EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord cash.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord CASH

Geplaatst op: woensdag 13 maart 2019

Bitcoin scepticus Faber koopt dan toch zijn eerste bitcoins

Marc Faber, ook wel gekend als Dr. Doom omdat hij vaak pessimistisch is over de beurzen, is een bitcoin scepticus van het eerste uur. Maar er is iets veranderd de afgelopen weken, tijdens een interview met CASH heeft hij laten weten dat hij deze week toch zijn eerste bitcoins heeft gekocht om digitale ‘assets’ een kans te geven. Faber vindt dat de vooruitzichten zijn verbeterd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 25 februari 2019

Nu ook het IMF voor invoering negatieve rente

In mijn vorige column, genaamd: Afschaffen van CASHgeld en meer negatieve rente, heb ik de theorie van Harvard-econoom Kenneth Rogoff weerlegd, waarin hij het volgende beweert:

“Centrale banken kunnen makkelijker een negatieve rente invoeren als consumenten geen mogelijkheid hebben om in contant geld te vluchten. In een tijdperk waarin de rente al bijna op nul procent staat is het belangrijk om ook een effectieve negatieve rente te kunnen hanteren”.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 19 februari 2019

Afschaffen van CASHgeld en meer negatieve rente

Onlangs las ik op het internet een bewering van de bekende Harvard-econoom Kenneth Rogoff. Hij zegt het volgende:

“Centrale banken kunnen makkelijker een negatieve rente invoeren als consumenten geen mogelijkheid hebben om in contant geld te vluchten. In een tijdperk waarin de rente al bijna op nul procent staat is het belangrijk om ook een effectieve negatieve rente te kunnen hanteren”

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 18 februari 2019

Japan wordt eerste CASHloze maatschappij: vrij spel voor digitaal geld?

’s Werelds grootste experiment in het gebruik van blockchain vangt aan in 2020. Zullen 127 miljoen Japanners voor cryptomunten kiezen? Dat is de hamvraag die het Massachusetts Institute of Technology (MIT) stelt. Uiteraard houdt het wereldgenommeerde instituut zich met de allernieuwste technologieën bezig. Te meer omdat Japanners zich op het gebied van betaalgewoonten onderscheiden van de rest van de geïndustrialiseerde wereld. Contant betalen, met briefjes en munten, is daar nog de gewoonste zaak. CASH is nog steeds king in Japan.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 7 februari 2019

Een van ’s werelds invloedrijkste techneuten: “Ik heb alleen maar bitcoin”

Jack Dorsey aan het woord en hij is niet van de minsten. De mede–oprichter en CEO van Twitter spreekt opnieuw zijn vertrouwen uit in de grootste digitale munt. Het is februari 2019. Dat alle cryptomunten er het slechtste jaar ooit hebben opzitten deert hem niet. Dorsey blijft fan en doet ook zoals hij spreekt. De 41 jarige miljardair heeft fors ingezet op bitcoin via zijn CASH App.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs