EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord India.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord INDIA

Geplaatst op: dinsdag 26 maart 2019

INDIAse gezinnen zitten op 23.000 ton goud. Hoe lang nog?

INDIA heeft gedurende de geschiedenis een grote affiniteit met goud uitgebouwd. Het land is een van de grootste importeurs van goud ter wereld. Maar aan die bloeiperiode zou mogelijk een einde kunnen komen. Dat meldt het magazine The Economist naar aanleiding van nieuwe cijfers over de INDIAse goudimport. De voorbije elf maanden is de invoer van goud met met 5,5 procent teruggevallen tegenover de periode voordien. Vele INDIAse juweliers vrezen voor hun toekomst.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 15 maart 2019

VS verzoekt INDIA om geen olie uit Venezuela te kopen

De Amerikaanse regering heeft INDIA verzocht om niet langer olie van Venezuela te kopen. Daarmee zou het land de regering van Maduro namelijk financieel ondersteunen, terwijl de VS juist met sancties de druk wil opvoeren. Elliott Abrams, de Amerikaanse ambassadeur in Venezuela, zei tegen Reuters dat INDIA ‘het regime niet moet helpen’.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 maart 2019

Ook INDIA gaat internet censureren

In INDIA overweegt de regering van premier Narendra Modi de wetgeving op het internet aan te passen. De maatregel zou de INDIAse overheid toelaten online content gemakkelijker te censureren. Dat schrijft Vindu Goel, correspondent van The New York Times in Mumbai. Goel merkt daarbij op dat de plannen van Modi in het land een verhit debat op gang hebben gebracht.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: zaterdag 2 maart 2019

INDIA en Pakistan op rand van oorlog

De spanning tussen INDIA en Pakistan heeft onlangs het kookpunt bereikt. Pakistan heeft luchtaanvallen uitgevoerd op doelen in Kasjmir, waarbij twee vliegtuigen van INDIA zijn neergehaald. Een woordvoerder van het Pakistaanse leger claimt dat 2 piloten uit INDIA zijn gevangengenomen. Tegelijkertijd claimt INDIA dat het een vliegtuig van Pakistan uit de lucht heeft geschoten.

[...]

Lees verder op GoudVerzekerd
Geplaatst op: dinsdag 26 februari 2019

Twee kernmachten voeren oorlog

INDIA heeft dinsdag luchtaanvallen uitgevoerd op het grondgebied van aartsvijand Pakistan. Het heeft daarbij meer dan 300 mensen omgebracht in een kamp dat jihadisten herbergt. Het gaat om een belangrijke escalatie in een conflict dat beide landen nu al decennialang verdeelt.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs