EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
44
kliks
Bron: businessinsider.com
30
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
27
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Poetin.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord POETIN

Geplaatst op: dinsdag 5 juni 2018

POETIN ondertekent wet over tegensancties: "Ons antwoord op vijandige houding van VS"

De Russische president Vladimir POETIN heeft een wet ondertekend over tegensancties als antwoord op “de vijandige houding” van de Verenigde Staten en andere landen. Het document werd op 22 mei goedgekeurd door de Doema (het Russische parlement; nvdr) en op 30 mei door de Federatieraad.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 5 juni 2018

POETIN: "Wij willen Europa niet verdelen"

Rusland heeft belang bij een welvarend en verenigd Europa en is er dus niet op uit om verdeeldheid te zaaien tussen lidstaten van de Europese Unie. Dat zei de Russische president POETIN tijdens een bezoek aan Oostenrijk in een interview met de zender ORF.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 29 mei 2018

POETIN tegen Macron: ‘Wij kunnen jullie beschermen’

Op het Economisch Forum in Sint-Petersburg ging Russisch president Vladimir POETIN dieper in op de moeilijke relaties met de Verenigde Staten onder President Trump. Europa rekent al decennia op de VS als trouwe bondgenoot voor zijn veiligheid, maar die rol kan ook Rusland overnemen zei POETIN.

Sinds het aantrede van Donald Trump als president van de Verenigde Staten staan de vriendschapsrelaties tussen landen onderling over heel de wereld onder druk. Trump herschaapt eigenhandig het globale politieke toneel.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 28 mei 2018

POETIN: 'Wij kunnen Europa veiligheid bieden'

Europa is voor haar veiligheid in sterke mate afhankelijk van de Verenigde Staten, maar daar is volgens de Russische president POETIN geen reden meer voor. Tijdens het St. Petersburg Economic Forum zei hij tegen de Franse president Macron dat Rusland bereid is de veiligheid van Europa te garanderen. Hieronder ziet u het betreffende fragment.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 9 mei 2018

POETIN: "De hele wereld ziet dat monopolie van de dollar onbetrouwbaar is"

Het monopolie van de dollar als wereldreservemunt voor veel landen een gevaar, zo concludeerde de Russische president POETIN. Ook sprak hij zijn voornemen uit om de economische soevereiniteit van Rusland versterken, zodat het land minder afhankelijk wordt van de dollar. In zijn eerste optreden na zijn inauguratie zei POETIN dat Rusland in het verleden naïef is geweest door te denken dat andere landen zich aan de regels van de Wereldhandelsorganisatie zouden houden, terwijl die regels steeds vaker geschonden worden om bepaalde landen onder druk te kunnen zetten.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs