EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
22
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
20
kliks
Bron: Doijer & Kalff
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord India.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord INDIA

Geplaatst op: maandag 5 maart 2018

Integratie van Ripple op Coinbase op komst?

Er wordt al lang geanticipeerd op een integratie van de cryptomunt van Ripple, XRP, op het platform van ’s werelds grootste cryptobroker Coinbase. Dit kan er mogelijk snel komen. Ondertussen blijft Ripple ook steeds meer banken toevoegen die de producten van Ripple willen testen.

De laatste weken kondigde Ripple opnieuw een samenwerking aan met 5 nieuwe banken uit 4 verschillende landen. De Braziliaanse bank Itaú Unibanco, het INDIAse Induslnd en InstaReM uit Singapore zullen xCurrent uittesten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 28 februari 2018

Grootste steenkoolproducent ter wereld voorspelt einde steenkool

Volgens Coal INDIA is het "een kwestie van tijd" voor groene energie steenkool zal vervangen. Een opmerkelijke uitspraak, want ze komt van de grootste steenkoolproducent ter wereld.

Volgens Coal INDIA is het "een kwestie van tijd" voor groene energie steenkool zal vervangen. Een opmerkelijke uitspraak, want ze komt van de grootste steenkoolproducent ter wereld.

In het rapport Coal Vision 2030 stelt Coal INDIA dat de vraag naar steenkool "substantieel zal dalen". Groene energie zal uiteindelijk steenkool vervangen, stelt het rapport onomwonden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 19 februari 2018

Miljardair Branson wil hyperloop in INDIA

De Britse miljardair Richard Branson heeft plannen voor een hyperloopverbinding in INDIA. Het supersnelle transportsysteem zou het mogelijk moeten maken om van de stad Pune in 25 minuten naar de luchthaven in Mumbai te reizen. Dat betekent een tijdsbesparing van circa drie uur.

Een hyperloop is een gesloten buis, waar een capsule doorheen schiet. Door lage luchtweerstand kan de capsule hoge snelheden bereiken, van meer dan 1000 kilometer per uur.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 17 februari 2018

Medewerkers INDIAse bank aangehouden voor miljoenenfraude

De politie in INDIA heeft twee medewerkers van de Punjab National Bank aangehouden die verantwoordelijk zouden zijn voor het achteroverdrukken van omgerekend 1,43 miljard euro. 

Het zijn de eerste arrestaties in de grootste bankfraude die het land ooit gekend heeft, zei de politie zaterdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 14 februari 2018

De aanstaande nucleaire renaissance

De globale vraag naar energie stijgt steeds meer en meer.

De globale vraag naar energie stijgt steeds meer en meer.

De groeiende middenklasse in China & INDIA, het mijnen van cryptomunten en de opkomst van elektrische voertuigen… allemaal dragen ze bij aan een stijgende energiebehoefte.

Energie moet in de toekomst 'groen' zijn: kolen en gas stoten namelijk teveel CO2 uit, wat nefast is voor het behalen van doelstellingen in het Kyoto klimaatverdrag.

Uranium wordt vaak over het hoofd gezien als het gaat over groene energie.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs