Nieuws / Artikelen met het woord

India

780 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: BNR.nl
Geplaatst: zondag 16 juli 2017

Bullshit-meter slaat op tilt dankzij INDIA

In de categorie ‘sterke verhalen’ vallen vandaag de cijfers over economische groei in INDIA. Zo zou de economie met 6 of 7 procent toenemen, maar de industriële productie zou geen 2 procent hoger zijn dan vorig jaar. Je begrijpt het al: de bullshit-meter van BNR-macro-econoom Kees de Kort slaat vandaag op tilt.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 30 juni 2017

Trump ruilt China in voor INDIA

De wittebroodsweken tussen de Amerikaanse president Donald Trump en zijn Chinese ambtsgenoot Xi Jinping lijken over, nu binnen het Witte Huis een koersverandering in de maak is. Dat zou een gevolg zijn van het feit dat Trump zijn geduld met Beijing heeft verloren en hij nu op INDIA mikt, traditioneel een grote rivaal van China.

Bron: Express.be
Geplaatst: zondag 25 juni 2017

Economische logica haalt president in: Amerikaanse jobs verhuizen naar China en Mexico

In december vorig jaar kondigde de Amerikaanse president Donald Trump (toen nog president-elect) aan een akkoord te hebben afgesloten met aircoproducent Carrier. Dat bedrijf, dat zijn hoofdzetel in de Amerikaanse staat INDIAna heeft (de thuisstaat van vice president Mike Pence), kreeg 7 miljoen dollar steun om één van haar fabrieken niet te verhuizen naar Mexico. In ruil voor die steun zouden 1.069 mensen ruim 10 jaar lang hun job behouden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 23 juni 2017

Plots is Bitcoin in INDIA ook een legaal betaalmiddel

Ondanks politieke tegenwind is Bitcoin in INDIA een legaal betaalmiddel geworden. De 3 grootste Bitcoin handelsplatformen proberen al jaren de markt zelf te reguleren, en daar heeft de INDIAse overheid oren naar gekregen. Het is zelfs zo ver gekomen dat de INDIAse overheid Bitcoin aanvaardt als wettelijk betaalmiddel. Bitcoin kan als een van de weinige cryptomunten stijgen na dit nieuws.

Bron: Express.be
Geplaatst: zaterdag 10 juni 2017

“China niet langer het land met grootste bevolking”

China staat officieel nog wel geregistreerd als de natie met de grootste bevolking van de wereld, maar in realiteit is het land wellicht al door INDIA voorbijgestoken.

Hij merkt daarbij op dat de Chinese overheid het aantal geboorten de voorbije kwarteeuw met bijna negentig miljoen eenheden heeft overschat. De fout moet volgens de demograaf worden toegeschreven aan de overdreven optimistisch vruchtbaarheidscijfers die in China worden toegepast.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$