EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord India.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord INDIA

Geplaatst op: woensdag 20 februari 2019

China is niet langer het land met de grootste bevolking

China is officieel nog wel het land met de grootste bevolking ter wereld, maar in werkelijkheid is het waarschijnlijk al door INDIA voorbijgestoken. Dat zegt Yi Fuxian, professor demografie aan de University of Wisconsin, tegenover de Britse zakenkrant Financial Times.

China zou wel eens aanzienlijk minder inwoners kunnen tellen dan officieel geregistreerd staat.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 23 januari 2019

INDIAse deelstaat experimenteert met basisinkomen voor alle 600.000 inwoners

Sikkim is een van de kleinste deelstaatjes van INDIA, hooggelegen in het Himalayagebergte. Het politieke bewind heeft er beslist om alle 610.577 inwoners tegen 2022 een basisinkomen te geven. Het experiment kan op wereldwijde aandacht rekenen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 15 januari 2019

Niemand gelooft INDIA

Het jaar 2018 is in essentie teleurstellend, zelfs de OESO moet erkennen dat bijna alle landen omlaag gaan. Alleen INDIA en Japan claimen op hetzelfde niveau te blijven. Het officiƫle verhaal is dat INDIA met 7% groeit, daar gelooft niemand natuurlijk ene moer van.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 10 januari 2019

Groei in INDIA? Een grote leugen

Volgens de Wereldbank groeien de emerging markets sneller en harder dan de rijke landen. Heeft de Wereldbank gelijk? Macro-econoom Kees de Kort gelooft er niets van: een grote leugen.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 10 januari 2019

7 opkomende landen bij 10 grootste economieën van 2030

Tegen het einde van het volgende decennium zullen de tien grootste economieën van de wereld zeven naties omvatten die momenteel als een groeiland worden bestempeld. Dat blijkt uit een rapport van de Britse bank Standard Chartered. Gesteld wordt niet alleen dat China volgend jaar de Verenigde Staten als grootste economie van de wereld - gerekend op basis van de koopkracht - zal aflossen, maar voorspeld wordt tevens dat INDIA dat voorbeeld tegen het einde van volgend decennium zal volgen.

[...]

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs