Nieuws / Artikelen met het woord

recessie

997 artikelen gevonden. Artikel 841 tot 845
Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 24 november 2011

Eurozone zit al in een RECESSIE

De eurozone bevindt zich momenteel in een economische RECESSIE. Dat concludeerde de Institute of International Finance (IIF) woensdag.

''De situatie in de eurozone is de afgelopen maand serieus verslechterd'', stelde de internationale bankenclub in een rapport.

''De economie bevindt zich volgens ons nu in een RECESSIE, die de overheidstekorten alleen maar groter zal maken en de bezittingen van banken verder zal verzwakken.''

[...]

Bron: rt[z]
Geplaatst: woensdag 23 november 2011

S&P: ratings eurolanden in gevaar bij RECESSIE

De kredietwaardigheid van de leden van de eurozone komen mogelijk in gevaar als grote delen van de muntunie volgend jaar, zoals verwacht, in een RECESSIE belanden. Die waarschuwing gaf bestuurder David Beers van kredietbeoordelaar Standard & Poor's (S&P) woensdag.

[...]

Bron: deAziatischeTijger.nl
Geplaatst: zondag 20 november 2011

Chinese vicepremier voorspelt chronische globale RECESSIE

Een langdurige, globale en chronische RECESSIE. Dat zit er volgens de Chinese vicepremier Wang Qishan aan te komen. Wang deed die voorspelling afgelopen zaterdag, aldus China’s persbureau Xinhua.

“Het enige wat we, ten midden van alle onzekerheden, zeker weten is dat de globale, door de financiële crisis veroorzaakte economische RECESSIE chronisch is”, luidde Wang’s weinig opbeurende boodschap. Het is uitzonderlijk dat een hooggeplaatste Chinese politicus zich zo somber en negatief uitlaat over de wereldeconomie.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 20 november 2011

Langdurige wereldwijde RECESSIE onvermijdelijk

Een langdurige wereldwijde RECESSIE is onvermijdelijk en China moet zich richten op binnenlandse problemen. Dat heeft de Chinese vice-premier Wang Qishan gezegd.

Volgens Wang is met zekerheid te zeggen dat de wereldwijde economische RECESSIE als gevolg van de internationale financiële crisis 'chronisch' zal zijn.

Tot nu toe heeft China zich nog nooit zo negatief uitgelaten over de wereldeconomie. De zorgen over een verslechtering van de economie zou kunnen betekenen dat de Chinese regering zich zal richten op een pro-groeibeleid in het land.

[...]

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 14 november 2011

RECESSIE in Europa leidt tot 23 miljoen armen extra

Wereldwijd kunnen 23 miljoen mensen extra in de armoede belanden als gevolg van een economische crisis in de rijke landen, en dan met name bij een RECESSIE in Europa. Dat geeft het Internationaal Monetair Fonds aan in een rapport.

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$