EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
56
kliks
Bron: Biflatie.nl
39
kliks
34
kliks
23
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord euro.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord EURO

Geplaatst op: donderdag 4 juli 2019

“Omslag naar klimaatneutralere economie levert 1,2 miljoen jobs op tegen 2030”

De omslag naar een klimaatneutralere economie levert de EUROpese Unie naar schatting meer dan een miljoen jobs op tegen 2030. Dat staat in een nieuw rapport van de EUROpese Commissie. Tegen 2050 zouden dat er twee miljoen moeten zijn. De jobcreatie kan het jobverlies in sectoren die met fossiele brandstoffen werken meer dan compenseren, voorspelt de Commissie. Maar dan moeten de lidstaten wel nu al inspanningen leveren om ervoor te zorgen dat werknemers volop worden bijgeschoold.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 4 juli 2019

Spaarrecords sneuvelen ondanks lage rente: wat zijn de alternatieven?

De Belg stalt een recordbedrag op zijn spaarrekening. Het spaartotaal van onze landgenoten steeg tussen begin mei 2018 en eind april 2019 van 260,9 miljard EURO naar 274,9 miljard EURO. Hoewel de opbrengst in veel gevallen bijna nihil is, blijven de klassieke spaarrekeningen een grote aantrekkingskracht uitoefenen. Maar wat zijn de alternatieven?

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 3 juli 2019

Washington dreigt met invoerheffingen op nog eens 89 EUROpese producten

De Verenigde Staten dreigen ermee de invoer van 89 EUROpese producten extra te gaan belasten. Het zou gaan om invoerheffingen op goederen voor een totale waarde van 4 miljard dollar, waaronder o.a. Schotse whisky, Italiaanse pasta en kaas. Of het zo ver komt hangt af van een geschil dat beide blokken momenteel voor de rechtbanken van de Wereldhandelsorganisatie (WHO) uitvechten. Dat geschil betreft de vermeende oversubsidiëring van de EUROpese luchtvaartindustrie, die de VS zou benadelen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 3 juli 2019

Lagarde is nog niet besmet met het cb-virus

Prima, vindt Kees de Kort de voordracht van IMF-topvrouw Christine Lagarde als voorzitter van de EUROpese Centrale Bank. Lagarde heeft volgens hem het 'ontzaglijk' grote voordeel dat ze nooit centrale bankier is geweest.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 2 juli 2019

Trump: 'We zouden Draghi moeten hebben in plaats van onze Fed-persoon'

De Amerikaanse president Donald Trump had liever ECB-voorzitter Mario Draghi gezien als het hoofd van de Amerikaanse centrale bank, de Federal Reserve, dan de huidige voorzitter van de Fed. Dat zegt Trump woensdag in gesprek met Fox Business.

De uitspraak van Trump haalde vorige week nog uit naar Draghi, omdat hij het met zijn beleid moeilijker zou maken voor Amerikaanse bedrijven om te concurreren in de EUROzone.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs