Nieuws / Artikelen met het woord

Poetin

454 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Geotrendlines
Geplaatst: maandag 12 februari 2018

Halbe waarheid over Rusland?

Vandaag werd duidelijk dat Halbe Zijlstra, minister van Buitenlandse Zaken, heeft gelogen over zijn ontmoeting met POETIN in 2006. In een interview met de Volkskrant biechtte de minister op dat hij zelf niet aanwezig was bij deze ontmoeting, maar dat hij het verhaal vanwege het ‘geopolitieke belang’ van iemand anders heeft geleend.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: maandag 12 februari 2018

POETIN hoopt dat Europa sancties opheft

POETIN hoopt dat men in de Westerse wereld snel genoeg krijgt van de sancties tegen Rusland en dat er dan ook ruimte komt om de relaties weer te normaliseren. Volgens de Russische president is het beleid van “kunstmatig opgelegde beperkingen in de zakelijke relaties” een doodlopende weg die voor beide partijen alleen maar verliezen heeft opgeleverd.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: zondag 4 februari 2018

POETIN over het reduceren van kernwapens

Het Amerikaanse Ministerie van Defensie wil minder krachtige kernwapens ontwikkelen, met als argument dat ze dan eerder ingezet kunnen worden in extreme omstandigheden. Volgens een nieuw onderzoeksrapport van het Pentagon moeten dit soort ‘kleinschalige’ nucleaire wapens ontwikkeld worden om een antwoord te klaar te hebben voor de ‘agressieve uitbreiding’ van het wapenarsenaal van China en Rusland.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 15 januari 2018

POETIN stookt nu ook onrust in de Balkan

De Russische invloed en inmenging op de Balkan baart het Westen steeds grotere zorgen. Rusland blijkt nu een paramilitaire eenheid van separatisten te trainen in het Servische deel van Bosnië. Het was al betrokken bij een coup-poging in Montenegro, en een mislukte moordaanslag op de president zaten om Montenegro’s toetreding tot de NAVO tegen te houden.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 12 januari 2018

Trump: ‘Ik heb waarschijnlijk een erg goede relatie met Kim Jong-Un’

De Russische president Vladimir POETIN heeft zijn Noord-Koreaanse ambtsgenoot Kim Jong-un gecomplimenteerd. Hij deed dat tegenover een groep Russische journalisten. POETIN had het over een sluwe en doorwinterde politicus ‘die een ronde heeft gewonnen tegen de Verenigde Staten’. POETIN verwees naar het succes van het Noorden bij het testen van intercontinentale ballistische raketten. Ook het heropstarten van de eerste bilaterale gesprekken tussen beide Korea’s sinds 2015, noemde POETIN een succes.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$