EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Poetin.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord POETIN

Geplaatst op: donderdag 17 augustus 2017

Meeste landen vertrouwen POETIN meer dan Trump

Uit een nieuw onderzoek van Pew Research blijkt dat er in veel landen meer vertrouwen is in POETIN dan in Trump ten aanzien van het buitenlandse beleid. Uit het onderzoek, dat in 36 landen gehouden werd, blijkt dat ook veel bondgenoten van de Verenigde Staten op dit moment meer vertrouwen hebben in de Russische president dan in zijn Amerikaanse collega.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 14 augustus 2017

Rijkste mensen uit de geschiedenis? Bill Gates en Warren Buffett komen nog niet eens in de buurt van deze mensen

Bill Gates en Warren Buffett zijn al vele jaren bij de rijkste mensen ter wereld. Sinds kort maakt ook Jeff Bezos van Amazon zijn opwachting. Er zijn er zelfs die beweren dat Vladimir POETIN nog vele malen rijker is, of de leden van de Rothschild familie. Maar hun miljarden verbleken in het niets met deze wereldleiders uit de geschiedenis.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 4 augustus 2017

Er komt geen eind aan de lekken: “Met POETIN had ik een fijn gesprek, dit is gewoon belachelijk”

De Amerikaanse krant Washington Post heeft de transcripties bekomen van de telefoongesprekken die president Trump kort na zijn inhuldiging in januari voerde met twee van zijn ambtsgenoten: de Mexicaanse president Enrique Peña Nieto en de Australische premier Malcolm Turnbull.

Met Peña Nieto sprak Trump uiteraard over de bouw van de muur aan de zuidelijke grens met Mexico, met Turnbull sprak hij over de opname van 2.000 vluchtelingen uit Australische detentiecentra, een overeenkomst die de premier had gesloten met Trumps voorganger Barack Obama.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 31 juli 2017

POETIN: Het is tijd voor Rusland om terug te vechten

Rusland heeft lang gewacht met een antwoord op de nieuwe Amerikaanse sancties, in de hoop dat de gespannen situatie tussen beide landen zou verbeteren. Maar nu de overgrote meerderheid binnen de Amerikaanse regering voor de nieuwe sancties heeft gestemd en het wetsvoorstel door de president ondertekend kan worden ziet POETIN zich genoodzaakt maatregelen te nemen.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: donderdag 27 juli 2017

Rusland mag luchtbasis in Syrie komende 49 jaar blijven gebruiken

Het Russische leger mag de komende 49 jaar gebruik blijven maken van de Hmeymim luchtbasis in Latakia om luchtaanvallen uit te voeren op de gewapende oppositie. Eerder deze maand werd deze overeenkomst tussen beide landen al goedgekeurd door het Russische parlement, maar nu heeft ook president POETIN er zijn handtekening onder gezet. In het document is ook een optie vastgelegd om de aanwezigheid van de Russische luchtmacht met nog eens 25 jaar te verlengen.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs