EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
26
kliks
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord cash.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord CASH

Geplaatst op: dinsdag 6 februari 2018

Dit is de ideale voorbereiding op een echte aandelencrash

Hoe overleef je woelige tijden op de beurs? Door meteen als een struisvogel je kop in het zand te steken? Door je hele portefeuille maar meteen te liquideren en in CASH te stoppen? Of door de markt te gaan ‘shorten’? Zoals je ziet, zijn er verschillende mogelijkheden. Het antwoord  op bovenstaande vragen is echter heel duidelijk: NEEN!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 31 december 2017

“Bitcoin is compleet onbruikbaar,” zegt de medestichter van Bitcoin.com

Samen met zijn populariteit neemt ook de kritiek op de cryptomunt bitcoin steeds meer toe. Sommige believers van het eerste uur lijken hun geloof in de cryptocurrency te zijn verloren. Dat geldt ook voor Emil Oldenburg. Dat is een medeoprichter van bitcoin.com, een van de grootste websites over de virtuele munt. Maar hij deed al zijn bitcoins van de hand om te investeren in de variant bitcoin CASH.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 28 november 2017

Bitcoin blijft maar stijgen: $10.000 komt in zicht

De prijs van één bitcoin gaat hoogst waarschijnlijk dit jaar nog het magische niveau van $10.000,- bereiken. Afgelopen weekend piekte de waarde van één BTC tot boven de $9.250,-. Ook andere cryptocurrencies zaten in de lift en boekte nieuwe recordniveaus. De koers van Ether steeg tot boven de $450,- en Litecoin steeg tot boven de $85 per stuk. De Hardforks van Bitcoin stegen ook in waard, maar niet tot nieuwe records: Bitcoin CASH is nu $1600 waard en Bitcoin Gold $340. Grafiek via CompareBitcoin.com.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 20 november 2017

Gemiddelde bitcoinbezitter zou bitcoin verkopen bij prijs van €165.000,-

De afgelopen weken was er weer van alles te doen rondom bitcoin. De Hardfork Segwit2x ging niet door (maar gaat nu misschien toch wél weer door), Bitcoin daalde in eerste instantie met maar liefst 30%, Bitcoin CASH steeg met 300%, de volumes op de bitcoinbeurzen stegen naar recordhoogtes. Gister zette bitcoin ook weer een nieuwe All Time High neer en bereikte de grens van $8.000,-. Tevens bleek uit onderzoek dat de gemiddelde bitcoin investeerder pas hun bitcoin verkopen bij een prijs van rond de €165.000,-

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 16 november 2017

Kwart pinautomaten verdwijnt - CASHloze samenleving

Ongeveer een kwart van de Nederlandse pinautomaten gaat verdwijnen. Dat hebben ABN AMRO, ING, Geldservice Nederland (GSN) en de Rabobank afgesproken.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs