EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Poetin.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord POETIN

Geplaatst op: maandag 4 september 2017

China en Rusland willen de-escalatie Noord-Korea

De Russische president Vladimir POETIN en zijn Chinese collega Xi Jinping hebben tijdens het BRICS topoverleg in Xiamen overeenstemming bereikt over de gespannen situatie rondom Noord-Korea. In plaats van de militaire en economische druk op Noord-Korea op te voeren kiezen de twee opkomende economieën voor een zogeheten ‘double freeze’ aanpak. Dat betekent dat beide landen de voorkeur geven aan een diplomatieke oplossing en dat ze in ieder geval in gesprek zullen blijven met de regering van Kim Jong Un.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 28 augustus 2017

POETIN mobiliseert z’n troepen; de grond davert in Oost-Europa

Zapad, of ‘Westen’, zo heet de grote militaire oefening die het Russische leger plant de komende weken. Het zijn militaire manoeuvres op grote schaal, in het westen van Rusland, in de Baltische enclave van Kaliningrad en in Wit-Rusland. Allemaal aan de grens met de Europese Unie, en met Oekraïne. De verwachting is dat meer dan honderdduizend militairen deelnemen, een tienvoud van wat Rusland officieel aankondigt. Zeven dagen lang zal de grond daveren in Oost-Europa.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 24 augustus 2017

Israel eist dat Iran zich terugtrekt uit Syrie

Israël dreigt met een militaire interventie in Syrië als Iran zich niet uit dit gebied terugtrekt. Die waarschuwing gaf de Israëlische premier Netanyahu deze week tijdens een ontmoeting met de Russische president POETIN. Israël vreest een uitbreiding van de invloedssfeer van Iran in de regio en eist dat POETIN druk op Iran zet om zich uit Syrië terug te trekken. Alleen dan is Israël bereid mee te praten over nieuwe vredesonderhandelingen met betrekking tot Syrië.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: donderdag 17 augustus 2017

Wereld heeft meer vertrouwen in POETIN dan in Trump

Een meerderheid van mensen in 22 landen, waaronder Duitsland, Frankrijk, Griekenland en Italië, heeft meer vertrouwen in de Russische president POETIN dan in diens Amerikaanse ambtsgenoot Trump, wanneer het er op aankomt de juiste beslissingen te nemen op het wereldtoneel. Dat blijkt uit een studie van onderzoeksbureau Pew Research Center. Trump haalt het wel van POETIN in 13 landen, waaronder het VK, Polen, Nederland en Israël.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 17 augustus 2017

Meeste landen vertrouwen POETIN meer dan Trump

Uit een nieuw onderzoek van Pew Research blijkt dat er in veel landen meer vertrouwen is in POETIN dan in Trump ten aanzien van het buitenlandse beleid. Uit het onderzoek, dat in 36 landen gehouden werd, blijkt dat ook veel bondgenoten van de Verenigde Staten op dit moment meer vertrouwen hebben in de Russische president dan in zijn Amerikaanse collega.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs