EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord India.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord INDIA

Geplaatst op: zondag 4 november 2018

Verenigde Staten geeft acht landen vrijstelling voor olie uit Iran

De Amerikaanse regering heeft acht landen een voorlopige vrijstelling gegeven om olie uit Iran te importeren. Dat maakte de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo vrijdag bekend. Welke landen dat precies zijn werd niet duidelijk gemaakt, maar verschillende media berichten dat naast INDIA ook Irak, Turkije, Zuid-Korea, Japan en mogelijk ook China op het lijstje zouden staan.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: donderdag 1 november 2018

Uit welke landen komt de economische groei in de volgende 5 jaar?

De volgende vijf jaar zal geen enkel land in de wereld een grotere economische groei kennen dan China, gevolgd door INDIA, de Verenigde Staten en Indonesië. Dat hebben analisten van het persbureau Bloomberg, gebaseerd op projecties van het Internationaal Monetair Fonds (IMF), berekend. Op de vijfde plaats zal Duitsland uiteindelijk door Brazilië worden afgelost.

[...]

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 1 november 2018

INDIA krijgt ontheffing voor sancties tegen Iran

De Verenigde Staten heeft INDIA een ontheffing verleend voor nieuwe sancties tegen Iran, waarmee INDIA toestemming krijgt om olie uit Iran te blijven importeren. Voorwaarde voor deze vrijstelling is dat het land veel minder olie mag afnemen. Haalde INDIA er in het afgelopen jaar nog 22 miljoen ton ruwe olie uit Iran, vanaf nu moet dat worden teruggebracht tot een quotum van 1,25 miljoen ton per maand.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: zondag 28 oktober 2018

Spanningen tussen INDIAse centrale bank en overheid lopen verder op

De spanningen tussen de INDIAse centrale en de overheid van premier Narendra Modi lopen steeds verder op. Een topbestuurder van de bank zei vrijdag dat het tegenwerken van de centrale bank mogelijk "catastrofale gevolgen" zou kunnen hebben voor INDIA.

De INDIAse overheid voert al tijden druk uit op de centrale bank, om ervoor te zorgen dat er wat meer ontspannen beleid te voeren en haar invloed te verkleinen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 18 oktober 2018

Zijn ecologie en economie onverzoenbaar?

Het is niet het Amerika van Donald Trump, maar de Europese Unie - die zich graag als de klimaatpaus opstelt - die op groeiende economieën als INDIA en China na - de grootste vervuiler van de ontwikkelde economieën is.

Het is niet het Amerika van Donald Trump, maar de Europese Unie - die zich graag als de klimaatpaus opstelt - die op groeiende economieën als INDIA en China na - de grootste vervuiler van de ontwikkelde economieën is.

De Franse minister van Ecologie Nicolas Hulot verbaasde vorige week vriend en vijand door tijdens een rechtstreekse radio-uitzending ontslag te nemen. Een zichtbaar zwaar teleurgestelde Hulot zei dat het budget dat hij ter beschikking heeft onvoldoende is om de ecologische transitie te realiseren die hij nastreefde, waardoor de resultaten uitblijven. Hulot zei ook niet meer in de overheid te geloven om de klimaatproblematiek op te lossen.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs