EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Poetin.
Artikel 46 tot 50
Geplaatst op: vrijdag 30 juni 2017

POETIN verlengt embargo op landbouwproducten uit EU

De Russische president Vladimir POETIN heeft vandaag het embargo op voedselproducten uit westerse landen verlengd tot eind 2018. Dat embargo is een reactie op het Amerikaans-Europees sanctieregime tegen Rusland wegens de crisis in Oekraïne en de door de betrokken landen als illegaal bestempelde Russische annexatie van het schiereiland Krim én wegens de niet-implementatie van de akkoorden van Minsk over de Donbass-regio. Eveneens vandaag besloot de Europese Commissie haar steun aan de Europese fruitproducenten te verlengen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 22 juni 2017

Wie POETIN wil begrijpen moet deze kaart hebben gezien

“Een land met 9 verschillende tijdszones kan nooit echt volwassen worden. Rusland moet een aantal van zijn grondgebieden afstaan. Dat is uiteraard een trieste conclusie, maar Rusland moet beslissen welke weg het wil inslaan.”

“Een land met 9 verschillende tijdszones kan nooit echt volwassen worden. Rusland moet een aantal van zijn grondgebieden afstaan. Dat is uiteraard een trieste conclusie, maar Rusland moet beslissen welke weg het wil inslaan.”

Het is een uitspraak die Nina Chroetsjova, politiek wetenschapper en kleindochter van de voormalige Russische premier Nikita Chroetsjov, een tijd geleden deed in de Bulgaarse krant Trud.

Mouldin Economics maakte een kaart, waarin drie cruciale aspecten worden benadrukt, die moeten toelaten de complexiteit van Rusland anno 2017 te begrijpen:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 6 juni 2017

POETIN: We willen voorkomen dat Syrie zoals Libie wordt

Volgens POETIN is de Russische interventie in Syrië niet bedoeld om Assad te steunen, maar om te voorkomen dat Syrië als staat uiteenvalt en dat daaruit een situatie van chaos ontstaat die vergelijkbaar is met landen als Libië, Somalië en Afghanistan.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 5 juni 2017

“Heksenjacht Amerikaanse elite tegen Trump brengt wereld in gevaar”

Andrei Kostin, een Russisch bankier en vertrouweling van president POETIN, heeft de “Amerikaanse elite” er van beschuldigd een heksenjacht tegen de Amerikaanse president Donald Trump te voeren, die beide kernmachten in een ‘zeer gevaarlijke’ situatie brengt. De strijd tegen Trump die wordt gevoerd onder het mom van de ‘Russische kaart’ grenst volgens de bankier “aan de absolute waanzin”. Kostin is de CEO van VTB, Ruslands op één na grootste en door de staat gecontroleerde bank, en gaf de commentaren tijdens een interview met de Britse zakenkrant Financial Times.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 2 juni 2017

Russen heffen sancties tegen Turkije deels op

Een deel van de Russische economische sancties tegen Turkije wordt opgeheven. Dat heeft de Russische president Vladimir POETIN aangekondigd. De importrestrictie op tomaten - een erg belangrijk exportproduct voor Turkije - blijft voorlopig wel bestaan.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs