EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord euro.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord EURO

Geplaatst op: dinsdag 12 november 2019

China investeert miljoenen in Griekse haven

China gaat €600 miljoen investeren in de haven van Piraeus. Dat is de uitkomst van een staatsbezoek van de Chinese president Xi Jinping aan Griekenland. Het Chinese transportbedrijf COSCO Shipping wil de Griekse haven ontwikkelen tot belangrijk knooppunt voor handel tussen Azië en EUROpa. Ook stelt de EUROpese Investeringsbank een lening van €140 miljoen beschikbaar om de Griekse haven verder te ontwikkelen.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 11 november 2019

'Centraal bankiers willen andere opzet besluitvorming binnen ECB'

Vier centraal bankiers binnen de raad van bestuur van de EUROpese Centrale Bank (ECB) gaan voorstellen indienen om de besluitvorming binnen de bank te veranderen. Dit meldt Financial Times maandag op basis van anonieme bronnen.

Zo zouden er onder meer voorstellen worden gedaan om regelmatig stemmingen te houden over het monetaire beleid.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 november 2019

Recordvolume buitenlands kapitaal in Chinese bedrijven

De buitenlandse aanwezigheid in het kapitaal van Chinese beursgenoteerde ondernemingen is tot een absoluut recordniveau gestegen. Dat blijkt uit een rapport van de People’s Bank of China. De instelling berekende dat buitenlandse partijen eind september een belang ter waarde van 1.770 miljard yuan (229,1 miljard EURO) in Chinese beursgenoteerde ondernemingen hadden opgebouwd.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 8 november 2019

Bankiers krijgen tot acht jaar celstraf van Italiaanse rechter

Dertien voormalig werknemers van Deutsche Bank, Nomura Holdings en de Italiaanse bank Monte dei Paschi di Siena zijn door de Italiaanse rechter schuldig bevonden aan het verbloemen van 2 miljard EURO aan verliezen van de Toscaanse bank. Elf van hen kregen een celstraf tot acht jaar opgelegd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 november 2019

Trump moet 1,8 miljoen EURO betalen vanwege misbruik liefdadigheidsfonds

De Amerikaanse president Donald Trump moet 2 miljoen dollar (1,8 miljoen) EURO betalen vanwege het misbruiken van zijn liefdadigheidsorganisatie. Dat oordeelde een rechter in New York donderdag, meldt persbureau AP.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs