EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Poetin.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord POETIN

Geplaatst op: zaterdag 23 november 2019

Alle (super)machten hebben hun eigen agenda (deel 2)

Na in deel 1 reeds twee van de zes (super)machten beschreven te hebben, is nu Rusland aan de beurt. Boris Yeltsin bleek totaal ongeschikt om het land te leiden. Zijn protégé en het hoofd van de Federale Veiligheidsdienst FSB (voorheen de KGB) nam het roer over. Vladimir POETIN is wel een zogenaamde Sterke Man, die het land sindsdien verenigde. En elke oppositie in de kiem smoort. O.i. is hij salonfähig, met de ijzeren vuist in een fluwelen handschoen. Oorlogszuchtig is POETIN niet in de zin van uitbreiding buiten de landsgrenzen te ambiëren. Maar intern wil hij alles controleren, en dat lukt hem aardig.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 23 oktober 2019

POETIN heeft Midden-Oosten cadeau gekregen

5 dagen nadat de VS Syrië hebben verlaten, werpt de Russische president POETIN zich op als de nieuwe beslissingsnemer in de regio. POETIN en zijn Turkse ambtsgenoot Recep Tayyip Erdogan kwamen dinsdag tot een overeenkomst over de toekomstige machtsverhoudingen in Syrië.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 23 oktober 2019

POETIN wil handel met Afrika komende vijf jaar verdubbelen

De Russische president Vladimir POETIN wil de handel van Rusland met Afrika de komende vijf jaar verdubbelen, van 20 miljard Amerikaanse dollar (18 miljard euro) in 2018 naar zo’n 40 miljard (of 36 miljard euro) in 2024. Dat zei hij woensdag op de eerste Russisch-Afrikaanse top in Sotsji.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 16 oktober 2019

Rusland en Saoedi-Arabië sluiten miljardendeals

De Russische president POETIN bracht deze week voor het eerst in twaalf jaar een staatsbezoek aan Saoedi-Arabië. Tijdens deze bijeenkomst spraken de regeringsleiders van beide landen over meer samenwerking op de energiemarkt, onder andere via de OPEC+. Ook maakte het investeringsfonds van Saoedi-Arabië bekend dat ze nog eens $2 miljard zal investeren in de Russische economie.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: woensdag 2 oktober 2019

POETIN: “Sancties ondermijnen vertrouwen in de dollar”

Het beleid van de Verenigde Staten dwingt landen om alternatieven te zoeken voor de dollar. Dat zei de Russische president POETIN woensdag tijdens de Russian Energy Week, een jaarlijkse bijeenkomst voor belangrijke spelers in de energiesector. De Verenigde Staten maken volgens hem een grote fout door sancties op te leggen aan het gebruik van dollars in het handelsverkeer. Hij zei daar het volgende over.

Lees verder op Geotrendlines.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs