EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord cash.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord CASH

Geplaatst op: zaterdag 16 juni 2018

Wat is Bitcoin CASH (BCH) en wat maakt het zo'n populaire cryptocurrency?

Bitcoin CASH (BCH) is een van de grootste cryptocurrencies ter wereld, al wordt het nog vaak verward met z'n oudere broertje bitcoin. Maar wat is net het onderscheid? Waarom is Bitcoin CASH zo populair en als het echt zo goed is, moeten we er dan niet allemaal in investeren? Wij leggen het uit.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 12 juni 2018

Zweden wil banken dwingen contant geld te gebruiken

Zweden wil banken gaan dwingen contant geld breed beschikbaar te houden om te voorkomen dat sommige delen van het land volledig CASHloos gaan.

Een comité van de overheid zei maandag dat banken moeten garanderen dat rekeninghouders contant geld kunnen storten en opnemen bij banken.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 28 mei 2018

CASHloze maatschappij zadelt Zweden op met heel nieuwe vorm van criminaliteit

Zweden is wereldwijd één van de speerpunten op weg naar de CASHloze maatschappij, maar dat heeft ook een aantal opmerkelijke bijwerkingen. Dat meldt de nieuwssite The Atlantic, verwijzend naar onder meer de verschuivingen in de criminaliteitsstatistieken van het land. Aangezien op de Zweedse markt minder geld aanwezig is, heeft de criminele wereld zich dan ook op een aantal nieuwe doelwitten moeten toespitsen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 15 mei 2018

Beursgigant Nasdaq komt volgende maand met een eigen cryptocurrency Exchange: DX

Beursgigant NASDAQ komt volgende maand met een eigen cryptocurrency Exchange: DX Ook de Nasdaq gaat mee doen aan de cryptocurrency revolutie met zijn eigen exchange, DX genaamd. De beurs van Nasdaq zal geen transactiekosten rekenen maar kost ongeveer 10 euro per maand. Ze hebben een hoop mee: ze zijn een vertrouwde naam, de beurs is gereguleerd en maakt gebruik van bewezen technologie. Waarschijnlijk zullen in het begin alleen Bitcoin, Bitcoin CASH, Ethereum, and Litecoin verhandeld worden. Amerikanen mogen trouwens voorlopig nog geen gebruik maken van DX.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: vrijdag 11 mei 2018

Huawei gaat standaard een Bitcoin wallet beschikbaar stellen op alle toestellen

Huawei gaat standaard een Bitcoin wallet beschikbaar stellen op alle toestellen Huawei, de op 2 na grootste telefoonfabrikant van de wereld, gaat standaard de BTC.com wallet app aanbieden. De app, welke toegang geeft tot een Bitcoin en Bitcoin CASH wallet, is voortaan te vinden in de appgallery.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs