EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord cash.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord CASH

Geplaatst op: vrijdag 22 juni 2018

De Amerikaanse geheime dienst vraagt om actie tegen anonieme cryptovaluta.

Volgens de Amerikaanse geheime dienst zijn anonieme cryptovaluta en anonimiseringsdiensten een potentiele dreiging voor het bestaande financiele systeem. In een hoorzitting voor het Amerikaanse congres gaf Robert Noy aan dat er waarschijnlijk nieuwe wetgeving nodig is om beter om te kunnen gaan met anonieme cryptovaluta. Hij noemde geen namen maar je zou dan kunnen denken aan bijvoorbeeld Monero en ZCASH. Ook al zou de dienst hun zin krijgen dan blijft het waarschijnlijk een kat en muis spel.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: maandag 18 juni 2018

Ronaldo: Zo verdient en spendeert deze superster zijn geld

 Cristiano Ronaldo is niet alleen een superster op het veld, maar ook naast het veld. Hij is een doelpuntenmachine op de grasmat en een CASHmachine ernaast. Cristiano Ronaldo is een fenomeen, een van de rijkste atleten ooit, en ondanks zijn leeftijd zal daar niet snel een einde aan komen. Dit is hoe hij zijn geld verdient, investeert en spendeert.

De 33-jarige Portugese superster is een van de best betaalde atleten ter wereld. Dit jaar moet hij wel Lionel Messi voor de eerste keer voor zich dulden als best betaalde voetballer. Maar Ronaldo verdiende volgens Forbes nog altijd $108 miljoen het afgelopen sportjaar en is goed op weg om in zijn carrière de grens van $1 miljard aan salarissen, bonussen en sponsoring te overschrijden.

Naar schatting is Ronaldo vandaag zo’n $450 miljoen waard.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 16 juni 2018

Wat is Bitcoin CASH (BCH) en wat maakt het zo'n populaire cryptocurrency?

Bitcoin CASH (BCH) is een van de grootste cryptocurrencies ter wereld, al wordt het nog vaak verward met z'n oudere broertje bitcoin. Maar wat is net het onderscheid? Waarom is Bitcoin CASH zo populair en als het echt zo goed is, moeten we er dan niet allemaal in investeren? Wij leggen het uit.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 12 juni 2018

Zweden wil banken dwingen contant geld te gebruiken

Zweden wil banken gaan dwingen contant geld breed beschikbaar te houden om te voorkomen dat sommige delen van het land volledig CASHloos gaan.

Een comité van de overheid zei maandag dat banken moeten garanderen dat rekeninghouders contant geld kunnen storten en opnemen bij banken.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 28 mei 2018

CASHloze maatschappij zadelt Zweden op met heel nieuwe vorm van criminaliteit

Zweden is wereldwijd één van de speerpunten op weg naar de CASHloze maatschappij, maar dat heeft ook een aantal opmerkelijke bijwerkingen. Dat meldt de nieuwssite The Atlantic, verwijzend naar onder meer de verschuivingen in de criminaliteitsstatistieken van het land. Aangezien op de Zweedse markt minder geld aanwezig is, heeft de criminele wereld zich dan ook op een aantal nieuwe doelwitten moeten toespitsen.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs