Nieuws / Artikelen met het woord

euro

19299 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 24 april 2017

Flinke winsten op beurzen na Franse uitslag

De Amsterdamse beurs is de handelsweek maandag met een flinke plus begonnen. Ook de andere graadmeters in EUROpa toonden stevige winsten, in reactie op de uitslag van de eerste ronde van de Franse presidentsverkiezingen.

Die presidentsverkiezing wordt gezien als goed nieuws voor de EUROzone.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 24 april 2017

‘Tien keer vroeg Trump aan Merkel hetzelfde’

“Tien keer vroeg Trump [ aan de Duitse kanselier Angela Merkel] of hij een handelsakkoord met Duitsland kon onderhandelen. Elke keer antwoordde ze: “ Je kan geen akkoord met Duitsland afsluiten, enkel met de EU.” Na de elfde keer leek de president de boodschap te hebben begrepen: “Oh, ok, dan sluiten we het akkoord met EUROpa.” Merkel informeerde haar kabinetsleden daarna dat Trump ‘ een totaal verkeerd begrip had van de fundamentele werkingsregels inzake de EU en handel.”

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 24 april 2017

Uitslag Franse verkiezingen stuwt EURO de hoogte in

De EURO is vanochtend (plaatselijke tijd) sterk gestegen tegenover de dollar en de yen in Azië, na de publicatie van de exitpolls na de eerste ronde van de presidentsverkiezing van zondag. De centrumkandidaat Emmanuel Macron en de extreemrechtse Marine Le Pen zullen het tegen elkaar opnemen in de tweede ronde op 7 mei.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 24 april 2017

Goudprijs omlaag na verkiezingsuitslag Frankrijk

De goudprijs opende maandagochtend ruim 2,5% lager, nadat bekend was geworden dat de Franse president Macron de meeste stemmen had gehaald in de eerste verkiezingsronde. Hij neemt het in de tweede ronde op 7 mei op tegen de tweede populairste kandidaat van de verkiezingen, Le Pen van het Front National. Emmanuel Macron wist bijna 24% van de stemmen voor zich te winnen, tegenover een kleine 22% voor de EUROsceptische Marine Le Pen.

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: maandag 24 april 2017

Fransen stemmen over toekomst van EUROpese Unie

Globalistische linkse kandidaat Macron, voormalige Rothschild bankier, maakt grootste kans om nieuwe president te worden – Macron verklaarde afgelopen week op de radio dat Fransen ‘permanent met terreur zullen moeten leven’Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$