EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Poetin.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord POETIN

Geplaatst op: donderdag 19 september 2019

POETIN biedt Saoedi-Arabie het S-400 raketsysteem aan

De Russische president Vladimir POETIN heeft gezegd dat hij Saoedi-Arabië wil helpen om zich te verdedigen tegen luchtaanvallen. Tijdens een persconferentie met de regeringsleiders van Turkije en Iran over Syrië zei de president dat hij bereid is het S-400 luchtafweersysteem aan Saoedi-Arabië te verkopen.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 9 september 2019

POETIN wil topoverleg G8 met China en India

Rusland is bereid een nieuwe bijeenkomst van de G8 te organiseren, op voorwaarde dat ook India en China mogen deelnemen. Dat zei de Russische president Vladimir POETIN deze week tijdens het Eastern Economic Forum in Vladivostok. Hij staat open voor een nieuwe bijeenkomst van de G8, waar Rusland sinds 2014 van uitgesloten wordt.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 2 september 2019

POETIN wil beter inkomen voor Russische bevolking

Rusland kent onvoldoende economische groei. Er moeten meer inspanningen komen om de groei van het reële inkomen van de bevolking te stimuleren. Dat heeft de Russische president Vladimir POETIN gezegd. Onder meer Elvira Nabiullina, gouverneur van de Russische nationale bank, moet daarvoor volgens POETIN de nodige initiatieven nemen. Dezelfde boodschap kregen ook minister van economie Maxim Oreshkin en diens collega van financiën Anton Siluanov.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 20 augustus 2019

Macron: “Europa strekt van Lissabon tot Vladivostok”

Europa en Rusland moeten een nieuwe band van vertrouwen opbouwen, omdat Rusland ook bij Europa hoort. Dat zei de Franse president Emmanuel Macron voorafgaand aan een ontmoeting met de Russische president POETIN. Hij sprak van een Europa dat strekt van Lissabon tot aan Vladivostok. Deze woorden werden in het verleden ook al eens door zijn Russische collega uitgesproken.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 5 augustus 2019

POETIN zet vaart onder de-dollarisering van Rusland

Terwijl de handelsrelaties tussen de Verenigde Staten en Rusland blijven verslechteren, maakt president POETIN werk van de-dollarisering van de Russische economie of van de belofte om Rusland minder afhankelijk te maken van de Amerikaanse dollar.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs