EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
59
kliks
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord India.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord INDIA

Geplaatst op: vrijdag 23 juni 2017

Plots is Bitcoin in INDIA ook een legaal betaalmiddel

Ondanks politieke tegenwind is Bitcoin in INDIA een legaal betaalmiddel geworden. De 3 grootste Bitcoin handelsplatformen proberen al jaren de markt zelf te reguleren, en daar heeft de INDIAse overheid oren naar gekregen. Het is zelfs zo ver gekomen dat de INDIAse overheid Bitcoin aanvaardt als wettelijk betaalmiddel. Bitcoin kan als een van de weinige cryptomunten stijgen na dit nieuws.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 10 juni 2017

“China niet langer het land met grootste bevolking”

China staat officieel nog wel geregistreerd als de natie met de grootste bevolking van de wereld, maar in realiteit is het land wellicht al door INDIA voorbijgestoken.

Hij merkt daarbij op dat de Chinese overheid het aantal geboorten de voorbije kwarteeuw met bijna negentig miljoen eenheden heeft overschat. De fout moet volgens de demograaf worden toegeschreven aan de overdreven optimistisch vruchtbaarheidscijfers die in China worden toegepast.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 19 mei 2017

Regering INDIA snapt niet waarom mensen goud kopen

De regering van INDIA heeft niet begrepen waarom mensen goud kopen, want na drie jaar kunnen we vaststellen dat de programma’s om het bezit van goud te ontmoedigen op een totale mislukking zijn uitgelopen.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: maandag 15 mei 2017

Megalomane bouwplannen in INDIA voorspellen niets goeds voor de economie

Wanneer het economisch goed gaat denken beleggers en politici dat dat eeuwig zo zal blijven. In een boomende economie extrapoleert men de groeicijfers tot in het oneindige. Er worden allerlei ambitieuze plannen gemaakt gebaseerd op economische cijfers die nooit realiteit zullen worden… en dan gaat het plots mis.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 25 april 2017

INDIA start experiment met 75 cashloze steden

De INDIAse regering is in samenwerking met Price Waterhouse Coopers aan een nieuw experiment begonnen. In 75 steden verspreid over het hele land moet men een periode zonder contant geld leven, als voorbeeld voor de rest van het land waar nog overwegend met contant geld betaald wordt. In deze 75 cashloze steden moet al het betalingsverkeer elektronisch verricht worden. Voorwaarde is dat er nu al in minstens 80% van de gevallen digitaal betaald wordt.

Lees verder op Goudstandaard
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar in[email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs