EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord euro.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord EURO

Geplaatst op: woensdag 6 mei 2020

Zal uitspraak van Duits Constitutionele Hof de EURO doen wankelen?

De EURO en aanverwante ‘artikelen’ zoals de ECB, de EMU, de EUROgroep-ministers, en andere instituten die zich bezig met het monetaire beleid zijn vaak het delicate onderwerp in mijn columns. Hoe langer we gebruik maken van de EURO des te brozer is de munt geworden. Het gekissebis van zoveel lidstaten met zoveel verschillende meningen binnen de EU doet de waarde van de munteenheid geen goed.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 6 mei 2020

Russisch schip voor aanleg Nord Stream 2 gearriveerd

Het Russische schip dat het laatste stuk van de gaspijpleiding door de Oostzee moet aanleggen is op de plek van bestemming aangekomen. Drie maanden was de Akademik Cherskiy onderweg om vanuit de Stille Oceaan naar EUROpa te varen. Nu het schip op de plek van bestemming is kan Rusland beginnen aan de laatste 147 kilometer van de Nord Stream 2.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: woensdag 6 mei 2020

VS lenen recordbedrag van 3 biljoen dollar

De Amerikaanse schatkist zal in het lopende kwartaal een recordbedrag van drie biljoen dollar (2,7 biljoen EURO) lenen om de hogere uitgaven als gevolg van de coronacrisis te financieren. Dat heeft het Amerikaanse ministerie van Financiën maandag meegedeeld. Eén biljoen is maar liefst duizend miljard.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 6 mei 2020

EU: Nederlandse economie krimpt met bijna 7 procent, werkloosheid loopt op

De Nederlandse economie zal in 2020 door de coronacrisis met 6,8 procent krimpen, voorspelt de EUROpese Commissie woensdag in de lenteraming. Hiermee is de krimp iets minder zwaar vergeleken met andere EUROlanden: Brussel verwacht dat de economie van de EUROzone als geheel met 7,7 procent zal krimpen. In de raming wordt gesproken van "een recessie van historische omvang".

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 6 mei 2020

Wat is er aan de hand met goud? Madelon Praat erover

Het motto van deze videoboodschap van Madelon Vos luidt: hoe doe je je voordeel met deze crisis? Als je hier maar beter uitkomt! Dat zal vast niet makkelijk worden voor de meerderheid der burgers. Maar ook bedrijven en overheden lijden. En om van onzentwege de stemming nog wat meer te verzieken (sorry hoor): You ain’t seen nothing yet! No way dat het business as usual wordt. Dat we de draad gewoon maar hebben op te pikken van pre Corona tijden. Pré? We zitten er nog middenin hoor, als wereld! Nederland, EUROpa mag niet klagen.

Lees verder op Biflatie.nl
" ... Everything is in a bubble ..." — Peter Schiff

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/usergp/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/c_allesover.php on line 34
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs