Nieuws / Artikelen met het woord

Poetin

444 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Geotrendlines
Geplaatst: maandag 11 december 2017

Rusland begint met terugtrekken troepen uit Syrië

POETIN heeft het Russische leger opdracht gegeven om zich terug te trekken uit Syrië. Dat zei de president vandaag tijdens een verrassingsbezoek aan de Russische militaire luchtbasis van Hmeymim in de provincie van Latakia in Syrië. Ook sprak hij tijdens dit bezoek met de Syrische president Assad en met de Russische soldaten op de basis.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: woensdag 22 november 2017

Persconferentie POETIN, Erdogan en Rouhani over Syrie

De regeringsleiders van Rusland, Turkije en Iran hebben gezamenlijk een verklaring naar buiten gebracht over de toekomst van Syrië in de regio. In deze persconferentie zegt POETIN dat het grondgebied van Syrië gerespecteerd dient te worden en dat het aan de Syrische bevolking is om te beslissen over hun eigen regering.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: dinsdag 21 november 2017

Assad brengt bezoek aan POETIN

De Syrische president Assad bracht begin deze week een bezoek aan de Russische stad Sochi voor een ontmoeting met zijn Russische collega POETIN. Tijdens deze bijeenkomst feliciteerde POETIN de Syrische president met zijn overwinning op de terroristen en op de bevrijding van het land, terwijl Assad zijn Russische collega bedankte voor de militaire steun tijdens deze oorlog.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 13 november 2017

Rajoy moet stoppen met POETIN te imiteren

De Spaanse premier Mariano Rajoy mag zich niet spiegelen aan de politiek van de Russische president Vladimir POETIN. Hij moet het concept van een verenigd Spanje verdedigen zonder tot arrestaties over te gaan.

Dat staat in een opiniebijdrage van de redactie van de Britse krant The Times. Opgemerkt wordt dat de Spaanse regering sterke argumenten moet opbouwen om de crisis in Cataloniƫ te ontmijnen, maar zichzelf in de voet schiet.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: zondag 5 november 2017

POETIN: Aantal landen probeert Midden-Oosten naar eigen inzicht vorm te geven

Op 19 oktober hield de Russische president POETIN zijn jaarlijkse Valdai toespraak, waarin hij een pleidooi hield voor meer internationale samenwerking, zowel op economisch als op politiek gebied. In zijn toespraak, getiteld “Van conflict naar samenwerking”, benadrukt POETIN het belang van de Verenigde Naties om internationale conflicten op te lossen en spreekt hij zich uit tegen het eenzijdig optreden van sommige landen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$