EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
43
kliks
Bron: businessinsider.com
30
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
27
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Poetin.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord POETIN

Geplaatst op: woensdag 27 december 2017

Rusland wil kapitaal uit buitenland terughalen

De Russische president POETIN wil vermogende landgenoten aanmoedigen op een gedeelte van hun kapitaal terug te halen uit het buitenland, zo schrijft Bloomberg. Naar schatting heeft de Russische elite meer dan $1 biljoen aan bezittingen in andere landen, vermogen dat volgens president POETIN steeds kwetsbaarder wordt voor nieuwe Amerikaanse sancties.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 11 december 2017

Rusland begint met terugtrekken troepen uit Syrië

POETIN heeft het Russische leger opdracht gegeven om zich terug te trekken uit Syrië. Dat zei de president vandaag tijdens een verrassingsbezoek aan de Russische militaire luchtbasis van Hmeymim in de provincie van Latakia in Syrië. Ook sprak hij tijdens dit bezoek met de Syrische president Assad en met de Russische soldaten op de basis.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 22 november 2017

Persconferentie POETIN, Erdogan en Rouhani over Syrie

De regeringsleiders van Rusland, Turkije en Iran hebben gezamenlijk een verklaring naar buiten gebracht over de toekomst van Syrië in de regio. In deze persconferentie zegt POETIN dat het grondgebied van Syrië gerespecteerd dient te worden en dat het aan de Syrische bevolking is om te beslissen over hun eigen regering.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 21 november 2017

Assad brengt bezoek aan POETIN

De Syrische president Assad bracht begin deze week een bezoek aan de Russische stad Sochi voor een ontmoeting met zijn Russische collega POETIN. Tijdens deze bijeenkomst feliciteerde POETIN de Syrische president met zijn overwinning op de terroristen en op de bevrijding van het land, terwijl Assad zijn Russische collega bedankte voor de militaire steun tijdens deze oorlog.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 13 november 2017

Rajoy moet stoppen met POETIN te imiteren

De Spaanse premier Mariano Rajoy mag zich niet spiegelen aan de politiek van de Russische president Vladimir POETIN. Hij moet het concept van een verenigd Spanje verdedigen zonder tot arrestaties over te gaan.

Dat staat in een opiniebijdrage van de redactie van de Britse krant The Times. Opgemerkt wordt dat de Spaanse regering sterke argumenten moet opbouwen om de crisis in Catalonië te ontmijnen, maar zichzelf in de voet schiet.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs