EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord recessie.
Artikel 841 tot 845 met de

betekenis van het woord RECESSIE

Geplaatst op: woensdag 21 december 2011

Nieuwe catastrofe: Breekt China?

In de doemscenario’s voor 2012, die - naarmate dit jaar zijn einde nadert - steeds populairder lijken te worden, hebben economen een nieuwe catastrofe toegevoegd aan de Europese schuldencrisis en de aankomende RECESSIE in het Avondland. Op de New York Times stelt Nobelprijswinnaar Paul Krugman openlijk de vraag: ‘Breekt China?’ luidt de titel van zijn laatste kroniek.

Zijn vraag blijkt rethorisch, want de bewijsvoering die hij aandraagt laat aan duidelijkheid niets te wensen over: de sterke Chinese groei van de voorbije jaren werd voornamelijk gevoed door de stijging van de vastgoedprijzen, die op haar beurt een gevolg was van goedkoop krediet dat verleend werd door lokale, corrupte kredietgevers, eerder dan door de traditionele banken.

[...]

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 17 december 2011

Armoede in Griekenland fors gestegen

De armoede in Griekenland is tot recordhoogte gestegen. Het aantal werklozen, daklozen en berooiden zwelt aan door de RECESSIE en de bezuinigingen van het kabinet. In het dagblad Ethnos waarschuwden hoge publieke en kerkelijke functionarissen zaterdag voor een ,,humanitaire crisis''.

[...]

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: zaterdag 17 december 2011

Zorgen Eurozone verergeren door macro-economische data

De kans op economisch herstel in de eurozone in 2012 lijkt vrijdag verder afgenomen nadat macrodata in Ierland duidt op een economische krimp en het Franse statistiekbureau INSEE waarschuwde voor een op handen zijnde RECESSIE in zowel Frankrijk als de eurozone.

[...]

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: vrijdag 16 december 2011

Weten hoe de crisis zal evolueren? Lees The Economist van 1931...

Kunnen we te weten komen wat de economische crisis de volgende maanden voor ons in petto heeft? The Economist nam de proef op de som door haar eigen artikels van begin 1931 opnieuw door te nemen en te kijken wat er nadien van haar conclusies is geworden. Niet veel blijkt: ‘in het oog van de storm’ kan niemand inschatten welke nieuwe gebeurtenissen ons te wachten staan, laat staan een heldere visie op de toekomst formuleren.

Begin 1931 bevond de wereld zich in een van de grootste RECESSIEs in de geschiedenis en was de westerse wereld al zo goed als 18 maanden door de crisis verlamd. Door de artikels van die periode opnieuw te lezen kwam de journalist tot de conclusie dat zowat alles wat het magazine had voorspeld nooit is uitgekomen.

[...]

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 15 december 2011

Italiaanse minister voorziet RECESSIE in 2012

Italie zit in een RECESSIE, stelt de minister van industrie Corrado Passera donderdag in een toespraak bij de Italiaanse werkgeverslobby Confindustria.

Lees verder op rt[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs