EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
22
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
20
kliks
Bron: Doijer & Kalff
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord India.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord INDIA

Geplaatst op: vrijdag 2 februari 2018

Nee: er zijn geen concrete plannen voor een Bitcoin verbod in INDIA

Geen concrete plannen voor Bitcoin verbod in INDIA De INDIAse minister van Financien, Arun Jaitley, heeft vandaag in een speech aangegeven dat de INDIAse regering cryptocurrencies niet zien als een legale vorm van geld. Daarnaast gaan ze er, volgens eigen zeggen, voor zorgen dat cryptocurrencies niet gebruikt kunnen worden om illegale activiteiten mee te financieren. De regering blijft wel proactief onderzoek doen naar de mogelijkheden van Blockchain. Er is dus voor zover geen sprake van 1: een verbod op handelen in Bitcoin of 2: het bezit van Bitcoin.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: donderdag 25 januari 2018

Davos: Iedereen is ‘happy’ over de wereldeconomie… tot de camera’s niet langer draaien

57% van de bedrijfsleiders toont zich optimistisch over de huidige stand van de wereldeconomie. Dat blijkt uit een jaarlijkse studie van PriceWaterhouseCoopers. Na jaren van kommer en kwel staan we dus voor een gouden periode. Het cijfer is niets meer of niets minder dan een verdubbeling van de score die in 2016 nog werd opgetekend.

57% van de bedrijfsleiders toont zich optimistisch over de huidige stand van de wereldeconomie. Dat blijkt uit een jaarlijkse studie van PriceWaterhouseCoopers. Na jaren van kommer en kwel staan we dus voor een gouden periode. Het cijfer is niets meer of niets minder dan een verdubbeling van de score die in 2016 nog werd opgetekend.

De reden van dit optimisme is niet ver te zoeken. Waar men ook kijkt, in de VS, China, INDIA, tot zelfs in België lijkt het economisch herstel in volle gang...

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 23 januari 2018

Is de bitcoin het alternatief voor ‘de Zwitserse bankrekening’? Overheden zetten strijd tegen crypto’s in

De meeste cryptomunten krijgen opnieuw klappen nu ook INDIA heeft beslist de handel in bitcoins sterk te gaan reguleren. Vorige week was de neerwaartse beweging al ingezet toen zowel China als Zuid-Korea acties tegen de crypto’s hadden uitgevaardigd.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 11 januari 2018

Opmars van INDIAse economie is niet meer te stuiten

In 2018 wordt INDIA de vijfde grootste economische macht ter wereld. Het land steekt zowel Frankrijk als het Verenigd Koninkrijk voorbij. Dat blijkt uit een studie van het Centre for Economics and Business Research (CEBR), die door het persagentschap Bloomberg kon worden ingekeken.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 5 januari 2018

'China in 2032 grootste economie ter wereld'

China zal in 2032 de Verenigde Staten hebben ingehaald als de grootste economie ter wereld. INDIA zal volgend jaar al het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk inhalen en de op vier na grootste economie zijn.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs