EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord mijnen.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord MIJNEN

Geplaatst op: donderdag 4 januari 2018

Macron wil nieuwe wetgeving om nepnieuws te bestrijden

De Franse president Emmanuel Macron wil dat er nieuwe wetgeving komt om zogeheten nepnieuws beter aan te kunnen pakken. In zijn nieuwjaarstoespraak in het Elysée in Parijs merkte hij op dat de verspreiding van valse nieuwsberichten de democratie kunnen onderMIJNEN, vooral in verkiezingstijd. Om dat te voorkomen wil de Franse president dit jaar nieuwe wetgeving introduceren, waaronder strengere regels voor sociale media die gesponsorde artikelen plaatsen.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 20 december 2017

Exploderende bitcoinkoers goed nieuws voor Noord-Korea

De explosie van de bitcoinkoers is welkom nieuws voor Noord-Korea. De schurkenstaat heeft de voorbije maanden volop ingezet op het MIJNEN van bitcoins. Ook is losgeld in bitcoins opgevraagd en heeft het bitcoins bij handelsplatformen gestolen.

Tijdens de voorbije zomer had Noord-Korea het op vier bitcoinplatformen in Zuid-Korea gemunt, waarbij het frauduleuze emails verzond naar werknemers in de hoop zich zo toegang tot het platform te verschaffen. Hoe groot de schade is, blijft onduidelijk, maar vast staat dat er bitcoins werden ontvreemd.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 15 november 2017

Rusland en China gaan samenwerken in goudmijnsector

De goudmijnsector gaat naar alle waarschijnlijkheid een nieuwe geldinjectie krijgen dankzij Rusland en China. Er wordt achter de schermen gewerkt aan een gezamenlijk mijnbouwfonds tussen het Russische Far East Development Fund en de China National Gold Group. De bedoeling is om nieuwe MIJNEN op te starten in Rusland, voornamelijk om goud te winnen maar eveneens anderen edelmetalen zoals zilver, platina en koper.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 13 november 2017

Rajoy moet stoppen met Poetin te imiteren

De Spaanse premier Mariano Rajoy mag zich niet spiegelen aan de politiek van de Russische president Vladimir Poetin. Hij moet het concept van een verenigd Spanje verdedigen zonder tot arrestaties over te gaan.

Dat staat in een opiniebijdrage van de redactie van de Britse krant The Times. Opgemerkt wordt dat de Spaanse regering sterke argumenten moet opbouwen om de crisis in Catalonië te ontMIJNEN, maar zichzelf in de voet schiet.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 30 oktober 2017

Kroatie wil binnen acht jaar euro invoeren

De regering van Kroatië wil binnen zeven tot acht jaar de euro invoeren, zo verklaarde premier Andrej Plenković tijdens een economische conferentie over de invoering van de Europese munteenheid. De premier noemde geen specifiek jaartal, maar sprak wel zijn voornemen uit om binnen twee regeringsterMIJNEN aan de muntunie deel te nemen.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs