EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord India.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord INDIA

Geplaatst op: woensdag 8 november 2017

Rusland en Iran bouwen pijpleiding naar INDIA

Rusland en Iran hebben afgelopen week besloten dat ze samen gaan bouwen aan een nieuwe pijpleiding voor aardgas van Iran naar INDIA. Deze nieuwe pijpleiding wordt ongeveer 1.200 kilometer lang en moet de belangrijke aardgasvelden in Iran via Pakistan met INDIA verbinden. Het Russische energieconcern Gazprom zal Iran niet alleen helpen met de aanleg van deze nieuwe pijpleiding, ook zal het bedrijf diverse aardgasvelden op Iraanse grondgebied die op de route liggen exploiteren.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 30 oktober 2017

INDIA pompt tientallen miljarden Euro’s in financiële sector om ramp te voorkomen

INDIA, één van wereld’s snelst groeiende economieën, maakte deze week bekend dat het tientallen miljarden Euro’s in de banksector zal pompen. Dit om het probleem aan slechte kredieten aan te pakken waardoor de balansen kunnen opgeschoond worden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 12 september 2017

Grafiek: Tweeduizend jaar economische geschiedenis

De Visual Capitalist heeft een nieuwe versie gemaakt van de grafiek die de afgelopen tweeduizend jaar aan economische geschiedenis laten zien. De grafiek, gebaseerd op data van economisch historicus Angus Maddison, werd bijgewerkt met de nieuwste cijfers van het IMF. Dat levert het volgende overzicht op, waarop te zien is dat China en INDIA vanaf het jaar nul tot en met ongeveer 1800 de grootste economieën ter wereld waren.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 6 september 2017

INDIAse overheid bevriest duizenden bankrekeningen van lege bv's

De INDIAse overheid heeft liefst 209.032 bankrekeningen bevroren van lege bv's. Het besluit maakt deel uit van een campagne tegen illegale transacties en belastingontduiking.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 5 september 2017

Russische Sberbank wil meer goud naar China exporteren

De Russische Sberbank wil volgend jaar meer goud naar China exporteren, zo verklaarde de directeur van de bank Igor Bulantsev tegenover Sputnik. In juli begon de bank met de verkoop van 200 kilo goud via de Shanghai Gold Exchange, maar de verwachting is dat dat volume na verloop van tijd verder zal toenemen. Het edelmetaal wordt geëxporteerd vanuit de Zwitserse afdeling van de bank, die sinds februari dit jaar ook aan INDIA levert.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs