EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord India.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord INDIA

Geplaatst op: dinsdag 18 september 2018

Oxfam: "Vier farmareuzen ontwijken wereldwijd 3,5 miljard euro aan belastingen"

Volgens de organisatie lag de winstmarge van de vier bedrijven tussen 2013 en 2015 met 31 procent veel hoger in belastingparadijzen zoals Nederland, Ierland en Singapore. In ontwikkelingslanden is die winstmarge slechts 5 procent en in het merendeel van de ontwikkelde economieën gaat het om 7 procent. De Verenigde Staten zouden veruit het grootste slachtoffer van de belastingontwijking zijn, maar ook Frankrijk, Duitsland, Italië, INDIA en Colombia liepen wellicht tientallen miljoenen mis.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 3 september 2018

De valuta van emerging markets donderen in elkaar

Indonesië, Argentinië, INDIA en natuurlijk Turkije. Emerging markets hebben last van een dalende waarde van hun valuta, waardoor de rente stijgt. Het Internationaal Monetair Fonds en andere instituties spreken van een gering besmettingsgevaar en dat het vooral om landen met interne problemen gaat. 'Duizend procent bullshit', zegt onze macro-econoom kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 31 augustus 2018

Indonesische munt gedaald naar laagste niveau sinds 1998

De Indonesische roepia is gezakt tot zijn laagste waarde ten opzichte van de dollar sinds 1998. 

De druk op de roepia volgt op flinke dalingen van de valuta's van Turkije en Argentinië, twee andere landen die tot de zogeheten opkomende markten worden gerekend. Ook de INDIAse nationale munt, de roepie, wordt meegesleurd in die val en staat op een historisch laag niveau.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 8 augustus 2018

Turkije wil geld lenen in Chinese yuan

De regering van Turkije heeft plannen om obligaties uit te schrijven in Chinese yuan, zo maakte president Erdogan afgelopen vrijdag bekend bij de presentatie van zijn nieuwe 100-dagen plan. Ook sprak hij zijn voornemen uit om de economische samenwerking met landen als China, Rusland en INDIA de komende jaren verder te versterken.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 16 juli 2018

Rat eet bijna €15.000 op … en sterft in geldautomaat

Een rat heeft in een bankfiliaal in het INDIAse Tinsukia een behoorlijk dure laatste maaltijd verorbert. In totaal at en verscheurde de rat zo’n €15.000 aan bankbiljetten in de geldautomaat. Het geld lag duidelijk te zwaar op de maag, want de rat overleefde de maaltijd niet.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs