Nieuws / Artikelen met het woord

Poetin

407 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Express.be
Geplaatst: zondag 23 april 2017

POETIN, Erdogan, Xi-Jinping, Trump… Het tijdperk van de ‘Sterke Man’

De voorbije jaren zijn we het tijdperk van de sterke man ingetreden, schrijft David Brooks in de New York Times. Weg van mensen als Barack Obama, David Cameron en Angela Merkel, die plaats hebben geruimd voor POETIN, Erdogan, el-Sisi, Xi Jinping, Kim Jong-un en Donald Trump: “Wat vorig weekeinde in Turkije gebeurde was niets meer dan een nieuw hoofdstuk dat die trend bevestigt. Recep Tayyip Erdogan ontmantelt de democratische instellingen en vervangt ze met een ‘verkozen dictatuur’.

[…] Meer en meer regeringen – die van Donald Trump inbegrepen – beginnen op oude maffiastaten te lijken, die worden geleid door via families beheerde commerciële clans.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 19 april 2017

POETIN over de schulden van het Westen

In Europa en in de Verenigde Staten zijn de schulden zeer hoog en hanteren centrale banken een rente van bijna nul procent. Desondanks komen overheden nog steeds geld tekort en moeten ze veel moeite doen om hun begroting op orde te brengen. Hoe kijkt POETIN naar de economische problemen van het Westen?

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 12 april 2017

POETIN houdt rekening met meer false flag aanslagen in Syrie

De chemische aanval in de Syrische stad Idlib was een ‘false flag’ die in scene is gezet om Assad in een kwaad daglicht te stellen. Dat zei de Russische president POETIN tijdens een persconferentie in Moskou. Hij zegt ook informatie te hebben dat er meer van dit soort aanslagen zullen plaatsvinden in Syrië, waarbij de regering van Assad weer als schuldige aangewezen zal worden.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 10 april 2017

POETIN: Amerikanen moeten bewijzen dat Assad achter chemische aanval zit

De Amerikaanse regering moet de bewijzen laten zien die aantonen dat Assad verantwoordelijk is voor de chemische aanval op de Syrische stad Idlib. Dat zegt de Russische president Vladimir POETIN in een korte verklaring tegenover de pers.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 7 april 2017

Lavrov: Amerikaanse raketaanval doet denken aan Irak in 2003

Rusland heeft de Amerikaanse raketaanval op een militaire basis in Syrië scherp veroordeeld. De Russische president POETIN sprak van een daad van agressie tegen een soeverein land, die in strijd is met het internationale recht. Zijn woordvoerder Dmitry Peskov zei in een verklaring dat het Syrische leger al haar chemische wapens al heeft ingeleverd en dat dit destijds ook bevestigd is door de Verenigde Naties.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$