EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord cash.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord CASH

Geplaatst op: vrijdag 10 mei 2019

Grootste gelddrukker ter wereld: het wordt méér CASH in plaats van minder

‘After 201 years, German firm, Koenig & Bauer AG – the market leader for machines that print the world’s banknotes – is pushing into printing on Coke cans and beverage cartons.’ Tijdelijk toch. Want voor wie er nog aan twijfelt of er nu meer of minder CASH in omloop is? Biflatie berichtte tot nu toe wel vaker over de CASHloze maatschappij die in aantocht is. Of in ieder geval al flink in ontwikkeling. Maar wie de grafiek van de totale geldhoeveelheid bekijkt onderaan dit artikel gaat hier misschien wel anders over denken…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 8 mei 2019

IMF onderzoekt mogelijkheden negatieve rente

Het IMF onderzoekt de mogelijkheden voor centrale banken om de negatieve rente in een volgende crisis verder op te schroeven. En dat heeft ook gevolgen voor de manier waarop we omgaan met contant geld. De verwachting is namelijk dat spaarders in contant geld zullen vluchten als de rente op spaargeld negatief wordt. In een nieuw onderzoek beschrijft het IMF verschillende mogelijkheden om een vlucht naar CASH tegen te gaan.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: dinsdag 23 april 2019

Bitcoin: van shoppen op Amazon tot pizza’s bestellen

Een startup genaamd Moon laat toe om op Amazon.com te betalen met Bitcoin, Litecoin, Ether en Bitcoin CASH. Het kost je niets méér, in commissie, want dat regelt Moon met Mastercard en VISA. Moon is een browser extension, een uitbreiding van het besturingssysteem. Het komt eerstdaags ter beschikking voor Google Chrome. Moon werkt reeds in Opera en Brave. Amazon.com is de grootste webshop ter wereld. In eigendom van, niet toevallig, de rijkste man op aarde, de Amerikaan Jeff Bezos. De plannen zijn eveneens in wording voor Etsy, AliExpress, eBay, Target and Domino’s Pizza.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 1 april 2019

Wereldbank: Blockchain mogelijk positieve impact op de levens van miljoenen

Ripple, het bedrijf achter de gelijknamige cryptomunt (XRP) wordt geprezen op de blogpagina van de Wereldbank internetsite. Haar xRapid technologie maakt zogenaamde ‘remittances’ aanzienlijk veel sneller en goedkoper. Dat zijn overschijvingen van meest kleine bedragen die over grenzen heen verstuurd worden. Het gaat dan om werkrachten die in andere landen dan het eigen land arbeiden. Met die overschrijvingen ondersteunen ze dan hun familie. De kost daarvan ligt traditioneel relatief erg hoog. Sinds de komst van Ripple in 2018 in dit veld, betekent dit aanzienlijke besparingen voor gebruikers. De lovende woorden komen vanwege de Better Than CASH Alliance (BTCA).

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 18 maart 2019

VS: naar een oorlog met Venezuela?

Oorlog is, hoe vreselijk het ook is om vast te stellen, populair. In het bijzonder in de Verenigde Staten. Het leidt de burgers af van hun dagelijkse besognes en problemen. Het verenigt ze in een misplaatst soort nationalisme, en dat komt politiek Amerika prima uit. Het laat het militaire apparaat ook toe haar nieuwste dodelijke speeltjes uit te testen in het veld. TechCASHHouse is er in ieder geval rotsvast van overtuigd dat zo’n oorlog er zit aan te komen. Dit zal, volgens zijn zeggen, uiterst positief uitwerken op de koersen van goud en cryptomunten. In het bijzonder bitcoin zal hiervan profiteren. De een zijn dood…u kent het spreekwoord.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs