EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Poetin.
Artikel 41 tot 45
Geplaatst op: woensdag 19 juli 2017

Garry Kasparov: “De Trump-trein nadert zijn eindstation”

De Russische schaakgrootmeester Garry Kasparov is één van grote critici van de Russische president Vladimir POETIN. Kasparov vluchtte na de moord op Boris Nemtsov in 2013 weg uit Rusland en woont nu in New York. Hij zegt altijd achterdochtig te zijn voor Russen en nooit thee te drinken met vreemden.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 16 juli 2017

POETIN: Ons aardgas is goedkoper dan dat van Amerika

POETIN maakt zich geen zorgen over de komst van een nieuwe concurrent op de Europese markt voor aardgas, omdat het aardgas uit Rusland veel goedkoper is dan het vloeibare aardgas uit de Verenigde Staten. Hij ziet de plannen van president Trump om aardgas te verkopen in Polen en in centraal Europa daarom ook niet als een bedreiging voor het Nord Stream 2 project. 

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: vrijdag 7 juli 2017

POETIN schrijft een opiniestuk en trekt net als Xi de kaart van Adam Smith

De Russische president Vladimir POETIN heeft aan de vooravond van de G-20 top die vrijdag in Hamburg van start gaat, in een opgemerkt opiniestuk dat door de Duitse krant Handelsblatt wordt gepubliceerd, het ‘commerciële protectionisme en de westerse sancties tegen Rusland’ scherp veroordeeld. POETIN noemde ze een vorm van ‘verdoken protectionisme’.

De Russische president Vladimir POETIN heeft aan de vooravond van de G-20 top die vrijdag in Hamburg van start gaat, in een opgemerkt opiniestuk dat door de Duitse krant Handelsblatt wordt gepubliceerd, het ‘commerciële protectionisme en de westerse sancties tegen Rusland’ scherp veroordeeld. POETIN noemde ze een vorm van ‘verdoken protectionisme’.

Volgens de Russische leider ontberen de sancties die na de annexatie van de Krim, zowel door de Verenigde Staten als door de EU, aan zijn land werden opgelegd niet enkel ‘elk perspectief, maar gaan ze ook regelrecht in tegen de principes van de G-20 inzake samenwerking, die in het belang is van alle landen van de wereld:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 7 juli 2017

Relatie tussen China en Rusland zat nooit eerder zo goed

De relaties op het wereldtoneel zijn aan het verschuiven, de Verenigde Staten van Amerika lijken zich overal terug te trekken op bevel van president Trump maar aan de andere kant van de wereld zijn er net betere en hechtere banden aan het ontstaan. China en Rusland kunnen het hoe langer hoe beter met elkaar vinden, dat blijkt uit een tweedaagse ontmoeting tussen Xi Jinping en Vladimir POETIN in de Rusland.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 6 juli 2017

Trump ontmoet voor het eerst POETIN; misschien eens aan Sarkozy vragen hoe zoiets kan escaleren (VIDEO)

Vrijdag zal de Amerikaanse president Donald Trump voor het eerst zijn Russische ambtsgenoot Vladimir POETIN ontmoeten. De wereld kijkt al maandenlang uit naar dit moment, omdat de door Trump tijdens de verkiezingscampagne aangekondigde détente tussen beide landen, ondertussen door de werkelijkheid van de realpolitik is ingehaald.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs