Nieuws / Artikelen met het woord

cash

505 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 21 april 2017

IMF verwacht toekomst zonder contant geld?

Het IMF publiceerde onlangs een paper over de impact van het afschaffen van contant geld. In het 26 pagina’s tellende document worden de voordelen en de nadelen van een zogeheten CASHloze samenleving op een rij gezet. Momenteel wordt meer dan de helft van alle betalingen in de wereld nog met contant geld gedaan, maar het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat elektronisch betalen de standaard wordt.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 5 april 2017

Drie kwart betalingen in eurozone nog in CASH

Van alle betalingen die in de eurozone worden gedaan, vindt meer dan drie kwart nog in CASH plaats.

Dat zegt de voorzitter van de Europese Centrale Bank (ECB) Mario Draghi dinsdag bij de presentatie van het nieuwe biljet van 50 euro.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 3 april 2017

Deze financieel adviseur raadt vooral CASH geld aan

CASH geld geeft meer zekerheid en meer geluk. De algemene trend onder financieel adviseurs is geld aan het werk zetten. Investeren, investeren, investeren. Je hebt geld nodig om geld te maken. Dit klopt voor een groot deel, maar CASH geld achter de hand houden, is ook een zeer belangrijk onderdeel van een goed financieel management, zegt Brett Anderson.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 20 maart 2017

Het grote kat en muisspel: “war on CASH

De ‘war on CASH’ mag inmiddels een feit genoemd worden. Hoge transacties in CASHgeld worden door overheden verboden en briefgeld met een grote waarde worden uit het systeem weggenomen. De briefjes van 500 bijvoorbeeld zullen vanaf 2019 nooit meer gedrukt worden.

CASHtransacties van € 1.000 zijn in Italië en Frankrijk verboden bij de wet. Steeds meer landen sluiten zich aan bij de strijd tegen CASHgeld door hoge CASHtransacties illegaal te verklaren. Ook Spanje zich onlangs aangesloten in het rijtje landen dat CASHtransacties boven de €1.000 verbiedt.

De reden is simpel: het tegengaan van witwaspraktijken en het ontmoedigen van criminelen. Onlangs kwamen we onderstaande bizarre video tegen op YouTube:

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 17 maart 2017

Niet Bitcoin of Ethereum is de beste cryptomunt, maar Dash met een stijging van 2.500% in 2017

Wie onze blogs volgt, kent zeker en vast Bitcoin. De laatste tijd kwam Ethereum ook vaak in beeld. Toch is het ‘Dash’ dat de show steelt onder de digitale munten. Dash, dat staat voor Digital CASH, steeg dit jaar al van minder dan $4 naar meer dan $100 of een stijging van maar liefst 2.500%!Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$