EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord cash.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord CASH

Geplaatst op: maandag 30 april 2018

Bitcoin is gewoon zoals geld

Wat is geld? Wanneer we betalen met een bankkaart, onze portemonnee opentrekken in de supermarkt of kijken op onze bankrekening, is het duidelijk wat geld is. Maar wanneer het over Bitcoin gaat, is het allemaal minder duidelijk. Toch heeft Bitcoin enkele gemeenschappelijk eigenschappen met geld, en dan vooral CASH geld.

Bitcoin lijkt veel meer op CASH geld dan je zou verwachten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 26 april 2018

Tom Lee verkiest Bitcoin boven Bitcoin CASH

Er is de laatste tijd weer veel animo tussen de aanhangers van Bitcoin en de aanhangers van Bitcoin CASH. De upgrade voor Bitcoin CASH van 15 mei trekt veel aandacht en kapitaal aan naar de eerste hard fork van Bitcoin. Fundstrat analist Tom Lee ziet dat Bitcoin CASH momenteel veel te hard gestegen is terwijl Bitcoin bodemt. Hij verkiest dan ook Bitcoin boven Bitcoin CASH.

Zo zei Lee, die een koersdoel heeft van $25.000, op CNBC het volgende:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 24 april 2018

4 redenen waarom dit het jaar van Bitcoin CASH kan worden

Terwijl de cryptomarkt weer aantrekt, neemt niet Bitcoin maar vooral Bitcoin CASH een voortrekkersrol. Sinds het dieptepunt van 2018 staat Bitcoin CASH al 150% hoger en steeg de marktwaarde meer dan $16 miljard. 2018 kan dan ook wel eens het jaar van Bitcoin CASH worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 23 april 2018

De oorlog tegen CASH

CASH is king? Dan toch niet voor lang meer indien de ganse wereld de weg opgaat van China. Vanuit dat verre Oosten bereikt ons de boodschap dat ‘physical CASH may soon become obsolete‘.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 18 april 2018

7 redenen voor CASH geld

Veel beleggers maken de fout dat ze bijna altijd voor 100% beleggen. CASH wordt niet aanzien als een onderdeel van een beleggingsportefeuille. Nochtans is het een levensnoodzakelijk onderdeel van een goed gediversifieerde portefeuille die beleggers veel meer kan opbrengen dat 0% rente.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs