EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Poetin.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord POETIN

Geplaatst op: maandag 15 januari 2018

POETIN stookt nu ook onrust in de Balkan

De Russische invloed en inmenging op de Balkan baart het Westen steeds grotere zorgen. Rusland blijkt nu een paramilitaire eenheid van separatisten te trainen in het Servische deel van Bosnië. Het was al betrokken bij een coup-poging in Montenegro, en een mislukte moordaanslag op de president zaten om Montenegro’s toetreding tot de NAVO tegen te houden.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 12 januari 2018

Trump: ‘Ik heb waarschijnlijk een erg goede relatie met Kim Jong-Un’

De Russische president Vladimir POETIN heeft zijn Noord-Koreaanse ambtsgenoot Kim Jong-un gecomplimenteerd. Hij deed dat tegenover een groep Russische journalisten. POETIN had het over een sluwe en doorwinterde politicus ‘die een ronde heeft gewonnen tegen de Verenigde Staten’. POETIN verwees naar het succes van het Noorden bij het testen van intercontinentale ballistische raketten. Ook het heropstarten van de eerste bilaterale gesprekken tussen beide Korea’s sinds 2015, noemde POETIN een succes.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 12 januari 2018

"POETIN wil eigen digitale munt om internationale sancties te omzeilen"

De Russische president Vladimir POETIN zou van plan zijn om een eigen cryptomunt te lanceren. Met de “cryptoroebel” wil hij de internationale sancties tegen zijn land omzeilen. Dat schrijft de Financial Times.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 8 januari 2018

De Hoop Scheffer: NAVO ging over rode lijn in Oekraine

De NAVO heeft Vladimir POETIN in een hoek gedreven door Oekraïne en Georgië een lidmaatschap in het vooruitzicht te stellen, zo concludeert voormalig secretaris-generaal Jaap de Hoop Scheffer. In een interview met de NOS blikt hij terug op die periode en concludeert hij dat de NAVO tijdens een topoverleg in Boekarest in 2008 een rode lijn passeerde door deze twee landen uit te nodigen en dat hij de gevolgen daarvan onderschat heeft.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 3 januari 2018

Chinese premier wil in 2018 meer samenwerken met Rusland

De Chinese president Xi Jinping heeft vorige week zijn voornemen uitgesproken om dit jaar de samenwerking met Rusland te intensiveren. Volgens het Chinese persbureau Xinhua feliciteerde hij zijn Russische collega Vladimir POETIN met de resultaten van het afgelopen jaar en sprak hij zijn voornemen uit om de vertrouwensband met Rusland te versterken.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs