EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord mijnen.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord MIJNEN

Geplaatst op: maandag 17 september 2018

Dit Chinees technologiebedrijf moeit zich met handelsoorlog

De handelsoorlog tussen de Verenigde Staten van Amerika en China is nu al enkele maanden bezig. Beide landen zijn ondertussen wel aan het overwegen wat ze kunnen doen om de situatie te ‘ontMIJNEN’ en stilaan tot een akkoord te komen. De CEO van het Chinese computerbedrijf Lenovo roept Trump en Xi Jinping op om zo snel mogelijk tot een akkoord te komen.

Yuanqing Yang, de CEO van de Chinese maker van computerhardware en consumentenelektronica Lenovo, was afgelopen zaterdag aanwezig in New York City en riep president Trump en Xi Jinping op om zo snel mogelijk een einde te maken aan de handelsoorlog die momenteel woedt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 20 augustus 2018

Topman populair technologiebedrijf: ‘De crypto hype is voorbij”

Volgens een topman van producent van elektronische chips Nvidia is de crypto hype voorbij. Dat zegt de CFO bij de bekendmaking van de resultaten over het 2e kwartaal. De omzet die Nvidia genereerde uit crypto dook in het 2e kwartaal fors naar beneden en het bedrijf verwacht geen toegevoegde waarde meer voor de rest van het jaar.

De omzet van Nvidia steeg in het 2e kwartaal met 40% tot $3,1 miljard. Deze stijging kwam voornamelijk uit de gaming wereld. Maar de grafische kaarten van Nvidia worden de laatste kwartalen niet alleen gebruikt in de gamingwereld, ook voor het MIJNEN van cryptomunten. Al lijkt daar nu stilaan een einde aan te komen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 13 augustus 2018

Erdogan: We kunnen andere bondgenoten zoeken

De eenzijdige acties van de Verenigde Staten tegen Turkije onderMIJNEN de Amerikaanse belangen en dwingen Turkije om andere bondgenoten te zoeken. Dat schrijft de Turkse president Erdogan in een ingezonden stuk voor de New York Times. Volgens hem heeft de regering in Washington de laatste jaren herhaaldelijk acties uitgevoerd die lijnrecht tegen de belangen van Turkije ingaan, waardoor het bondgenootschap tussen beide landen steeds meer onder druk staat.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 7 augustus 2018

MIJNEN van Bitcoin vormt bedreiging voor klimaatakkoord van Parijs

Steeds meer landen hebben groene energie hoog bovenaan hun agenda staan. Het klimaatakkoord van Parijs verplicht landen om hun klimaatdoelstellingen te behalen. Bitcoin wordt ook populairder over heel de wereld. Maar Bitcoin dreigt echter roet in het eten te gooien. Het MIJNEN van Bitcoins is bijzonder energie-intensief en kan zelfs het akkoord van Parijs op de helling zetten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 9 juli 2018

Tom Lee blijft overtuigd: ‘Bitcoinprijs van $25.000 in 2018 blijft mogelijk’

Tom Lee van Fundstrat voorspelde begin dit jaar dat de prijs van Bitcoin in 2018 kan stijgen naar $25.000. Hij voorspelde ook dat de grootste cryptomunt ter wereld eerst door een correctie zou gaan. Hoewel Bitcoin nog steeds rond het laagste niveau van 2018 noteert, blijft Lee bij zijn overtuiging dat de cryptomunt eind 2018 meer dan 200% hoger noteert.

Volgens Lee noteert Bitcoin historisch gezien rond 2,5 keer de kostprijs om Bitcoin te MIJNEN. Hij ziet die kostprijs naar het einde van het jaar oplopen tot $9.000 per BTC. Dit impliceert een prijs tussen $20.000 en $25.000. Dat Lee zijn target ‘verlaagde’ van $25.000 naar $20.000 à $25.000 werd door sommige analisten zelfs als ‘een negatieve bijstelling’ gezien.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs