EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
59
kliks
Bron: Biflatie.nl
44
kliks
34
kliks
22
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord euro.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord EURO

Geplaatst op: vrijdag 19 juli 2019

EURO is erg populair; ECB allerminst

20 jaar na zijn invoering geniet de EURO grote populariteit onder de burgers van de EUROzone. 75% onder hen zijn de munt gunstig gezind. 20% zijn tegen. Dat blijkt uit de laatste EURObarometer van de EUROpese Commissie, die dateert van 21 december vorig jaar. De crisisjaren hebben de populariteit van de ECB daarentegen niet vooruit geholpen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 18 juli 2019

De slachtoffers van inflatie

De Federal Reserve, Amerikaanse centrale bank, staat op het punt de intrestvoet te verlagen. We schrijven juli 2019. De beurskoersen zijn er gek op. Beleggers zijn er gek op. Verslaafd als ze zijn aan immer meer goedkoop geld. Dat haast vanzelf zijn weg naar de aandelenbeurzen vindt. Maar ook in EUROpa wordt inflatie voorgesteld als een positief iets. Ze is te laag, heet het dan. (Zo laag dat de reële intrestvoet in meer en meer landen negatief is.) Maar zijn er dan geen negatieve effekten van inflatie? Is er niemand die de prijs betaalt van ‘gratis’ geld? Toch wel, en het zijn altijd weer dezelfden…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 18 juli 2019

Brazilaanse en Spaanse fiscus leggen beslag op geld en eigendommen Neymar

De Braziliaanse voetbalvedette Neymar Jr. heeft een schuld van 35 miljoen EURO uitstaan bij de Spaanse belastingdienst. Dat meldt de Spaanse krant El Mundo. Hacienda, zoals de belastingdienst in Spanje heet, legt daarom bewarend beslag op een som van 26 miljoen EURO, die deel uitmaakt van een premie van 40 miljoen EURO, die FC Barcelona Neymar in 2017 beloofde. De speler kreeg die premie omdat hij dat jaar zijn contract bij de Catalaanse club verlengde tot 2021. Om dan enkele maanden later bij het Franse PSG te tekenen. 26 miljoen EURO van die premie zijn aan Neymar nog niet betaald.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 18 juli 2019

Instex betaalsysteem voor Iran in gebruik genomen

Het nieuwe INSTEX betaalsysteem dat EUROpese landen kunnen gebruiken voor handel met Iran is klaar voor gebruik. Dat heeft Federica Mogherini, de vertegenwoordiger voor Buitenlandse Zaken en Veiligheidsbeleid van de EUROpese Unie, begin deze week bekendgemaakt. Het betaalsysteem werd in januari al gelanceerd, maar kan nu ook daadwerkelijk door verschillende EUROpese landen worden gebruikt.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: donderdag 18 juli 2019

Kan Turkije nog in de Navo blijven?

De EUROpese Unie gaat politieke en economische sancties tegen Turkije uitvaardigen vanwege de gasboringen die dat land doet in wateren voor de kust van het Turkse deel van Cyprus. De hebben de ministers van Buitenlandse Zaken van de EU besloten. De Turkse president Recep Tayyip Erdogan is allerminst onder de indruk.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs