EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Poetin.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord POETIN

Geplaatst op: woensdag 8 januari 2020

Rusland en Turkije openen officieel TurkStream gaspijpleiding

Rusland en Turkije hebben vandaag de TurkStream officieel in gebruik genomen. Deze nieuwe pijpleiding kan op jaarbasis 31 miljard kubieke meter gas vanuit Rusland naar Turkije en Europa transporteren. Daarvan is bijna de helft bestemd voor Turkije, de rest gaat naar verschillende Europese landen. Speciaal voor de openingsceremonie bracht de Russische president POETIN een bezoek aan Turkije.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: woensdag 8 januari 2020

POETIN en Erdogan openen nieuwe aardgasleiding ‘TurkStream’

De Russische president Vladimir POETIN en zijn Turkse collega Recep Tayyip Erdogan hebben officieel de gaspijpleiding TurkStream geopend. Jaarlijks zal meer dan 30 miljard kubieke meter gas van de Russische producent Gazprom door de pijpleiding richting Turkije en Europa stromen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 24 december 2019

Rusland opent spoorbrug naar de Krim

De Russische president POETIN heeft deze week de nieuwe spoorbrug naar de Krim geopend. Bijna vier jaar is er gewerkt aan een nieuwe spoorlijn die de Krim met het vasteland van Rusland verbindt. De spoorbrug is met 19 kilometer de langste van Europa en met een prijskaartje van $3,7 miljard misschien ook wel de duurste. Het is het sluitstuk van een prestigeproject, waarmee POETIN het schiereiland binnen Russische invloedssfeer brengt.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 9 december 2019

POETIN: “Bulgarije vertraagt aanleg nieuwe gaspijpleiding naar Servië”

President POETIN heeft Bulgarije beschuldigd van het opzettelijk vertragen van een nieuwe gaspijpleiding. Tijdens een persconferentie met de Servische president Aleksandar Vucic zei POETIN dat hij een andere route overweegt, indien Bulgarije het project blijft ophouden. Deze nieuwe pijpleiding levert via Turkije aardgas aan Bulgarije, Servië en Hongarije.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 2 december 2019

Rusland levert via nieuwe pijpleiding van 3.000 kilometer gas aan China

Rusland is gestart met de levering van aardgas aan China. De Russische president Vladimir POETIN en zijn Chinese collega Xi Jinping hebben maandag officieel een eerste gaspijpleiding tussen beide landen ingehuldigd.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs