EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord euro.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord EURO

Geplaatst op: maandag 25 mei 2020

EUROpese banken zitten door coronacrisis met probleemleningen van miljarden

EUROpese banken komen door de coronacrisis in de problemen met een deel van hun leningen. Volgens een schatting van de EUROpese bankautoriteit EBA hebben de financiële instellingen opgeteld voor ruim 1 biljoen EURO aan 'probleemleningen' uitstaan, met schuldenaren die binnenkort niet meer in staat zullen zijn om af te lossen. Dat schrijft Het Financieele Dagblad (FD) maandag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 20 mei 2020

Opinie | Alleen helpen wie geholpen wil worden

De contouren van het EUROpese herstelplan van Frankrijk en Duitsland liggen er. Macro-econoom Kees de Kort hoopt dat het bij contouren blijft.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 18 mei 2020

Goudprijs stijgt naar hoogste niveau sinds 2012

De goudprijs is op het hoogste niveau sinds 2012 beland. De prijs per troy ounce (31,1 gram) lag toen rond 1.800 dollar (zo'n 1.661 EURO). Maandag is dat 1.764 dollar per troy ounce. De opmars van de goudprijs is een direct gevolg van de coronacrisis.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 17 mei 2020

Lex Hoogduin: “Landen moeten uit de EURO kunnen stappen”

Landen die in de problemen komen door een te hoge staatsschuld moeten de mogelijkheid hebben om uit de EURO te stappen. Dat zegt Lex Hoogduin, hoogleraar economie en oud-directeur van de Nederlandsche Bank. Hij pleit voor een systeem waarin landen weer een eigen munt kunnen invoeren, zonder uit de EUROpese Unie te stappen.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 mei 2020

Duitse economie kromp met 2,2 tijdens Q1

De verwachtingen voor het eerste kwartaal van dit jaar waren uiteraard laag gezien de pandemie de hele wereldeconomie op zijn knieën heeft gebracht. Dat geldt ook voor de EUROpese sterkhouder Duitsland. Tijdens Q1 gingen de Duitsers achteruit want de economie kromp met 2,2 procent. De quarantainemaatregelen hebben ervoor gezorgd dat bedrijven de deuren sloten en dat consumenten nauwelijks geld konden uitgeven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
" ... Everything is in a bubble ..." — Peter Schiff

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/usergp/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/c_allesover.php on line 34
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs