Nieuws / Artikelen met het woord

India

772 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Goudstandaard
Geplaatst: woensdag 19 april 2017

Russische bank wil INDIA helpen met goud kopen

Sberbank, de grootste bank van Rusland, wil INDIA ondersteunen bij het importeren van goud. Aleksei Kechko, directeur van de INDIAse branch van Sberbank, zei in een interview met Free Press Journal dat beide landen zullen profiteren van een dergelijke samenwerking. Sberbank koopt veel goud van Russische goudmijnen en zoekt een goede afzetmarkt voor het edelmetaal.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 19 april 2017

Amerikanen etaleren vooral hun gebrek aan kennis in dossier Noord-Korea

Donald Trump heeft vorige week bevestigd dat de Verenigde Staten ‘de kwestie Noord-Korea’ willen regelen. In de Franse krant Le Monde schrijft Guy Sorman, een Frane essayist en voormalig adviseur van de Zuid-Koreaanse president Lee Myung-bak (2008-2013), dat de Amerikaanse druk de machthebbers in Noord-Korea onmogelijk van gedachte zal doen veranderen. Voor Pyongyang is het kernwapenprogramma de enige manier om aan de macht te blijven. “ Wanneer een zwakke natie zich tegen een sterke natie moet verdedigen (Israël tegen de Arabische wereld, Pakistan tegen INDIA, Iran tegen de VS) beschermt het bezit van kernwapens de zwakke, welke ook de sympathie of antipathie mag zijn die men voor de ene of andere partij voelt. […]

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 5 april 2017

Steenkool: Trump vergist zich van tijdperk

De Verenigde Staten lijken zich met het milieubeleid van hun president Donald Trump wel in een vroeger tijdperk te begeven. Dat stelt onder meer het magazine The Economist.

Terwijl Trump bij decreet beslist heeft de beperking op de ontginning van steenkool op te heffen, hebben Australië, China en INDIA immers beslist om hun afhankelijkheid van de fossiele brandstoffen te verminderen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 19 maart 2017

INDIA, de vergeten Aziatische supermacht, investeert volop in infrastructuur

INDIA, één van de meest belovende landen de komende decennia, geniet nog steeds van het koloniale verleden waarbij de Britten een groot spoorwegnet uitbouwden. Nu het land aan een sterke en langdurige opmars bezig is wordt dit spoorwegnet ook vernieuwd waarbij de interesse zeer groot is vanuit internationale partners.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 28 februari 2017

Wereld passeert grens van vijf miljard mobiele aansluitingen

Tegen het midden van dit jaar zullen wereldwijd vijf miljard mobiele telefoons operationeel zijn. Dat blijkt uit een rapport van de GSM Association (GSMA), de internationale organisatie van mobiele operatoren.

Vorig jaar waren wereldwijd 4,8 miljard telefoons geregistreerd, maar door de groeiende bevolking in Azië – met INDIA als speerpunt – zal dat aantal volgens de onderzoekers tegen het einde van dit decennium tot 5,7 miljard aansluitingen zijn gestegen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$