EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
43
kliks
40
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord India.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord INDIA

Geplaatst op: maandag 16 juli 2018

Rat eet bijna €15.000 op … en sterft in geldautomaat

Een rat heeft in een bankfiliaal in het INDIAse Tinsukia een behoorlijk dure laatste maaltijd verorbert. In totaal at en verscheurde de rat zo’n €15.000 aan bankbiljetten in de geldautomaat. Het geld lag duidelijk te zwaar op de maag, want de rat overleefde de maaltijd niet.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 12 juli 2018

INDIA heeft nu een grotere economie dan Frankrijk

INDIA heeft zich het voorbije jaar tot de zesde grootste economie van de wereld opgewerkt. Dat blijkt uit een rapport van de World Bank, waarin de landen volgens de omvang van hun bruto binnenlands product zijn gerangschikt. Daarbij kon worden vastgesteld dat de economie in INDIA het voorbije jaar een grotere omvang heeft gekregen dan in Frankrijk, dat hierdoor naar de zevende plaats is teruggezakt.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 27 juni 2018

VS willen dat bondgenoten geen Iraanse olie meer kopen

De Verenigde Staten zet zijn bondgenoten onder druk om vanaf 4 november geen olie meer te importeren uit Iran. De beslissing volgt op het besluit van president Donald Trump om het nucleaire verdrag met Iran op te zeggen.

Uitstel of vrijstellingen zijn niet wenselijk, stelt het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken. Onder meer Turkije, INDIA en China importeren olie uit Iran.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 21 juni 2018

Rijke Aziaten worden sneller rijker dan eender wie

Het vermogen van de rijke bevolkingsgroep in de regio Asia-Pacific is het voorbije jaar met bijna 15 procent toegenomen tot 21,6 biljoen dollar. Dat blijkt uit een rapport van consulent Capgemini. Daarbij wordt opgemerkt dat nergens ter wereld de rijkdom een snellere groei kent dan in Asia-Pacific.

De versnelling van de economische groei en de uitstekende prestaties van de aandelenmarkten deden de wereldwijde rijkdom het voorbije jaar tot een nieuwe recordhoogte van 70,2 biljoen dollar optekenen. Japan en China hebben vorig jaar de grootste bijdrage geleverd aan de groei van de Aziatische rijkdom. De snelste toename kon echter worden opgetekend in INDIA.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 8 juni 2018

Een nieuwe supercyclus in de grondstoffensector

Volgens de mensen van MacroOps staan we aan de vooravond van een enorme stierenmarkt in de grondstoffensector.

Volgens de mensen van MacroOps staan we aan de vooravond van een enorme stierenmarkt in de grondstoffensector.

INDIA & China groeien enorm en dat vergt een heleboel grondstoffen, om o.a. infrastructuur aan te leggen.

MacroOps stelt dat zodra mensen meer verdienen en je een middenklasse ziet die uit de armoede klimt, zij exponentieel meer grondstoffen gaan verbruiken zoals bijvoorbeeld olie en koper.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs