EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord euro.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord EURO

Geplaatst op: donderdag 10 oktober 2019

EUROpese Unie schrapt Zwitserland definitief als belastingparadijs

Zwitserland is definitief belastingparadijs af. De EUROpese ministers van Financiën hebben het land vandaag geschrapt van hun lijst met staten die te weinig of niets doen tegen belastingontduiking en -ontwijking.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 9 oktober 2019

Brit wint grote pot van EUROmillions: 190 miljoen EURO

Een Brit heeft vanavond de grote pot van EUROmillions gewonnen. Hij of zij is maar liefst 190 miljoen EURO rijker, dankzij de winnende combinatie 7-10-15-44-49 en de sterren 3-12. Het waanzinnige bedrag van 190 miljoen EURO zou vanavond sowieso uitgedeeld worden, ook al was er niemand die de 5 juiste cijfers en 2 sterren had ingevuld. Vrijdag vindt de volgende EUROmillions-trekking plaats, met een pot van 17 miljoen EURO.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 9 oktober 2019

WEF: Nederland meest concurrerende economie van EUROpa

Nederland heeft Zwitserland en Duitsland voorbijgestreefd als de meest concurrerende economie van EUROpa, volgens een vergelijking van het World Economic Forum (WEF). Wereldwijd zijn alleen Singapore, de Verenigde Staten en Hongkong concurrerender.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 8 oktober 2019

Een hapje van deze exclusieve hamburger kost je bijna 1.500 EURO

Een hotel in de VS heeft een hamburger gelanceerd voor een absurde prijs. De ‘Black Gold Burger’ is te koop voor bijna 1.500 EURO. Daarvoor krijg je een broodje versierd met goud, dat rijkelijk belegd is met de meest exclusieve ingrediënten. Smakelijk.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 8 oktober 2019

Ierland maakt 1,2 miljard vrij om Brexit-klap op te vangen

De Ierse regering maakt extra geld vrij ter voorbereiding op de Brexit. In het budget van 2020 wordt 1,2 miljard EURO vrijgemaakt om de klap van Brexit op te vangen. Mochten de Britten deze maand zonder deal uit de EUROpese Unie crashen, dan is het land bereid extra bij te lenen om bedrijven boven water te houden.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs