mag zijn die men voor de ene of andere partij voelt. […]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$