EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord euro.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord EURO

Geplaatst op: woensdag 10 juni 2020

België: Bijna tien miljard EURO in totaal: het prijskaartje van elke steunmaatregel doorgelicht

Bijna 10 miljard EURO: dat is het kostenplaatje van de maatregelen die de federale regering genomen heeft sinds het begin van de coronacrisis. Om erger te voorkomen, klinkt het in koor. Maar hoe is dat bedrag verdeeld? En welke maatregel is de grootste slokop? We lijsten het gros van de facturen voor u op.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 9 juni 2020

Doet de ECB er nog eens 500 miljard EURO bovenop?

Men verwacht dat de EUROpese Centrale Bank zijn opkoopprogramma zal gaan uitbreiden met nog eens 500 miljard EURO. Er wordt gevreesd dat de economische krimp en de dalende inflatie erger zijn dan eerst werd voorspeld. In maart kondigde de ECB aan om voor 750 miljard EURO aan obligaties op te kopen. Dat bedrag zou nu dus kunnen oplopen naar 1.500 miljard EURO.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 9 juni 2020

Duitse export in april met meer dan 30 procent afgenomen

De waarde van de uitvoer van goederen daalde ten opzichte van dezelfde maand een jaar eerder met 31,1 procent, tot 75,7 miljard EURO. Dat meldt het Duitse bureau voor de statistiek.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 9 juni 2020

België: “Begotingstekort loopt mogelijk op tot 50 miljard EURO

Geld Door de coronacrisis zal het begrotingstekort voor ons land dit jaar mogelijk oplopen tot 50 miljard EURO. Dat heeft minister van Begroting David Clarinval (MR) gezegd in de Kamercommissie Financiën en Begroting. Het monitoringcomité, de groep topambtenaren die de inkomsten en uitgaven van de staat opvolgt, komt tegen midden juli met een nieuw rapport.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 9 juni 2020

Opinie | Andersom dansen we de polonaise

De wereldhandel is meer dan alleen containertransport. Maar de verwachte krimp van 20 procent voor het containertransport is een teken aan de wand, zegt macro-econoom Kees de Kort. 'Het herstelverhaal in China is heel moeizaam en in EUROpa en in de VS staan er hele dikke minnen. Een dikke min voor datgene wat er vervoerd moet worden is een indicatie voor de problemen waar we in zitten.

Lees verder op BNR.nl
" ... Everything is in a bubble ..." — Peter Schiff

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/usergp/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/c_allesover.php on line 34
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs