EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord India.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord INDIA

Geplaatst op: maandag 29 april 2019

De dollar is een “Ponzi scheme” en dient verbannen uit INDIA

Dat is de opvallende mening van een verantwoordelijke van de ‘Investor Education and Protection Fund (IEPF) Authority.’ En nog: “When it comes to investor protection, the IEPFA has to take a stand against certain things. Against ponzi schemes, we are taking a stand.” We schrijven 27 april 2019. In INDIA’s officiële kringen heerst een debat of de dollar, en fiatmunten in het algemeen dienen verbannen te worden uit het land. Fiatmunten bestaan bij gratie van de drukpers. En ‘there are concerns about its viability in the long-term and risk to investors, especially considering steep fluctuations in the prices.’ Aldus genoemde IEPF.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 10 april 2019

INDIAse expats sturen grootste vermogens naar thuisfront

Expats en gastarbeiders hebben het voorbije jaar 689 miljard dollar naar verwanten in hun thuislanden overgemaakt. Dat betekende een stijging met 8,8 procent tegenover het jaar voordien. Dat blijkt uit een rapport van de Wereldbank. De stromen naar landen met een laag en middelmatig inkomen liepen met 9,6 procent op tot 529 miljoen dollar. Daarmee is een nieuw recordniveau bereikt.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 5 april 2019

Drie ex-werknemers Nederlands bedrijf verdacht van witwassen 1,2 miljard

De Fiod heeft drie voormalige werknemers van een Nederlands bedrijf aangehouden, zo is vrijdag bekendgemaakt. De drie worden verdacht van het witwassen van ongeveer 1,2 miljard dollar (1,07 miljard euro) voor een klant in INDIA.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 4 april 2019

Kees gelooft niks van de INDIAse cijfers

Het favoriete onderwerp van Kees: cijfers uit INDIA en dan met name cijfers van de inkoopmanagers. Opnieuw stroken de micro-cijfers niet met de macro-cijfers. 'De inkoopmanagers uit INDIA zijn opgeteld niet veel beter of slechter dan de Europese. Dat kan. Maar de INDIAse groei is op papier twee of drie keer zo hoog als de Europese. Dat kan ook, maar met elkaar is het het zoveelste bewijs dat de micro-cijfers sporen niet met de macro-cijfers.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 maart 2019

BRICS nemen nieuw initiatief om dollar af te voeren

De vijf belangrijkste opkomende economieën – Brazilië, Rusland, INDIA, China en Zuid-Afrika (Brics) – willen een gezamenlijk nieuw betalingssysteem ontwikkelen. Het nieuwe initiatief draagt de naam Brics Pay. Dat hebben Russische media gemeld, gebaseerd op rapporten van het Russian Direct Investment Fund (RDIF). Dit nieuwe initiatief zou een speciale online portemonnee creëren om de betalingssystemen van de vijf lidstaten te integreren.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs