EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord cash.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord CASH

Geplaatst op: dinsdag 15 augustus 2017

Zweden op drempel van eerste land waar contant geld is verboden

Overheid dwingt bevolking bankbiljetten in te leveren en te digitaliseren – Einddoel, totalitair gecontroleerde Marxistisch-socialistische werelddictatuur, steeds dichterbij

Overheid dwingt bevolking bankbiljetten in te leveren en te digitaliseren – Einddoel, totalitair gecontroleerde Marxistisch-socialistische werelddictatuur, steeds dichterbij

Restaurants, bioscopen, winkels, warenhuizen– nu al kan daar in Zweden vaak niet meer met CASH geld worden afgerekend. In het Openbaar Vervoer kan net als in Nederland al jaren niet meer met bankbiljetten en munten worden betaald. Volgens een onderzoek van de Koninklijke Technische Hogeschool is Zweden in uiterlijk 2030 –maar mogelijk al veel eerder- een volledig CASHloze samenleving geworden. Geïmplanteerde chips om automatisch te betalen worden nu nog slechts door enkele bedrijven toegepast, maar wordt wel als de onvermijdelijke volgende mijlpaal voor de hele bevolking gezien.

Lees verder op XanderNieuws
Geplaatst op: zondag 13 augustus 2017

Bitcoin rijgt records aan elkaar

De bitcoin ondervindt voorlopig geen hinder van de ‘splitsing’ die plaatsvond op dinsdag 1 augustus, integendeel. Men vreesde dat de nieuwe concurrent, de bitcoin CASH, een negatief effect ging hebben op de bitcoin-koers maar enkele dagen later veerde de koers van de bitcoin op en steeg door naar een nieuw record, momenteel is één bitcoin 3.470 dollar waard.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 10 augustus 2017

De koers was nog nooit zo hoog: 1 Bitcoin is nu meer dan 2650 Euro waard.

De koers was nog nooit zo hoog: 1 Bitcoin is nu meer dan 2650 Euro waard. De Bitcoin koers heeft weer een nieuwe all-time high bereikt met een voorlopige tussenstand vanbijna 2700 Euro. Begin juni werd de 2600 euro al even aangetikt maar daalde daarna weer, waarschijnlijk dankzij de toenmalige onzekerheid over de Bitcoin fork en Segwit. Nu segwit binnenkort geactiveerd wordt, het netwerk niet is gesplitst en men massaal zijn BitcoinCASH lijkt te dumpen voor Bitcoin zit de stemming er de laatste dagen weer goed in.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: donderdag 10 augustus 2017

Bitcoin schiet door de $3000,- naar hoogte punt ooit

De prijs van Bitcoin heeft het hoogste niveau ooit bereikt. De grootste digitale cryptovaluta steeg tot maar liefst 3200 dollar. Het is een stijging van ruim 15% ten opzichte van een dag eerder. Na de geslaagde hard fork (waaruit Bitcoin CASH ontstond) hebben investeerder blijkbaar weer vertrouwen in de toekomst van de cryptovaluta. De totale marktkapitalisatie van bitcoin steeg tot boven de 50 miljard dollar. De prijs in euro’s voor één bitcoin is nu zo’n €2700,-.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 3 augustus 2017

Bitcoin CASH ruim $400,- waard (0.15 BTC)

Na een geslaagde Hard Fork wordt er inmiddels op verschillende exchanges gehandeld in Bitcoin CASH (de afkortingen BCH en BCC worden voor de nieuwe Bitcoin gebruikt). Er zijn nu 10 blocks gemined op de bitcoin CASH chain. De nieuwe bitcoin chain komt in de lijst van de grootste cryptocurrencies binnen op plek 3 volgens CoinMArketCap, na Bitcoin en Ethereum.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs