EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
71
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord euro.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord EURO

Geplaatst op: vrijdag 20 juli 2018

Al 21,5 miljard EURO aan bitcoins ‘verloren’

Wereldwijd verloren we al 21,5 miljard EURO in bitcoins. Dat schat marktonderzoeker Chainanalysis. In de meerderheid van de gevallen hebben de eigenaars de harde schijven met hun ‘wallet’ op nog in hun bezit, maar kunnen ze er niet meer aan.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 18 juli 2018

Grafiek: Gaat de EURO waarde verliezen ten opzichte van de dollar?

De EURO heeft tijdens de afgelopen maanden wat waarde moeten inleveren ten opzichte van de dollar. Toch noteert de EUROpese munt nog ruim boven het niveau dat begin 2017 werd bereikt. Destijds werd er zelfs gesproken over een eventuele pariteit tussen de EURO en de dollar. En die gedachte blijkt helemaal niet zo vreemd te zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 17 juli 2018

Importtarieven tussen EU en Japan omlaag door vrijhandelsakkoord

De EUROpese Unie en Japan tekenen dinsdag een vrijhandelsakkoord. Leiders van beide partijen bezegelen de vorig jaar gesloten deal in de Japanse hoofdstad Tokio. 

De importtarieven voor vrijwel de gehele onderlinge handel gaan omlaag. Het is de belangrijkste bilaterale handelsovereenkomst ooit voor de EU, aldus EUROpees Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker, die het akkoord tekent met de Japanse premier Shinzo Abe en EU-president Donald Tusk.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 16 juli 2018

Westerse elite doodsbang dat Trump en Putin pad naar vrede en samenwerking inslaan

Stel je voor, vrede en samenwerking met Rusland – dat moeten we niet hebben. Dat is ongeveer de strekking van de houding van verreweg de meeste politici en media in EUROpa en Amerika. Omdat het overgrote deel van de burgers argeloos in de flagrante media leugens over het ‘bewezen’ neerhalen van MH17 en de ‘annexatie’ van de Krim door Rusland is getrapt, staan ook zij heel sceptisch tegenover de topontmoeting tussen beide wereldleiders in Helsinki. Ook tijdens de recente NAVO top bleek wederom dat de gevestigde orde Trump en zijn onorthodoxe aanpak haat.

Lees verder op XanderNieuws
Geplaatst op: maandag 16 juli 2018

Woning afbetaald, kinderen het huis uit? Dit kan je nu doen met je geld

Eindelijk is het zover: uw woonlening is afbetaald. Vaak vliegen de kinderen dan ook net het nest uit. Als gevolg daarvan ziet u uw maandbudget gemakkelijk met 1.000 EURO of meer stijgen. Wilt u dat extra geld zo goed mogelijk besteden, dan vindt u hier enkele tips.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs