Nieuws / Artikelen met het woord

recessie

1004 artikelen gevonden. Artikel 691 tot 695
Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 15 mei 2012

Moody's verlaagt waardering 26 banken Italië

De Amerikaanse kredietbeoordelaar Moody's heeft maandagavond de kredietwaardigheid van 26 Italiaanse banken verlaagd. 

De banken zijn volgens Moody's zo kwetsbaar voor problemen in de eurozone dat hun kredietwaardigheid 4 niveau's naar beneden is gegaan.

Italië verkeert in een RECESSIE en de banken zien de winsten verdampen. De banken kunnen bovendien moeilijker geld lenen, aldus Moody's.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 14 mei 2012

Tips voor tijdens een dubbele dip RECESSIE

In deze onderstaande video legt Dr Rohan Weerasinghe uit wat een dubbele dip RECESSIE is en welke gevolgen een double dip heeft. Een uitgebreide uiteenzetting met tips die niet alleen de economische kant van het verhaal belicht, maar ook ingaat op de gevolgen die de economische crisis kan hebben op het leven an sich.

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 14 mei 2012

Huizenmarkt en onderdekking pensioenfondsen oorzaak RECESSIE

De Europese Centrale Bank zal waarschijnlijk nog even wachten met het opnieuw opstarten van het obligatie-inkoopprogramma, zegt een in Londen gevestigde handelaar.

Bron: urubin.com
Geplaatst: maandag 14 mei 2012

Nederland staat er slechter voor dan wij horen

Nederland is nu officieel het slechst presterende land van Noord-Europa zelfs de meeste PIIGS-landen (Portugal, Ireland, Italy, Greece and Spain) doen het nog beter. Alleen Griekenland staat er nog slechter voor.

De Nederlandse economie zal dit jaar sterker krimpen (0,9%) en volgend jaar minder herstellen (0,7%) dan het Centraal Planbureau denkt. Het begrotingstekort loopt bij ongewijzigd beleid op tot 4,6 procent. De eurozone is dit jaar in RECESSIE, met een krimp van 0,3 procent, hoewel daar grote verschillen achter schuil gaan per land: Nederland krimpt, Duitsland groeit.

Bron: welingelichtekringen.nl
Geplaatst: vrijdag 11 mei 2012

Nederlandse economie bijna net zo slecht als van Spanje

De Nederlandse economie zal dit jaar sterker krimpen (0,9%) en volgend jaar minder herstellen (0,7%) dan  het Centraal Planbureau denkt. Het begrotingstekort loopt bij ongewijzigd beleid op tot 4,6 procent. De eurozone is dit jaar in RECESSIE, met een  krimp van 0,3 procent, hoewel daar grote verschillen achter schuil gaan per land: Nederland krimpt, Duitsland groeit .

Het lente-akkoord is in deze cijfers niet meegnomen. Daardoor zal de groei in 2013 nog minstens een half procent lager uitvallen. Een RECESSIE ook in 2013 ligt dus op de loer. Toen Rutte aantrad was Nederland de best presterende Europese economie, nu bijna de slechtsteLive koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$