EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord euro.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord EURO

Geplaatst op: donderdag 28 mei 2020

“Renault schrapt 5.000 banen tegen 2024"

Economie De Franse autofabrikant Renault schrapt tegen 2024 minstens 5.000 banen, zo meldt de krant Le Figaro dinsdagavond. Het herstructureringsplan dat later deze week bekendgemaakt wordt, moet een besparing van twee miljard EURO opleveren. Fabriekssluitingen worden niet uitgesloten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 28 mei 2020

Slechte leningen EUROpese banken verdubbelden tot meer dan €1.000 miljard

Het aantal slechte leningen op de balans van EUROpese banken zal door de coronacrisis meer dan verdubbelen. Dat schrijft de EUROpese Bankautoriteit (EBA) in een nieuw rapport over de impact van het coronavirus. Veel meer huishoudens en bedrijven zullen door de crisis in moeilijkheden komen, waardoor het aantal wanbetalingen zal toenemen. Met name in de zuidelijke landen neemt het aantal slechte leningen schrikbarend toe.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: donderdag 28 mei 2020

EUROpees steunpakket: aanzet tot scheuring in de EU

Intussen staan de dagbladen en onlinemedia er vol van. De opgelopen spanningen binnen de EU zijn voer voor de EUROpa correspondenten en de financieel analisten die graag hun opinie geven over de historische ontwikkelingen binnen een verdeeld EUROpa. Het ene na het andere voorstel wordt gelanceerd om te proberen alle 27-EU-lidstaten op één lijn te krijgen. De sterkste economieën, Duitsland en Frankrijk, hebben een gemeenschappelijk herstelplan van 500 miljard ingediend.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 mei 2020

Nord Stream 2 krijgt geen uitzonderingspositie van Duitse netbeheerder

De Nord Stream 2 pijpleiding krijgt geen uitzondering op de EUROpese richtlijnen voor de energiemarkt. Dat heeft de Duitse netbeheerder onlangs besloten. Dit betekent dat er ook voor deze nieuwe pijpleiding een strikte scheiding moet komen tussen eigenaar en exploitant. Het is een tegenvaller voor Gazprom en de vijf EUROpese energiebedrijven achter dit project. Door dit besluit zal het langer duren voordat men de pijpleiding kan exploiteren.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 mei 2020

Verkoop bedrijfswagens in EUROpa meer dan gehalveerd door coronacrisis

De verkoop van nieuwe bedrijfsauto’s in EUROpa is in april meer dan gehalveerd ten opzichte van een jaar eerder als gevolg van de coronacrisis. Volgens de EUROpese brancheorganisatie voor de auto-industrie ACEA werden er vooral in Spanje, Italië en Frankrijk nauwelijks vrachtwagens of bestelbusjes verkocht.

Lees verder op HLN.be
" ... Everything is in a bubble ..." — Peter Schiff

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/usergp/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/c_allesover.php on line 34
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs