EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
59
kliks
Bron: Biflatie.nl
44
kliks
34
kliks
22
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord euro.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord EURO

Geplaatst op: woensdag 17 juli 2019

Bill Gates niet langer tweede rijkste man ter wereld, ingehaald door Fransman Bernard Arnault

De Amerikaan miljardair Bill Gates is niet langer de tweede rijkste man ter wereld. Op de miljardairsindex van het financiële persbureau Bloomberg werd Gates gisteren voor het eerst sinds de index zeven jaar geleden werd opgericht, ingehaald door de Fransman Bernard Arnault. Jeff Bezos van Amazon blijft met zijn nettowaarde van 125 miljard dollar (111,5 miljard EURO) onverslagen bovenaan de lijst staan.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 17 juli 2019

Staat er een limiet op het aantal muntstukken dat een handelaar verplicht is als betaling te aanvaarden?

Een handelaar is verplicht tot 50 afzonderlijke muntstukken te aanvaarden voor één enkele betaling. De regel is geldig in België, net als in alle 27 andere landen van de EUROpese Unie.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 16 juli 2019

IMF-voorzitter staat achter stimulerend beleid centrale banken

Het Internationale Monetaire Fonds (IMF) staat achter nieuw stimulerend beleid van centrale banken. Althans dat zei David Lipton. Hij is de huidige voorzitter van het IMF in afwezigheid van Christine Lagarde. Volgens Lipton is soepeler monetair beleid gerechtvaardigd om de wereldwijde economische groei vast te houden.

In het huidige jaar hebben centrale banken zelf ook al aangegeven dat er mogelijk nieuwe stimulerende maatregelen komen. Zo verwachten de markten dat de Amerikaanse centrale bank deze maand nog de rente zal verlagen. Ook staat de EUROpese centrale bank klaar staat met nieuwe maatregelen als dat nodig is. Lipton steunt dit en voegde toe:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 16 juli 2019

Is de EUR/USD dicht bij een nieuwe lange termijn bodem?

De EUR/USD is bezig aan een bewogen beursjaar. Tijdens het afgelopen jaar moest de EURO ten opzichte van de dollar veel waarde inleveren en de EUROstieren lijken daar dit jaar verandering in te willen brengen. Enkele weken geleden leek er sprake te zijn van een opwaartse uitbraak, maar die prijsstijging werd tijdens de afgelopen week alweer ongedaan gemaakt.

Donald Trump beticht de EUROpeanen er al maanden van dat ze er alles aan doen om de EURO zo laag mogelijk te houden. Volgens Trump probeert de EUROpese centrale bank op die manier de economie te stimuleren. Een lagere munt levert namelijk een concurrentievoordeel op als het gaat om de export. Daarentegen is een lagere munt juist slecht nieuws voor de import. De import wordt immers duurder. Wat dat betreft is het dus nog maar de vraag of een lagere munt goed nieuws betekent voor de EUROpese economie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 16 juli 2019

Berlijn waarschuwt voor Facebookmunt Libra

De Duitse regering en de Bundesbank bekijken hoe ze kunnen vermijden dat de Libra, de toekomstige digitale munt van Facebook, een alternatief wordt voor de EURO. Dat schrijft de krant Bild. In België wacht de Nationale Bank voorlopig af, omdat het nog niet duidelijk is wat nu exact de plannen zijn van de internetreus.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs