EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Poetin.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord POETIN

Geplaatst op: dinsdag 31 maart 2020

POETIN en Trump bellen elkaar over gekelderde olieprijs door conflict met Saudi-Arabië

Geld De Amerikaanse president Donald Trump en zijn Russische collega Vladimir POETIN hebben maandag telefonisch contact gehad. Ze bespraken onder meer de olieprijs. Die is maandag opnieuw fors gedaald, tot het laagste niveau sinds 2002. De coronacrisis zorgt voor een veel lagere vraag naar het zwarte goud.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 31 maart 2020

Trump en POETIN willen vrije val olieprijs stuiten

De Amerikaanse president Donald Trump en zijn Russische ambtsgenoot Vladimir POETIN zetten hun hoogste energieambtenaren aan het werk om iets te doen aan de vrije val waarin de olieprijs is beland. Die vrije val wordt veroorzaakt door de sterk afgenomen vraag én ruzie tussen Rusland en Saoedi-Arabië over productiebeperkingen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 30 maart 2020

Olieprijs op laagste niveau in ruim 17 jaar, Trump plant telefoongesprek met POETIN

Geld De olieprijzen zijn maandag opnieuw fors gedaald. De prijs voor een vat van de Europese soort Brent kwam uit op het laagste niveau sinds 2002. De coronacrisis zorgt voor een veel lagere vraag naar het zwarte goud. De Amerikaanse president Donald Trump is van plan om maandag met zijn Russische collega Vladimir POETIN te bellen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 27 januari 2020

POETIN: ‘Het is tijd voor vredesoverleg tussen wereldmachten”

Het is tijd voor een vredesoverleg tussen de vijf grote wereldmachten die 75 jaar geleden de Verenigde Naties hebben opgericht. Dat zei de Russische president POETIN vorige week tijdens een bijeenkomst in Israël ter herdenking van de Tweede Wereldoorlog. In zijn toespraak riep hij de regeringsleiders van deze vijf landen op zich te verenigen en de wereldvrede te verdedigen. Deze landen dragen volgens hem een grote verantwoordelijkheid voor het behoud van de wereldwijde beschaving.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 13 januari 2020

POETIN: “Nord Stream 2 begin volgend jaar gereed”

Rusland hoopt eind dit jaar of begin volgend jaar de Nord Stream 2 te voltooien. Dat zei president POETIN zaterdag tijdens een ontmoeting met de Duitse bondskanselier Merkel. Het Russische energiebedrijf Gazprom neemt de werkzaamheden van Allseas over, dat het grootste gedeelte van de pijpleiding heeft aangelegd. Het bedrijf staakte haar werkzaamheden vanwege Amerikaanse sancties. Rusland had gehoopt de Nord Stream 2 dit jaar al in gebruik te kunnen nemen, maar door vertraging met vergunningen liepen de werkzaamheden uit. In oktober verleende Denemarken de vergunning voor het laatste segment van 147 kilometer, ondanks politieke druk vanuit de VS. Daarna volgden Amerikaanse sancties tegen alle bedrijven die aan de gaspijpleiding werkten.

Lees verder op Geotrendlines.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs