EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord cash.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord CASH

Geplaatst op: maandag 7 oktober 2019

India: bankencrisis in wording?

De Reserve Bank of India (RBI) roept bankcliënten op tot kalmte ‘amid rising anxiety after the crisis at PMC.’ Biflatie.nl berichtte op 25 september 2019 reeds over paniek: ‘Alle vele duizenden klanten van de Indiase PNC Bank (137 vestigingen) zijn streng beperkt in hun toegang tot CASH.’ Toen hun tegoeden bevroren werden tot afhalingen van 1000 roepies (13€) per maand. De onrust lijkt zich nu te verspreiden, al dan niet zelfvoedend via sociale media.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 3 oktober 2019

Trump moet 'overwinning' op Europa niet CASHen

Trump zou er goed aan doen om zijn 'overwinning' in het Airbus-conflict met Europa even te parkeren. Dat conflict is niet alleen van een totaal andere orde dan wat tussen Trump en China speelt, in zijn pogingen om China in het gareel te krijgen zou Amerika mogelijk steun kunnen gebruiken van andere landen. In dat geval zou het verstandig zijn om de 'Airbus-overwinning' niet te CASHen.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 27 september 2019

Vermogende particulieren vluchten in CASH

Vermogende particulieren verwachten volgend jaar een recessie en houden daarom meer geld achter de hand. Dat schrijft de Zwitserse bank UBS in haar jaarlijkse rapport over het vermogen van de superrijken. De bank interviewde 360 family offices, vermogensbeheerders die het kapitaal van één of een klein aantal rijke families beheren.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: woensdag 25 september 2019

Paniek: woedende Indiërs kunnen niet meer bij hun eigen spaargeld

Wat als uw bank morgen de deuren sluit en u niet meer aan uw eigen geld kunt? Zou u dan niet opgelucht zijn ook nog een digitale portefeuille, een wallet te bezitten? Waar niemand aan kan behalve uzelf? Alle vele duizenden klanten van de Indische PNC Bank (137 vestigingen) zijn streng beperkt in hun toegang tot CASH. De Reserve Bank of India besloot op 24 september 2019 de coöperatieve bank voor zes maanden onder toezicht te plaatsen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 25 september 2019

Wat weten insiders, centrale bankiers en miljardairs dat u niet weet?

Insider verkoop van aandelen staat op een 20 jarig hoogtepunt. Centrale bankiers kochten in de eerste helft van 2019 meer goud dan ooit. De helft van ’s werelds miljardairs gaat voor CASH geld. Wat weten zij dat u (en wij) niet weten?

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs