EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Poetin.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord POETIN

Geplaatst op: vrijdag 26 april 2019

Kim Jong-Un ontmoet POETIN in Vladivostok

De Russische president Vladimir POETIN en de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-Un hebben elkaar vandaag en gisteren gesproken tijdens een ontmoeting in Vladivostok. De twee leiders spraken bijna twee uur lang over de relatie tussen beide landen, de nucleaire kwestie op het schiereiland en de economische en culturele banden.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: vrijdag 26 april 2019

Rusland wil samenwerking Euraziatische Economische Unie en Zijderoute

Rusland wil de economische banden met China aanhalen en streeft daarom naar meer samenwerking tussen de Euraziatische Economische Unie en het Chinese ‘Belt and Road’ programma. Dat zei de Russische president Vladimir POETIN in een interview met de Chinese krant People’s Daily. Hij sprak over een ‘Groter Euraziatisch Partnerschap’, waarin meer coördinatie plaatsvindt tussen de landen op het Euraziatische continent.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: donderdag 25 april 2019

POETIN zet zijn zinnen op… Wit-Rusland

Over vijf jaar moet Vladimir POETIN voor de laatste keer zijn mandaat als president van Rusland teruggeven. Volgens sommigen zou hij een eventuele inlijving van Wit-Rusland als een mogelijkheid overwegen om toch aan de macht te blijven. Een samenvoeging van de twee landen zou immers een nieuwe entiteit creëren. Met een dergelijke constructie zou POETIN dan ook aan de beperkende bepalingen van de Russische wetgeving kunnen ontsnappen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 26 maart 2019

POETIN beledigen wordt nu strafbaar

In Rusland kunnen de autoriteiten voortaan online media en individuen straffen voor de verspreiding van nepnieuws. Ook de distributie van materiaal dat voor Russische functionarissen beledigend zou kunnen lijken, is verboden. Dat blijkt uit twee nieuwe Russische wetten die onlangs door president Vladimir POETIN zijn ondertekend.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 19 maart 2019

Rusland viert vijfde verjaardag van hereniging met de Krim

Het is vandaag vijf jaar geleden dat de Krim zich via een referendum aansloot bij Rusland. Het land vierde deze dag met een concert op het schiereiland, dat voorheen tot Oekraïne behoorde. Tijdens het concert feliciteerde president POETIN de bevolking met het feit dat ze zich vijf jaar geleden uitspraken voor aansluiting bij Rusland.

Lees verder op Geotrendlines.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs