Nieuws / Artikelen met het woord

Poetin

436 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Geotrendlines
Geplaatst: dinsdag 17 oktober 2017

Video: POETIN ontmoet zakenmensen in Duitsland

Vorige week was de Russische president POETIN in Duitsland voor een bijeenkomst met de kopstukken van het Duitse bedrijfsleven. Tijdens deze ontmoeting benadrukte POETIN het belang van een goede handelsrelatie tussen beide landen, omdat Duitsland na China de belangrijkste handelspartner is van Rusland.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: maandag 16 oktober 2017

Video: Wat drijft POETIN?

Sinds 2014 zijn de verhoudingen tussen Rusland en het Westen op scherp gezet door een opeenvolging van gebeurtenissen. Na de staatsgreep in Oekraïne besloot de Krim zich via een referendum aan te sluiten bij Rusland, waarna Europa en de Verenigde Staten sancties oplegden die tot op de dag van vandaag van kracht zijn. Door deze gebeurtenis overheerst de angst in sommige delen van Europa dat POETIN meer gebied wil veroveren, maar zijn die zorgen wel terecht?

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 12 oktober 2017

Wat wil POETIN? Het einde van de EU en de Navo

Rusland ziet verkiezingen als een ideale gelegenheden om de westerse democratieën te destabiliseren. Dat heeft Anne Applebaum, columnist van The Washington Post en professor aan de London School of Economics, ter gelegenheid van de lancering van haar nieuwe boek The Red Famine gezegd.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: woensdag 11 oktober 2017

Video: POETIN over de Amerikaanse politiek

Amerikaanse presidenten komen en gaan, maar het regeringsbeleid lijkt altijd hetzelfde te blijven. Volgens de Russische president komt dat omdat de macht in de Verenigde Staten niet bij de president ligt, maar bij mensen die achter de schermen aan de touwtjes trekken. Dat verklaart volgens hem waarom presidentskandidaten hun beloftes aan de kiezer niet altijd kunnen waar maken, ook als ze daar zelf oprecht achter staan.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 4 oktober 2017

POETIN hint op verlenging oliedeal met OPEC – media

Rusland denkt dat het akkoord over een productieverlaging tussen oliekartel OPEC en verschillende niet aangesloten grote producenten verlengd kan worden tot eind 2018. Dit meldde het Russische persbureau Interfax woensdag op basis van uitspraken van president Vladimir POETIN.

De Russische president wil binnenkort met de koning van Saoedi-Arabië over de toestand van de oliemarkt praten.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$