Nieuws / Artikelen met het woord

mijnen

575 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 26 september 2017

World Gold Council: Peak gold is al bereikt

Volgens de topman van de World Gold Council heeft de goudmijnsector wereldwijd al bijna het punt bereikt waarop de jaarlijkse productie van goud niet meer zal toenemen, het zogeheten ‘peak gold’ moment. In een interview met Bloomberg zei WGC-topman Randall Oliphant dat er steeds minder nieuwe grote ontdekkingen gedaan om de dalende productie van bestaande goudMIJNEN te vervangen. 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 30 augustus 2017

China gaat tegen 2020 6000 MIJNEN sluiten!

Het is de Chinezen menens met hun klimaatdoelstellingen: tegen 2020 wil het land maar liefst 6000 MIJNEN sluiten. Ambitieuze groene sprong voorwaarts of zit er meer achter?

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: maandag 14 augustus 2017

Scaramucci: Mensen in het Witte Huis willen Trump weg hebben

Er is een groep invloedrijke mensen in Washington die president Trump uit het Witte Huis willen verwijderen. Dat zei Anthony Scaramucci, voormalig communicatieadviseur van het Witte Huis, onlangs in een interview met de BBC. Volgens Scaramucci zijn er elementen binnen Washington, maar ook in het Witte Huis, die niet in het belang van Trump handelen. Deze mensen lekken informatie en proberen de agenda van Trump te onderMIJNEN. Daarover zei hij het volgende bij de BBC.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: zaterdag 5 augustus 2017

Nieuwe website beschermt u tegen Russische propaganda

De Alliance for Securiting Democracy heeft een nieuwe website gelanceerd die de gewone Amerikaan moet helpen om ‘Russische propaganda’ te herkennen. Ook kunnen gebruikers via deze website melding doen van nieuwsberichten en twitter accounts die “de Amerikaanse en Europese democratieën onderMIJNEN”.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 26 juli 2017

Deze goudmijn moet $190 miljard aan belastingen betalen!

Goudmijnaandelen kunnen een heel lucratieve belegging zijn. Als de goudprijs stijgt, stijgen goudmijnaandelen nog sneller. Maar met investeringen in individuele goudMIJNEN is het oppassen geblazen. Dat werd gisteren nogmaals duidelijk.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$