EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord mijnen.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord MIJNEN

Geplaatst op: dinsdag 9 juli 2019

Bitcoin hash rate op historische hoogte/Uitbraak komt eraan

Nooit in haar tienjarige bestaan is de hash rate voor bitcoin (BTC) zo hoog geweest als in juli 2019. De hash rate is de snelheid waarmee gemijnd wordt. Het betekent dat in tegenstelling tot de tweede helft van 2018, MIJNEN opnieuw profijtelijk is. ‘74.5 Million tera hashes per second — up 109% year-over-year,’ om precies te zijn. Het zal vast ook met positieve verwachtingen te maken hebben. Plus het feit dat de tijd kort tot de volgende halving van bitcoin. De beloning voor het MIJNEN (en dus bevestigen van elk blok van de bitcoin blockchain) zal namelijk slechts de helft bedragen van nu.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 17 mei 2019

Amerikaans congreslid wil virtuele munten verbieden

Het Amerikaanse congreslid Brad Sherman wil een wetsvoorstel indienen om virtuele munten als Bitcoin in de Verenigde Staten te verbieden. Volgens hem onderMIJNEN virtuele munten de rechtsstaat en de machtspositie van de Amerikaanse dollar als wereldhandelsmunt. Ook zouden ze vooral gebruikt worden voor zaken als witwassen, drugshandel en belastingontwijking.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: woensdag 10 april 2019

China bant mogelijk cryptoMIJNEN: positief of negatief?

China’s National Development and Reform Commission (NDRC), een economisch adviesbureau voor de Staat, labelt het MIJNEN van cryptomunten als ‘ongewenst’. Het is nog maar een advies in voorlopige vorm (draft). Tot 7 mei 2019 kunnen er nog veranderingen, aanpassingen gebeuren. Maar wat zou dit betekenen voor het cryptoMIJNEN? Zo’n 71 procent van alle business vindt in China plaats vanwege de lage energiekost. De invloed op de koersen van cryptomunten kan héél positief zijn…of net héél negatief.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 2 maart 2019

Miljardair Sam Zell koopt voor het eerst goud

Miljardair Sam Zell heeft voor het eerst in zijn leven goud gekocht. Dit liet de vastgoedmagnaat weten in een interview met Bloomberg. Sam Zell stelt dat hij zijn geld zowel in goudMIJNEN als fysiek goud heeft gestoken.

[...]

Lees verder op GoudVerzekerd
Geplaatst op: dinsdag 29 januari 2019

Rusland en China veroordelen Amerikaanse sancties tegen Venezuela

Rusland en China hebben sterke kritiek op de sancties die de Verenigde Staten maandag tegen Venezuela hebben ingesteld.

De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov vindt dat de sancties het vertrouwen in het internationale financiële systeem onderMIJNEN.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs