EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord India.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord INDIA

Geplaatst op: maandag 27 februari 2017

Trump en de banken: ‘Make Wall Street Great Again’

Eén op elke 10 jobs in de Amerikaanse bankensector wordt in de Aziatische low-cost economieën verricht. Dat blijkt uit onderzoek van de Financial Times.

Eén op elke 10 jobs in de Amerikaanse bankensector wordt in de Aziatische low-cost economieën verricht. Dat blijkt uit onderzoek van de Financial Times.

De grote Amerikaanse banken – Bank of America, Citigroup, JPMorgan Chase, Morgan Stanley, Wells Fargo en Goldman Sachs – hadden in 2015 ruim 120.000 werknemers in Aziatische landen. Het overgrote deel in ondersteunende functies. Ook in Oost-Europa zijn de Amerikanen aanwezig. Investeringsbanken als Citi, JPMorgan, BofA en Morgan Stanley hebben in Oost-Europa 2.700 mensen in dienst; drie keer meer dan 10 jaar geleden. Deze cijfers zijn wel een fractie van het personeel in INDIA (12.650) en doorheen Azië (22.000). In totaal gaat het om 12% van de jobs; in 2013 was dat nog 10%.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 13 februari 2017

De muziek is eruit

In Japan zitten de consumenten op hun handen, in INDIA weten de mensen de weg naar de bank niet te vinden en in Amerika is de muziek eruit, vertelt macro-econoom Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 8 februari 2017

INDIA: Economie in 2040 groter dan Amerikaanse

INDIA is de snelst groeiende economie op aarde en wordt tegen 2040 ook de op China na grootste economie ter wereld door de Verenigde Staten achter zich te laten. Dat staat te lezen in het rapport “The World in 2050,” van adviesbureau PwC. Volgens de consultant zal INDIA’s bbp in 2040 dat van de VS overtreffen, gebaseerd op koopkrachtpariteit ( d.w.z. rekening houdende met de verschillende prijsniveaus in verschillende landen).

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 6 februari 2017

Goud is de ultieme wereldmunt

Goud is de ultieme wereldmunt, terwijl de dollar een valuta is die als wereldmunt gebruikt wordt. Dat zei de voormalig gouverneur van de INDIAse centrale bank, Y Venugopal Reddy. Volgens hem heeft goud een aantal eigenschappen van geld, maar is het ook een alternatief voor financiële activa als aandelen en obligaties.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 25 januari 2017

INDIA’s gold market

In 2015 INDIA was the world’s fast growing economy; in recent years millions have been lifted out of poverty and INDIA’s middle class has swelled. This is important because our econometric analysis indicates income growth drives gold demand. But INDIA’s relationship with gold goes beyond income growth: gold is intertwined with INDIA’s way of life. And as we look ahead, INDIA’s gold market will evolve.

The report is divided into the following sections which may be downloaded individually:

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs