Nieuws / Artikelen met het woord

cash

530 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 16 november 2017

Kwart pinautomaten verdwijnt - CASHloze samenleving

Ongeveer een kwart van de Nederlandse pinautomaten gaat verdwijnen. Dat hebben ABN AMRO, ING, Geldservice Nederland (GSN) en de Rabobank afgesproken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 14 november 2017

Bitcoin en bitcoin CASH verwikkeld in ‘broederstrijd’

Op 8 november bereikte de BTC een recordhoogte van 7.800 dollar maar de koers is ondertussen 22 procent gedaald terwijl de koers van de bitcoin CASH ontzettend hard explodeert. Enkele dagen geleden nog ‘maar’ 650 dollar waard en nu al meer dan verdubbeld in waarde, de koers bereikte zelfs een piek van 2660 dollar. Er beweegt wat tussen beide cryptomunten, zoveel is duidelijk!

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: maandag 23 oktober 2017

Segwit2x: Een overbodige, gevaarlijke, poging om Bitcoin te controleren

Segwit2x: De zoveelste poging tot vijandige overname van Bitcoin Segwit2x is een overeenkomst, gesloten tussen grote spelers in de Bitcoin wereld. Hierdoor kan er binnenkort weer een nieuwe Bitcoin-kloon ontstaan. Er is een hoop ruis rondom segwit2x maar wat ons betreft is het simpel: Segwit2x is overbodig en een vijandige overname van Bitcoin welke de open, decentrale en censuur-bestendige natuur van Bitcoin ernstig in gevaar zal brengen. Naast alle nadelen toch een potentieel voordeel: er vallen misschien, net zoals bij Bitcoin CASH, wel weer wat nieuwe bitcoins mee te verdienen.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 23 oktober 2017

War on CASH: Recht op contant betalen in Nederland niet duidelijk

De War on CASH zet onverminderd door. In Zweden wordt minder dan 2% van de betalingen contant gedaan en CASHtransacties van meer dan €1.000,- zijn in Italië en Frankrijk inmiddels verboden bij de wet. Vanaf 2019 zal het briefje van 500 euro nooit meer gedrukt worden en op steeds meer plaatsen in Nederland verschijnt het bordje ‘Pin Only‘ bij de kassa. Mag een gemeentehuis het weigeren wanneer iemand contant wil betalen om zijn paspoort af te rekenen? En hoe zit dat met restaurants en winkels waar klanten met briefgeld een transactie willen doen?

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: zondag 22 oktober 2017

Zweden kan in contant geld in 2023 afschaffen

Volgens een nieuwe studie zou Zweden in 2023 kunnen stoppen met het gebruik van contant geld, omdat iedereen dan met behulp van elektronische en mobiele betaalsystemen digitaal kan betalen. Om de overgang naar een CASHloze samenleving soepeler te laten verlopen zullen winkeliers nog een paar jaar langer munten en bankbiljetten blijven accepteren.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$