Nieuws / Artikelen met het woord

recessie

1000 artikelen gevonden. Artikel 876 tot 880
Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 27 september 2011

Globale werkloosheid nadert piek Grote RECESSIE

Sinds het begin van de financiële crisis zijn wereldwijd 20 miljoen jobs verloren gegaan. Indien we niet snel handelen komen er daar voor eind 2012 nog eens 20 miljoen bij.

Dat heeft Juan Somavian de directeur-generaal van de Internationale Arbeidsorganisatie ILO, gezegd ter gelegenheid van een samenkomst in Parijs, waar de ministers van Werkgelegenheid van de G20 vandaag en morgen samenzitten.

Bron: Powned
Geplaatst: maandag 26 september 2011

Eurobank tegen crisis

Op aandringen van met name de Verenigde Staten en China werkt de Europese Unie aan een plan om de eurocrisis te bezweren.

De slagkracht van het Europese noodfonds voor probleemlanden moet worden vervijfvoudigd om een nieuwe RECESSIE te voorkomen.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 25 september 2011

Verschillende partijen waarschuwen voor bankrun

De Amerikaanse minister van Financiën Timothy Geithner zei op de IMF bijeenkomst dat het gevaar bestaat van een run op de banken en een ernstige mondiale RECESSIE, indien Europa niet met fundamentele oplossingen komt.

Het vertrouwen is inmiddels gedaald naar het niveau van de Lehman Brothers crash en als dat vertrouwen verder blijft dalen en consumenten daadwerkelijk hun geld van de bank gaan halen komen de banken in de problemen door het zogenaamde fractioneel bankieren.

Bron: Business Insider
Geplaatst: zaterdag 24 september 2011

We zitten in een wereldwijde RECESSIE

As anyone with a financial pulse knows, yesterday specifically and this week generally marks, well, the beginning of the end.  The end of geo-political economic optimism, hope, and confidence

Bloomberg outlines the financial carnage in Global Stocks Drop 20% Into Bear Market as Debt Crisis Outweighs Profits

Bron: RTL Z
Geplaatst: zaterdag 24 september 2011

IMF-top in teken van schuldencrisis

De Europese schuldencrisis en de vrees voor een nieuwe RECESSIE bepalen zaterdag de agenda van de jaarvergaderingen van het Internationaal Monetair Fonds (IMF).

Financiële leiders uit de hele wereld moeten daarbij een manier zien te vinden om de vele bedreigingen voor de wereldeconomie te bestrijden.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$