EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord India.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord INDIA

Geplaatst op: dinsdag 18 juni 2019

Wereldhandel gedaald tot niveau van vorige kredietcrisis

De ontwikkelingen blijven elkaar in versneld tempo opvolgen. De handelsoorlog met China blijkt bepaald geen eendagsvlieg meer nu China de V.S. beschuldigt van “blunt” economisch terrorisme en voornemens is deze handschoen op te nemen. De toon is hiermee gezet. De vrees bestaat dat de neerwaartse trend in de mondiale goederenstroom daardoor in een versnelling komt, mede nu president Trump z’n pijlen op INDIA, Mexico en mogelijk ook op Europa richt in verband met Nordstream 2 (de Russische gasleiding naar West-Europa).

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 17 juni 2019

INDIA verhoogt importtarieven op producten uit VS

INDIA heeft vanaf vandaag hogere importheffingen ingesteld op een reeks Amerikaanse producten, zoals kikkererwten, fosforzuur, appels, amandelen en walnoten en nog tientallen producten. Daarmee reageert INDIA op soortgelijke maatregelen die Washington nam. Al met al is de verhoging naar verluidt goed voor circa 217 miljoen dollar aan extra inkomsten voor INDIA.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 1 juni 2019

Trump trekt stekker uit 'oneerlijke' handelsdeal met INDIA

De Verenigde Staten zetten woensdag een punt achter een handelsakkoord met INDIA. Dat maakte president Donald Trump vrijdag bekend. Onder het betreffende ontwikkelingsprogramma mag INDIA nu nog duizenden soorten goederen naar de Verenigde Staten exporteren zonder heffingen te betalen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2019

Verenigde Staten beraden zich op heffingen tegen lage wisselkoersen

De Verenigde Staten denken erover na om heffingen in te voeren op producten uit landen die hun munteenheid kunstmatig laag houden ten opzichte van de dollar.

De maatregel zou naast Chinese producten ook goederen uit landen als Japan, Zuid-Korea, INDIA, Duitsland en Zwitserland raken. Deze landen staan op een halfjaarlijks gepubliceerde lijst van het Amerikaanse ministerie van Financiën, waarop wordt bijgehouden waar manipulatie van valuta plaatsvindt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 21 mei 2019

INDIAse Warren Buffett’: INDIA zal een enorme economische expansie tegemoet gaan

De INDIAse miljardair Rakesh Jhunjhunwala is zeer optimistisch over de toekomstige economische groei van zijn land. De afgelopen jaren waren economisch lastig voor INDIA. Maar nu kan het land zich volgens de superbelegger opmaken voor een enorme economische expansie.

INDIA kende de afgelopen jaren een bankencrisis, te weinig investeringen en belangrijke hervormingen. Een van deze was de demonetisatie van alle 500 en 1.000 rupee biljetten. Hierdoor wilde de INDIAse overheid de criminaliteit aanpakken. Maar dit had op de korte termijn negatieve effecten op de reguliere economie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs