EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord euro.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord EURO

Geplaatst op: maandag 7 oktober 2019

EUROzone lijdt ook onder de naderende Brexit

De Britten liggen nog steeds op koers om aan het einde van de maand zonder deal de EUROpese Unie te verlaten. En dat is niet alleen een doemscenario voor de Britten, maar ook voor de EUROpeanen. De EUROpese economie begint namelijk ook steeds meer te lijden onder de naderende Brexit.

Al maandenlang hangt de Brexit als een hoofdpijndossier boven de financiële markten. Boris Johnson wist het afgelopen weekend niet voor elkaar te krijgen om onderhandelingen met Brussel af te dwingen. De EUROpese hoofdonderhandelaar Michael Barnier liet weten dat er te weinig aanknopingspunten in het nieuwe Britse voorstel stonden om over te discussiëren. Inmiddels tikt de klok steeds verder door.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 4 oktober 2019

Macro doen betekent niet dat micro helpt

Wil je voorspellingen doen over de toekomstige economische groei binnen de EUROzone, dan kijk je naar de inkoopmensen. Die in de Industrie zijn vrij somber, dat belooft niet veel goeds. Maar kijk je naar de dienstverleners, die in de regel een stuk optimistischer zijn, dan zie je die óók terughoudender en voorzichtiger worden.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 4 oktober 2019

Noren betalen 613 miljoen voor winkel op Champs-Élysées

Het Noorse staatsfonds Norges Bank Investment Management betaalt 613 miljoen EURO voor de aankoop van een gebouw op de Franse Champs-Élysées. Omgerekend wordt 80.000 EURO per vierkante meter betaald. Het gaat om een absoluut record. De bank heeft al een akkoord met de Amerikaanse sportschoenenproducent Nike on het gebouw te verhuren.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 4 oktober 2019

Brexit deadline kan zomaar worden opgeschoven

Op 31 oktober verlaat het Verenigde Koninkrijk de EUROpese Unie, met of zonder deal met de EUROpese Unie. De deadline is nu al enkele keren uitgesteld geweest en dat zal deze keer mogelijks niet anders zijn. Volgens Britse wetgevers bestaat de kans dat ook deze keer de deadline met enkele maanden opgeschoven zal worden. Zo blijven we bezig natuurlijk.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 3 oktober 2019

BREAKING! Rusland rekent olie vanaf nu af in EURO’s

Het Russische staatsbedrijf Rosneft heeft een lading ruwe olie aangeboden die in EURO’s moet worden afgerekend. Op woensdag bracht het oliebedrijf 100.000 ton ruwe olie op de markt, waarbij de EURO genoemd wordt als primaire valuta om mee te betalen. De mogelijkheid om met EURO’s af te rekenen werd een paar weken geleden al aangeboden, maar is nu dus de standaard geworden.

Lees verder op Geotrendlines.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs