EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord mijnen.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord MIJNEN

Geplaatst op: maandag 27 januari 2020

Iran: intelligenter verweer tegen VS met crypto in plaats van wapens

De Iraanse overheid heeft meer dan 1000 licencies uitgegeven om cryptomunten te MIJNEN in het land. Stond de regering eerst nog wantrouwend tegenover de digitale wereld, is ze nu helemaal pro geworden. Er waren strubbelingen omdat de industrie teveel stroom verbruikte tegen een te lage prijs. Kunnen we ons voorstellen wanneer je sinds jaren als land onder Amerikaanse restricties en sancties zit. Maar dat lijkt nu opgelost want het groene sein (groen, de kleur van de Islam, btw) is gegeven. Het moet plots doorgedrongen zijn dat je de VS niet kan counteren met wapens (het machtigste leger ter wereld, zij het dan op de pof aangeschaft). Maar misschien wel door hun munt te ondergraven, de dollar.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 31 oktober 2019

Zorgt het klimaat onder Lagarde voor een eerste clash binnen de ECB?

Op 1 november wordt de Française Christine Lagarde de nieuwe voorzitter van de Europese Centrale Bank. Ze volgt de Italiaan Mario Draghi op, die er 2 ambtsterMIJNEN van 4 jaar op heeft zitten.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 2 oktober 2019

Poetin: “Sancties onderMIJNEN vertrouwen in de dollar”

Het beleid van de Verenigde Staten dwingt landen om alternatieven te zoeken voor de dollar. Dat zei de Russische president Poetin woensdag tijdens de Russian Energy Week, een jaarlijkse bijeenkomst voor belangrijke spelers in de energiesector. De Verenigde Staten maken volgens hem een grote fout door sancties op te leggen aan het gebruik van dollars in het handelsverkeer. Hij zei daar het volgende over.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 26 augustus 2019

Definitief bewijs dat bitcoin stierenmarkt nog pas begonnen is

Dat levert crypto researcher PlanB door te focussen op de moeilijkheidsgraad van het MIJNEN. Een schitterend stukje werk dat iedereen die cryptomunten aanhoudt mag geruststellen. Vergeet de dagelijkse en wekelijkse ups en downs van de cryptomarkt en kijk naar de grafiek. Waar zitten we met bitcoin (en heel wat altcoins zullen vroeg of laat volgen)? De bullmarket voor BTC is nauwelijks begonnen…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 12 augustus 2019

China heeft een eigen cryptomunt: Digitale Renminbi is een feit

Bij monde van the People’s Bank of China (PBOC) Payment and Settlement division Deputy Chief, Mu Changchun, is de Digitale Renminbi klaar om gelanceerd te worden. Weten we meteen de reden waarom het land zo vijandig stond tegen bitcoin, cryptomunten in het algemeen en het MIJNEN ervan. China wil het (digitale) rijk voor zich! Zijn ze slim of zijn ze slim? En gelijk hebben ze. Het is tevens een enorme boon voor heel de cyrpto/blockchain wereld. Erkenning…en impact?! 1,4 Miljard mensen? Meer dan 18 procent van de wereldbevolking dat voor crypto gaat…

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs