EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
59
kliks
Bron: Biflatie.nl
44
kliks
34
kliks
22
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord euro.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord EURO

Geplaatst op: maandag 1 juli 2019

Werkloosheid in EUROzone gedaald naar laagste niveau sinds 11 jaar

[...]

Volgens het EUROpees statistiekbureau EUROstat waren in het EUROgebied 12,3 miljoen mensen werkloos. Voor de gehele EUROpese Unie werd een werkloosheid gemeten van 6,3 procent, een lichte daling ten opzichte van april en het laagste niveau ooit gemeten. Dat komt neer op 15,7 miljoen werklozen. De werkloosheid is nog altijd het hoogst in Griekenland. De laagste werkloosheid in de EU werd gemeten in Tsjechië.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 1 juli 2019

Kabinet wil 500 EURO-biljet afschaffen in strijd tegen witwassen

In de strijd tegen witwassen wordt het verboden dat handelaren meer dan 3.000 EURO contant aannemen. Ook het biljet van 500 EURO moet verdwijnen en banken moeten "ongebruikelijke" klanten weren.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 28 juni 2019

Celstraffen voor grootschalige beleggingsfraude, oplichting en witwassen

De personen achter de beleggingsfondsen Hollandsche Wind en Noordenwind zijn vrijdag schuldig bevonden aan fraude, witwassen en het oplichten van investeerders voor in totaal 8,7 miljoen EURO. De Rechtbank Amsterdam legde vijf celstraffen op tussen de 18 en 48 maanden en een beroepsverbod van gemiddeld drie jaar.

Het Openbaar Ministerie had vier jaar tegen hen geeïst. Met de twee beleggingsfondsen Noordenwind en Hollandsche Wind werden bijna driehonderd investeerders opgelicht.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 26 juni 2019

Rusland dumpt de dollar voor goud

Geen enkel land in de wereld heeft de voorbije jaren meer goud opgekocht dan Rusland. Zelfs toen de goudprijzen door een dal gingen, bleef Rusland hardnekkig zijn reserves aanvullen. Nu de goudprijs zijn hoogste niveau in zes jaar tijd registreert, blijkt die tactiek echter vruchten af te werpen. Dat zegt Leonid Bershidsky, EUROpees columnist voor het persbureau Bloomberg.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 25 juni 2019

EUROpese toezichthouders en centrale banken kritisch op Facebook-munt

De kritiek van EUROpese toezichthouders en centrale banken op de aangekondigde cryptomunt van Facebook stapelt zich dinsdag op. Ze vragen om meer details over Libra, en benadrukken dat goedkeuring van de munt zonder die extra informatie niet voor de hand ligt.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs