EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: BNR.nl
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord recessie.
Artikel 501 tot 505
Geplaatst op: zondag 16 december 2012

Beleggers kijken weer vooral naar Amerika

De aandelenmarkten gaan de laatste volledige handelsweek van 2012 in. De ogen zullen weer vooral gericht zijn op de Verenigde Staten. Donderdag wordt duidelijk hoe sterk de Amerikaanse economie in het derde kwartaal is gegroeid. Ook wachten beleggers in spanning op de uitkomst van de slepende begrotingsonderhandelingen.

Als de partijen voor het einde van dit jaar geen akkoord bereiken, wordt automatisch begonnen met bezuinigingen en belastingverhogingen. Economen vrezen dat deze zogenoemde fiscal cliff het fragiele herstel van 's werelds grootste economie fors zal afremmen en in het ergste geval een nieuwe RECESSIE in de VS tot gevolg heeft.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: zaterdag 15 december 2012

RECESSIE in Cyprus zal langer duren dan verwacht

De RECESSIE in Cyprus zal langer en dieper uitvallen dan tot nu toe werd gedacht. Dat bericht het Griekse nieuwsagentschap AMNA op basis van de Bank van Cyprus.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 14 december 2012

Begrotingscrisis VS: Obama en Boehner in volle vaart op de afgrond af

Geen strobreed geven de Amerikaanse kemphanen toe in de strijd over de begroting en de schuld. De tijdslimiet van 31 december nadert: is er dan geen akkoord, dan wordt het hard bezuinigen én belastingverhoging. De zakenwereld vreest een RECESSIE. Iedereen wacht tot de laatste minuut. Het is een ideologisch gevecht over de vraag: wat moet onze overheid doen en hoe groot moet die zijn?

Sinds de Republikeinen in 2010 de meerderheid kregen in het Huis van afgevaardigden en president Obama en de Democraten daarmee hun controle over het Congres verloren, heerst er een patstelling in Washington DC. Het wachten was op de kiezers: die moesten dit jaar in de presidentsverkiezingen de knoop doorhakken.

Lees verder op volkskrant.nl
Geplaatst op: woensdag 12 december 2012

Wordt Italië het eerste land dat uit de euro stapt?

Voormalig Italiaans premier Silvio Berlusconi verwijt de regering Monti te buigen voor de Duitse besparingsdiktaten en zo Italië in een RECESSIE te storten. De conservatieve Spaanse krant ABC vreest dat Italië bij de start van de verkiezingscampagne slachtoffer dreigt te worden van een gevaarlijk soort populisme:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 11 december 2012

Wall Street maakt zich grote zorgen om Washington

Wall Street maakt zich steeds meer zorgen om Washington, zo blijkt uit de CNBC Fed Survey die in de maand december werd uitgevoerd. Eigenlijk zijn er drie dingen waar de beleggers zich zorgen om maken: een RECESSIE, de ‘fiscal cliff’ en de monetaire politiek van de Fed

Uit de CNBC Fed Survey bleek verder dat 29% van de deelnemers aan het onderzoek verwachten dat de Amerikaanse RECESSIE zich op het einde van volgend jaar in een RECESSIE zal bevinden. Uiteraard speelt het gevaar van de ‘fiscal cliff’ een rol bij die verwachting.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs