EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord cash.
Artikel 46 tot 50
Geplaatst op: maandag 3 april 2017

Deze financieel adviseur raadt vooral CASH geld aan

CASH geld geeft meer zekerheid en meer geluk. De algemene trend onder financieel adviseurs is geld aan het werk zetten. Investeren, investeren, investeren. Je hebt geld nodig om geld te maken. Dit klopt voor een groot deel, maar CASH geld achter de hand houden, is ook een zeer belangrijk onderdeel van een goed financieel management, zegt Brett Anderson.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 20 maart 2017

Het grote kat en muisspel: “war on CASH

De ‘war on CASH’ mag inmiddels een feit genoemd worden. Hoge transacties in CASHgeld worden door overheden verboden en briefgeld met een grote waarde worden uit het systeem weggenomen. De briefjes van 500 bijvoorbeeld zullen vanaf 2019 nooit meer gedrukt worden.

De ‘war on CASH’ mag inmiddels een feit genoemd worden. Hoge transacties in CASHgeld worden door overheden verboden en briefgeld met een grote waarde worden uit het systeem weggenomen. De briefjes van 500 bijvoorbeeld zullen vanaf 2019 nooit meer gedrukt worden.

CASHtransacties van € 1.000 zijn in Italië en Frankrijk verboden bij de wet. Steeds meer landen sluiten zich aan bij de strijd tegen CASHgeld door hoge CASHtransacties illegaal te verklaren. Ook Spanje zich onlangs aangesloten in het rijtje landen dat CASHtransacties boven de €1.000 verbiedt.

De reden is simpel: het tegengaan van witwaspraktijken en het ontmoedigen van criminelen. Onlangs kwamen we onderstaande bizarre video tegen op YouTube:

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 17 maart 2017

Niet Bitcoin of Ethereum is de beste cryptomunt, maar Dash met een stijging van 2.500% in 2017

Wie onze blogs volgt, kent zeker en vast Bitcoin. De laatste tijd kwam Ethereum ook vaak in beeld. Toch is het ‘Dash’ dat de show steelt onder de digitale munten. Dash, dat staat voor Digital CASH, steeg dit jaar al van minder dan $4 naar meer dan $100 of een stijging van maar liefst 2.500%!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 16 maart 2017

Ook in China is CASH geld op weg naar de uitgang

China behoorde tot de eerste culturen die gebruik maakte van geldstukken en tekende ook voor de uitvinding van het geldbiljet, maar lijkt goed op weg om beide verwezenlijkingen definitief naar de geschiedenis te verwijzen. Steeds vaker immers worden betalingen zonder CASH geld afgehandeld.

Dat zegt Meng Tian, professor computerwetenschappen aan de Shanghai University, tegenover de Chinese krant Beijing Youth Daily, die over de materie een enquête heeft georganiseerd.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 4 maart 2017

Wat een verademing: Zwitserse centrale bank verdedigt CASH

CASH geld wordt door overheden en centrale banken meer en meer aanzien als een probleem. Het geeft ons de vrijheid om belastingen en negatieve interestvoeten op spaarrekeningen te vermijden en moet daarom bestreden worden. Gelukkig denkt niet iedereen zo…

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs