EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord euro.
Artikel 1 tot 5
Geplaatst op: vrijdag 20 april 2018

Deutsche Bank stort per ongeluk 28 miljard EURO

Deutsche Bank heeft vorige maand per ongeluk 28 miljard EURO overgemaakt naar de rekening van het beursbedrijf Deutsche Börse. Dat meldt persbureau Bloomberg.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 16 april 2018

De Achtste Dag: Documentaire over de financiële crisis

In 2008 brak de grootste crisis uit sinds de Grote Depressie van de jaren dertig. Hoe kijken de EUROpese regeringsleiders en centraal bankiers van toen terug op deze periode? In de nieuwe documentaire De Achtste Dag vertellen onder andere Wouter Bos, Nout Wellink, Jan-Peter Balkenende, Yves Leterme en Jean-Claude Trichet hoe ze deze periode beleefd hebben.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: vrijdag 13 april 2018

De bitcoin koers steeg donderdag 15% in 1.5 uur, short-squeeze of een nieuwe rally?

De bitcoin koers steeg donderdag 15% in 1.5 uur, short-squeeze of een nieuwe rally? Woensdag 12 april maakte de bitcoin koers een kortstondige rally mee. In een paar uur tijd ging de koers meer dan 15% omhoog, van 5550 EURO naar iets meer dan 6400 EURO. De koers lijkt zich sindsdien enigzins gestabiliseerd te hebben en schommelt nu rond de 6500 EURO. Koerswatchers zaten al een tijdje te wachten op een uitbraak en ze leken hiermee gelijk te krijgen. Een andere verklaring is dat deze prijsstijging te maken heeft met een zogenaamde short squeeze.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: vrijdag 13 april 2018

Uw loon in Bitcoin? In Japan is het mogelijk!

Jazeker! De Japanse GMO Internet Group biedt zijn werknemers de mogelijkheid hun loon in Bitcoin te ontvangen. Of in ieder geval een deel. Zij die hiervoor opteren krijgen er nog een bonus van 10 procent bovenop! Het minimum is 10.000 Yen en het maximum 100.000 Yen. Oftewel van 75 EURO tot 750 EURO. Het aanbod wordt geleidelijk uitgebreid tot alle 4000 werknemers. Letterlijk wat je noemt een ‘variabel loon’ dus…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 13 april 2018

'Medewerker beurs steelt 438 bitcoins van klanten'

De Indiase bitcoinbeurs Coinsecure is ruim 438 bitcoins van klanten verloren. De tegoeden zijn mogelijk gestolen door een medewerker. Dat stelt Coinsecure in een verklaring op zijn website.

De verdwenen bitcons zijn tegen de huidige koers ongeveer 3 miljoen EURO waard. Het bedrijf vergoedt de verliezen van klanten.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs