EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
59
kliks
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord India.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord INDIA

Geplaatst op: woensdag 30 augustus 2017

China nodigt vijf extra landen uit voor BRICS-overleg

China heeft dit jaar als organisator vijf extra landen uitgenodigd voor de jaarlijkse bijeenkomt van BRICS-landen, zo meldt persbureau TASS. Naast de vaste groep van Brazilië, Rusland, INDIA, China en Zuid-Afrika zullen dit jaar ook Guinee, Mexico, Thailand, Tadzjikistan en Egypte bij het topoverleg aanwezig zijn.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 7 augustus 2017

INDIA wil eigen zijderoute bouwen

In navolging op China wil ook INDIA haar oude handelsroutes nieuw leven inblazen met de aanleg van een nieuwe ‘Noord-Zuid’ route richting de Kaspische Zee. Met een nieuwe spoorlijn wil INDIA de havens langs de Perzische Golf en de Indische Oceaan verbinden met de Kaspische Zee, zodat goederen ook gemakkelijk naar Rusland en de landen in de Kaukasus vervoerd kunnen worden.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: zondag 16 juli 2017

Bullshit-meter slaat op tilt dankzij INDIA

In de categorie ‘sterke verhalen’ vallen vandaag de cijfers over economische groei in INDIA. Zo zou de economie met 6 of 7 procent toenemen, maar de industriële productie zou geen 2 procent hoger zijn dan vorig jaar. Je begrijpt het al: de bullshit-meter van BNR-macro-econoom Kees de Kort slaat vandaag op tilt.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 30 juni 2017

Trump ruilt China in voor INDIA

De wittebroodsweken tussen de Amerikaanse president Donald Trump en zijn Chinese ambtsgenoot Xi Jinping lijken over, nu binnen het Witte Huis een koersverandering in de maak is. Dat zou een gevolg zijn van het feit dat Trump zijn geduld met Beijing heeft verloren en hij nu op INDIA mikt, traditioneel een grote rivaal van China.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 25 juni 2017

Economische logica haalt president in: Amerikaanse jobs verhuizen naar China en Mexico

In december vorig jaar kondigde de Amerikaanse president Donald Trump (toen nog president-elect) aan een akkoord te hebben afgesloten met aircoproducent Carrier. Dat bedrijf, dat zijn hoofdzetel in de Amerikaanse staat INDIAna heeft (de thuisstaat van vice president Mike Pence), kreeg 7 miljoen dollar steun om één van haar fabrieken niet te verhuizen naar Mexico. In ruil voor die steun zouden 1.069 mensen ruim 10 jaar lang hun job behouden.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs