EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
36
kliks
Bron: Biflatie.nl
33
kliks
32
kliks
26
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord euro.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord EURO

Geplaatst op: dinsdag 16 juli 2019

Berlijn waarschuwt voor Facebookmunt Libra

De Duitse regering en de Bundesbank bekijken hoe ze kunnen vermijden dat de Libra, de toekomstige digitale munt van Facebook, een alternatief wordt voor de EURO. Dat schrijft de krant Bild. In België wacht de Nationale Bank voorlopig af, omdat het nog niet duidelijk is wat nu exact de plannen zijn van de internetreus.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 16 juli 2019

Brits pond naar laagste niveau sinds april 2017 vanwege Brexit-zorgen

Het Britse pond is dinsdag naar het laagste punt in 27 maanden gedaald ten opzichte van de Amerikaanse dollar. Het pond daalde naar 1,242 dollar (1,107 EURO), een daling van 0,75 procent.

Reden voor de daling van de Britse munteenheid zijn zorgen over een zogeheten 'no deal-Brexit'. De kans hierop lijkt in de afgelopen 24 uur te zijn toegenomen. De twee kandidaten om het stokje van Theresa May over te nemen als premier, Boris Johnson en Jeremy Hunt, zeiden maandagavond dat de zogeheten 'Irish backstop' "dood" was. Deze regeling uit het Brexit-akkoord moet voorkomen dat er weer een grens verschijnt tussen Ierland en Noord-Ierland.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 16 juli 2019

'WTO gaat groen licht geven voor Amerikaanse tarieven op EU-producten'

De EUROpese Unie verwacht dat de Wereldhandelsorganisatie (WTO) akkoord zal gaan met Amerikaanse handelstarieven tegen EUROpese producten. Dat schrijft persbureau Bloomberg.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 15 juli 2019

Richard Branson: Britse pond zal instorten bij 'no deal-Brexit'

Zakenman Richard Branson verwacht dat een Brits vertrek uit de EUROpese Unie ervoor zal zorgen dat het Britse pond flink zal dalen naar een waarde van 1 dollar. Nu kost een pond nog 1,25 dollar.

Branson is eigenaar van een reeks bedrijven waaronder een vliegmaatschappij, een financieel dienstverlener en een mediaconcern.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 12 juli 2019

EUROpese Commissie, ECB en IMF - de hotemetoten - blijven zich in stilzwijgen hullen

Drie grote economische instellingen hebben zich binnen een paar dagen uitgesproken over de EUROzone. De EUROpese Commissie, de EUROpese Centrale Bank en het Internationaal Monetair Fonds. Maar wie staat paraat voor wat? En waarom hoor je nooit wat over de consequenties van hun beleid, dat zich met name richt op de centrale bankiers en de financiële markten? BNR-macro-econoom Kees de Kort noemt dát het grootste risico. 'Buitengewoon opmerkelijk dat de hotemetoten daarover blijven zwijgen.'

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs