EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord euro.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord EURO

Geplaatst op: woensdag 23 oktober 2019

Poetin wil handel met Afrika komende vijf jaar verdubbelen

De Russische president Vladimir Poetin wil de handel van Rusland met Afrika de komende vijf jaar verdubbelen, van 20 miljard Amerikaanse dollar (18 miljard EURO) in 2018 naar zo’n 40 miljard (of 36 miljard EURO) in 2024. Dat zei hij woensdag op de eerste Russisch-Afrikaanse top in Sotsji.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 23 oktober 2019

China volgt het voorbeeld van de Fed en de ECB niet

De People’s Bank of China heeft gezegd dat ze niet het voorbeeld zullen volgen van de Amerikaanse en EUROpese centrale banken. Daarmee bedoelen ze dat ze niet zozeer aan de rentes zullen prutsen om de Chinese economie verder op weg te helpen. De Chinese centrale bank heeft andere uitdagingen die een ander monetair beleid nodig hebben dan de rest.

De Fed en de EUROpese Centrale Bank zijn massaal bezig met hun rentebeleid, meer bepaald het verlagen van de rentes om de economieën te ondersteunen. Ook in China zijn ze actief bezig met hun monetair beleid, maar daar zijn niet zozeer de rentes van cruciaal belang.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 23 oktober 2019

Belgische schuldenberg blijft in EUROpese top vijf

Met een schuldgraad van 100 procent van het bruto binnenlands product (bbp) in 2018 staat België op de vijfde plaats in de EUROpese schuldenrangschikking. Dat blijkt uit cijfers van het EUROpees bureau voor statistiek EUROstat. In 2017 bedroeg onze schuldgraad nog 101,8 procent.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 23 oktober 2019

Schreef Draghi het ECB-beleid op maat van Italië?

Italië torst een van de grootste staatsschulden ter wereld. 135% van zijn bruto binnenlands product. Maar dankzij het lagerentebeleid van de EUROpese Centrale Bank (ECB) zal het land zijn schuldenlast tegen 2022 met 18 miljard EURO verminderen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 23 oktober 2019

Geld lost niet alles op

Geld lost veel op, maar niet alles. Het heeft geen zin om geld te sproeien over landen met een problematische economie. Daarmee koop je tijd, maar je lost er niets mee op. Er zijn grote verschillen binnen EUROpa en daar zijn goede redenen voor. Italië heeft de afgelopen twintig, dertig jaar niet hervormd of gedereguleerd. En datzelfde geldt voor Spanje en Frankrijk. Die moeten het lef hebben om onplezierige maatregelen te nemen.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs