EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord euro.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord EURO

Geplaatst op: zondag 27 december 2020

'Handelsakkoord EU en VK gaat verder dan deal in Canadese stijl'

Het handelsakkoord dat het Verenigd Koninkrijk en de EUROpese Unie hebben bereikt, gaat verder dan de handelsovereenkomst die de EU heeft met Canada. Dat meldt de Britse omroep BBC, die zou beschikken over de volledige tekst van het akkoord, zaterdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 27 december 2020

Waarde bitcoin voor het eerst voorbij grens van 25.000 dollar

De digitale munteenheid bitcoin heeft de grens van 25.000 dollar (circa 20.3500 EURO) gepasseerd. De waarde van de cryptomunt is al een tijd aan het stijgen. Handelsplatform Bitstamp meldde zaterdagmiddag een recordniveau van meer dan 25.400 dollar.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 11 juni 2020

Brussel stevent af op recordschuld van 11,2 miljard EURO in 2025, en dat ligt niet (enkel) aan corona

Het Brussels Gewest stevent af op een recordschuld van 11,2 miljard EURO in 2025. Dat blijkt uit een studie van de universiteit van Namen waarover Bruzz bericht.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 10 juni 2020

ECB wil “bad bank” oprichten om banken te beschermen tegen enorme verliezen op kredieten

De EUROpese Centrale Bank (ECB) overweegt een zogenaamde “bad bank” op te richten om daarin leningen onder te brengen die mogelijk niet meer afgelost worden door de coronacrisis. Het zou kunnen gaan om mogelijk honderden miljarden EURO’s aan leningen. Dat meldt het persbureau Reuters op basis van twee ingewijden. De ECB weigert commentaar te geven op het bericht.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 10 juni 2020

CPB vreest nieuwe bankencrisis en EUROcrisis

Een kwart van het Nederlandse midden- en kleinbedrijf heeft onvoldoende buffers om een half jaar aan omzetverlies op te vangen. Daardoor dreigt er niet alleen een economische crisis, maar ook een bankencrisis te ontstaan. Door een sterke verwevenheid tussen banken en overheden kan dat zelfs leiden tot een EUROcrisis. Dat schrijft het Centraal Planbureau (CPB) in een nieuw rapport over de risico’s van het financiële systeem.

Lees verder op Geotrendlines.nl
" ... Everything is in a bubble ..." — Peter Schiff

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/usergp/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/c_allesover.php on line 34
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs