EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord euro.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord EURO

Geplaatst op: woensdag 23 oktober 2019

Wordt de Brexit voor de derde keer uitgesteld?

Het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de EUROpese Unie staat gepland op 31 oktober, maar lijkt door de stemmingen van dinsdag in het Britse parlement zo goed als uitgesloten. Wat kunnen we nu verwachten van het eerder door premier Boris Johnson ingediende verzoek tot uitstel van de Brexit?

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 21 oktober 2019

Importheffingen VS gaan in, EUROpa dreigt met tegenmaatregelen

Als reactie op het verhoogde importtarief dat de Verenigde Staten vanaf vrijdag op vijftig EUROpese producten gaat EUROpa "mettertijd" extra heffingen opleggen aan Amerikaanse producten. Dat zegt EUROcommissaris Caecilia Malmström.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 21 oktober 2019

VS legt extra heffingen op. EU: “Geen andere keuze dan tegenmaatregelen te treffen”

De 7,5 miljard dollar aan extra douaneheffingen die de Verenigde Staten vanaf vandaag opleggen op EUROpese producten, “geven ons geen andere keuze dan tegenmaatregelen te treffen”. Dat zegt EUROpees Commissaris voor Handel Cecilia Malmström.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 21 oktober 2019

Het depositofonds staat garant voor 100.000 EURO spaargeld per rekening: wat als het toch fout loopt?

Wie meer dan 100.000 EURO op z’n spaarboekje heeft, moet daar rente op betalen. Dat stelde voorzitter van de EUROpese bankenfederatie begin deze maand voor. Maar er zijn nog meer zaken om in het achterhoofd te houden als u 100.000 EURO of meer op de bank hebt. Hoe houdt u uw spaargeld veilig?

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 21 oktober 2019

China wil 2,4 miljard dollar aan sancties vanwege windmolentarieven VS

China wil dat er 2,4 miljard dollar (ruim 2,1 miljard EURO) aan sancties wordt ingesteld voor de handelstarieven die de Verenigde Staten al sinds het presidentschap van Barack Obama berekenen over onder meer zonnepanelen en windmolens. De Wereldhandelsorganisatie (WTO) oordeelde eerder al dat deze tarieven onterecht zijn.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs