Nieuws / Artikelen met het woord

Poetin

427 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 17 augustus 2017

Wereld heeft meer vertrouwen in POETIN dan in Trump

Een meerderheid van mensen in 22 landen, waaronder Duitsland, Frankrijk, Griekenland en Italië, heeft meer vertrouwen in de Russische president POETIN dan in diens Amerikaanse ambtsgenoot Trump, wanneer het er op aankomt de juiste beslissingen te nemen op het wereldtoneel. Dat blijkt uit een studie van onderzoeksbureau Pew Research Center. Trump haalt het wel van POETIN in 13 landen, waaronder het VK, Polen, Nederland en Israël.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: donderdag 17 augustus 2017

Meeste landen vertrouwen POETIN meer dan Trump

Uit een nieuw onderzoek van Pew Research blijkt dat er in veel landen meer vertrouwen is in POETIN dan in Trump ten aanzien van het buitenlandse beleid. Uit het onderzoek, dat in 36 landen gehouden werd, blijkt dat ook veel bondgenoten van de Verenigde Staten op dit moment meer vertrouwen hebben in de Russische president dan in zijn Amerikaanse collega.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 14 augustus 2017

Rijkste mensen uit de geschiedenis? Bill Gates en Warren Buffett komen nog niet eens in de buurt van deze mensen

Bill Gates en Warren Buffett zijn al vele jaren bij de rijkste mensen ter wereld. Sinds kort maakt ook Jeff Bezos van Amazon zijn opwachting. Er zijn er zelfs die beweren dat Vladimir POETIN nog vele malen rijker is, of de leden van de Rothschild familie. Maar hun miljarden verbleken in het niets met deze wereldleiders uit de geschiedenis.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 4 augustus 2017

Er komt geen eind aan de lekken: “Met POETIN had ik een fijn gesprek, dit is gewoon belachelijk”

De Amerikaanse krant Washington Post heeft de transcripties bekomen van de telefoongesprekken die president Trump kort na zijn inhuldiging in januari voerde met twee van zijn ambtsgenoten: de Mexicaanse president Enrique Peña Nieto en de Australische premier Malcolm Turnbull.

Met Peña Nieto sprak Trump uiteraard over de bouw van de muur aan de zuidelijke grens met Mexico, met Turnbull sprak hij over de opname van 2.000 vluchtelingen uit Australische detentiecentra, een overeenkomst die de premier had gesloten met Trumps voorganger Barack Obama.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: maandag 31 juli 2017

POETIN: Het is tijd voor Rusland om terug te vechten

Rusland heeft lang gewacht met een antwoord op de nieuwe Amerikaanse sancties, in de hoop dat de gespannen situatie tussen beide landen zou verbeteren. Maar nu de overgrote meerderheid binnen de Amerikaanse regering voor de nieuwe sancties heeft gestemd en het wetsvoorstel door de president ondertekend kan worden ziet POETIN zich genoodzaakt maatregelen te nemen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$