Nieuws / Artikelen met het woord

cash

533 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Express.be
Geplaatst: zondag 31 december 2017

“Bitcoin is compleet onbruikbaar,” zegt de medestichter van Bitcoin.com

Samen met zijn populariteit neemt ook de kritiek op de cryptomunt bitcoin steeds meer toe. Sommige believers van het eerste uur lijken hun geloof in de cryptocurrency te zijn verloren. Dat geldt ook voor Emil Oldenburg. Dat is een medeoprichter van bitcoin.com, een van de grootste websites over de virtuele munt. Maar hij deed al zijn bitcoins van de hand om te investeren in de variant bitcoin CASH.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 28 november 2017

Bitcoin blijft maar stijgen: $10.000 komt in zicht

De prijs van één bitcoin gaat hoogst waarschijnlijk dit jaar nog het magische niveau van $10.000,- bereiken. Afgelopen weekend piekte de waarde van één BTC tot boven de $9.250,-. Ook andere cryptocurrencies zaten in de lift en boekte nieuwe recordniveaus. De koers van Ether steeg tot boven de $450,- en Litecoin steeg tot boven de $85 per stuk. De Hardforks van Bitcoin stegen ook in waard, maar niet tot nieuwe records: Bitcoin CASH is nu $1600 waard en Bitcoin Gold $340. Grafiek via CompareBitcoin.com.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 20 november 2017

Gemiddelde bitcoinbezitter zou bitcoin verkopen bij prijs van €165.000,-

De afgelopen weken was er weer van alles te doen rondom bitcoin. De Hardfork Segwit2x ging niet door (maar gaat nu misschien toch wél weer door), Bitcoin daalde in eerste instantie met maar liefst 30%, Bitcoin CASH steeg met 300%, de volumes op de bitcoinbeurzen stegen naar recordhoogtes. Gister zette bitcoin ook weer een nieuwe All Time High neer en bereikte de grens van $8.000,-. Tevens bleek uit onderzoek dat de gemiddelde bitcoin investeerder pas hun bitcoin verkopen bij een prijs van rond de €165.000,-

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 16 november 2017

Kwart pinautomaten verdwijnt - CASHloze samenleving

Ongeveer een kwart van de Nederlandse pinautomaten gaat verdwijnen. Dat hebben ABN AMRO, ING, Geldservice Nederland (GSN) en de Rabobank afgesproken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 14 november 2017

Bitcoin en bitcoin CASH verwikkeld in ‘broederstrijd’

Op 8 november bereikte de BTC een recordhoogte van 7.800 dollar maar de koers is ondertussen 22 procent gedaald terwijl de koers van de bitcoin CASH ontzettend hard explodeert. Enkele dagen geleden nog ‘maar’ 650 dollar waard en nu al meer dan verdubbeld in waarde, de koers bereikte zelfs een piek van 2660 dollar. Er beweegt wat tussen beide cryptomunten, zoveel is duidelijk!Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$